rüzgar tüneline güzel bir örnek :D
http://www.youtube.com/watch?v=xDYGT...eature=related
Printable View
rüzgar tüneline güzel bir örnek :D
http://www.youtube.com/watch?v=xDYGT...eature=related
Burda M3 ondeyken basıyomu basmıyo mu anlamadım ben?
basıyodur diye tahmin ediyorum. typer boş değil belli. bide rüzgar tünelini iyi kullanmıs bir kere geçmeye çalışıyo direk geri düşüyo ztn :D
Nascar gibi olmuş :D Aradaki mesafeye bağlı olarak öndeki araç için de itme etkisi yapıyor peş peşe gitme durumu.
itme etkisi yapmaz utku nerden cıkardın :) çekme etkisi yapar :D
bu typeR gitmiyor
iyi ki ist. da boyle düz rahat yol yok herkez birbirinin arkasına geçerdi :D
m3 gezinti modunda sankimmm:D
masallah m3'e...typer geçilince yürümüyomu oluyo ya geçmiş tebrik etmek lazım..
Polemik olsun diye yazmıyorum ama araçta CEL yanıyor :)
çok eski videodur, herhalde bu portekizin ilk videolarından:) buarada bencede typer gitmiyo 260ta kalmış, 260tan 2 çizgi aşağı inen videoları biliyoruz:)
Yol süpermiş ama adamlar dip gaz gittiler kaç dakka:)
eskinden bizim mahallede motorlarla yaparlardı bu işi adınada balığa yatmak derlerdi :D
typera helal olsun 2.0 araba top speed de bıle bırakmıyo M3 ü..
nedir bu Type-R ın çektiği anlamadım kendi sınıfındakiler gibi şu motarada 4*4 yapacaklardı bide turbolıyacaklardı stock stock kralına gide-R yapacaktı :)
yıkım bi makina olurdu walla..
Bu video ilk çıktığında ne youtube vardı ne kpro vardı diye hatırlıyorum typer büyük ihtimalle filtre egsoz o yüzden 260 gibi baya zorlanıyor rüzgar tüneline girmesine rağmen.M3'ünde limitörü duruyor gibi.Rs4 ikisi ilede güzel dalga geçiyo:)
260 ındırmıs gıdıyor :)
vanosu bozuk o m3ün :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Güzel video :)
Portekizde 5 ay yasadim , hergun porsche boxter ve rx7 tadi aliyordum, guzel çalismalar yapiolar, halen de baglantilarim var geçen bulusmuslar :) resimleri atiodu arkadasim gormeniz lazimdi japonlari...
Herkes m3 ün limitörü devrede yazıo. Halen birileri neresinden okuyup yorum yapıosa 2000cc 3000cci takip edio ya dio allahım yarabbim ya. Nasıl bir virüstür bu körde yapıo, okuduğunu anlayamayanada dönüştürüo
Bu video çekildiğinde Rıdvan'lar Tanju'lar vardı:D m3 286lık hatırladığım kadarıyla 321lik olsa orda rs4 felan bırakmazdı zaten;)
.
Yanı lımıtör olmasa m3 ışınlanacakmıydı :rolleyes:
Olsa olsa 3 boy daha ılerıde olacaktı deıl mı ?
yaw m3 bu 380mi basıor hacı :D
RS4 diyorsunuz dahada üstüne m3 typer.... valla RS4 ciyerliyse atlı karınca oynar :D
Yapma gözünü seveyim limitörde m3 kadranında tam 255 i görüo (orjinal 250 de deseler ibrede 255 e denk gelio), limitör kalkıncada 286 lık dan bahsediorum 275 rahat yapıyor düz yolda. 3-5 -10 boy sen zamana göre ekle işte. Video uzunluğunu düşününcede tayyar m3 ü son zamanlarda görürmüydü??
rs4 e laf yok. m3 dahil olmk üzere donuna bile koyup sallamaz.