Evet arkadaslar karar vermekte cok zorlanıyorum bu aracların hangısı artısıyla eksısıyle alınır yardım lutfen onerılerınıze gore o arabanın uzerınde yogunlasıcam tesekkur ederım M5- 2000 model typer EP3- EVO 9 2007 MODEL -CUPRA TFSİ
Printable View
Evet arkadaslar karar vermekte cok zorlanıyorum bu aracların hangısı artısıyla eksısıyle alınır yardım lutfen onerılerınıze gore o arabanın uzerınde yogunlasıcam tesekkur ederım M5- 2000 model typer EP3- EVO 9 2007 MODEL -CUPRA TFSİ
Kisisel tercihim , konfor goruntu kalite olarak direk M5 olurdu:)
evo 9.......
e39 lar eskidi artık ben olsam evo9 alırdım..
Typer FN2 ise M5 ile arasında kararsız kalınabilir
edit: Ep3 olarak düzeltilmiş :) kendi tercihim m5
abidin typeri sattıgından beri baya bi karasız kaldı.iyi kötü düşüncelerinizi bekliyoruz..
bnce yenı kasa m5:)
evo9 alırdım.
CUPRA ile EVO9 arasında kalınır bence
ama ben düşünmeden evo9 alırdım mutlaka
diğerleri neden olmaz ep3 bu araçlara göre soft kalıyor yüklemek maliyetli ve daha kısıtlı biraz da eskidiği aşikar artık..
m5 2000 model olarak temizini bulmak ciddi zor olur bulduğunu varsayarsak bakımı ve parçaları pahalı olur ve 00 model olmasına rağmen hala bi hayli vergisi var (6317 TL) yakıt tüketimi diğerlerine göre hayli fazla olmaz sorun değil..
Şu görüntü için :D M5 derim hızdı konfordu gittimide gidiyo :D
http://img15.imageshack.us/img15/578...ymatsphoto.jpg
M5 derim bende prestij,konfor,hız vs. :)
m5 derim ben
valla abidin abi m5 gider sana ;)
Herseyin hayirlisi diyelim..
bırbırıyle alakasız arabalar ama tercıh evo9 para kıyıpta guselce yuklenırse rakip yok goruntu olarakta performans olarakta su arabalar ıcınde tek gecerim
valla karar senin ama ben olsam hiç düşünmem terchler arasından evo 9 alırım bakarım rahatıma ;)
herkeze fıkırlerı ıcın tesekkur edrım arkadaslar cok kararsısızım alıp uzun bırsure bınmek ıstıyorum
e39 eskımeeeeez m5ten sasmam
vergi skıntısı yoksa M5 tabiki hatta diğerlerimi M5 mi diye bi anket açabilrisin.
bence direkt m5 , prestij , konfor , kalite , rwd vs..
2000model m5e yanazmazdim heralde..Evo9 alip agzina kadar yukleyip keyfime bakardim):
Araçların fiyatları biraz farklı değil mi birbirinden..
embeş ..
büyük harflerle //M5
alıp uzun yıllar binmek istiyorsan bence seçeneklerden cupra ile evo en iyisi.type-r da olabilir ama evo derim ben hiç düşünmem.
10 yaşında 5000cc araç almam
Evo modifiye edilecek mi stock kalacak? Eğer yüksek güçler elde edilmeyecekse m5.
Cupra diyorum yol tutuşu konfor güvenlik olarak +önden çekiş.
bmw nin en ufak kazasının resimini koyabilirm :)
oo bidakka ben tersten girdim karşılaştırmaya :)
m5 9-10 yaşında olcaksa tabiki uzak dur alma, cupra al evo al yeni model bir araba al başını ağrıtmasın
2005 sti da ekleyebilrisin alternatiflere
kesinlikle M5
M5 ıyıdır ayagını yerden keser:)
Subaru yokmu tercihlerde? :D
Tabi ki M5 derim, hem hızlı hem konforlu hem prestijli :) Hatta en temizinden 2003 model E39 isterseniz ben satıyorum :)
Şimdi karşılaştırma yapmak gerekirse
Avantajlarıyla dezavantajlarıyla
2000 Model bir M5
Avantaj olarak Performansı , Konforu, Donanımı, Geniş iç hacimi, Güvenliği ve tabiiki RWD olması.
Dezavantaj olarakta o yaştaki bir arabanın çıkarıcağı masraflar, BMW olmasından dolayı işçilik ve parça fiyatlarının pahalı olması aynı zamanda hacimden dolayı bana göre gereksiz vergisi ve benzini..
2008-9 Cupraya bakarsak
Avantaj olarak yine Performanslı ayrıca turbo olması ve ucuz maliyetle güzel güçler alınması, Konforlu, Donanımlı, yine sedan arabayı aratmicak geniş bir iç hacime sahip..
Dezavantaj olarak bana göre şehir içinde çok yakıyor 1 depo ile karışık 400 km gidebiliyor. FWD olması bana göre dezavantaj başkalarına göre değişebilir. Vergisi normal sayılır fakat 2. eli ne kadar canlı tartışılır.
Evo 9 a bakarsak
Avantajı tabiiki standart haliylede yüklü haliylede performansı, 4 çeker olması, kesinlikle bu arabaların içinde (bence) en yakışıklısı olması, modifiye parçasının ötekilere göre zebil olması ve tabiiki mükemmel yol tutuşu olarak sıralabilinir.
Dezavantaj olaraksa
Donanımı, konforu, yine sürekli 4 çeker olmasından dolayı benzin sarfiyatı ve bu sayılan araçların içerisinde en pahalısı olması diyebiliriz.
EP-3 Type-R içinse
Avantajı atmosferik olarak en güzel performansı sunması, sayılan araçlar içinde sakin kullanımda en düşük yakıt sarfiyatı, mekanik olarak sağlamlığı, vergi avantajı ve bence sesi. Servisinin ve parçasının bol olmasınıda ekleyelim.
Dezavantaj olarak yine FWD olması donanımı olmaması, M5 kadar güvenli olmaması ve bir M5 kadar konfor sunmaması söylenebilir.
Daha önce Type-R kullandığın için listeden elerdim.
Cuprayı açıkçası M5 ve Evo 9 varken düşünmezdim.
Ve benim tercihim hem 4 çeker hem turbo hemde daha yeni model olduğu için
Evo 9 dan yana olurdu.
Senin için yinede hayırlısı neyse o olsun.
m5 baska bır dunya ama evoda boru degılkı :D
Duygusal olarak bakarsak M5 derim..Ama mantıklı düşüneceksek Leon Cupra R..Ve ya uyguna bulunabilirse Golf 5 R32 4WD NA
lan olm typere bindin m5 al tabiki napıcan bu saatten sonra sana sekil yakışmaz esnaf adamsın m5al sefanı sür
m5 bi kere klasman olarak diğer 3 araçtan farklı bi araç bence ilk once ne tür bi araç istediğinze karar verin.