-
(360-380 hp arası) cabrio m3 KAN88-247 hp skn typeR
-
Mümkünse streetfire linkinide oluştururmusun. Youtube pekçok iş yerinde yasaklı seyredemiyoruz.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Mümkünse streetfire linkinide oluştururmusun. Youtube pekçok iş yerinde yasaklı seyredemiyoruz.
+ 1905 :icon_tup:
-
-
-
Alıntı:
basar13 Nickli Üyeden Alıntı
nerden 380 400 hp ?
chip-filtre-egzost öyle veriomuş eray söylemişti..
-
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
ahahahahahahah
-
Alıntı:
güzel olmuş denemeleriniz
-
Alıntı:
nerden 380 400 hp ?
dyno olmadan 380mi degil mi bilinmezde, reflash ve komple egzozla 380 mumkun ;)
-
Alıntı:
ahahahahahahah
olmadı 330-340 dielim yaw
-
cok normal sonuc boyle olması lazım zaten. o m3 te max 345hp fln cıkar. bastıgınız hızı da soyler mısın muharrem
evo 9 da da komple egzsot suctıon kıt evc remap varsa o da max 350hp
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
cok normal sonuc boyle olması lazım zaten. o m3 te max 345hp fln cıkar. bastıgınız hızı da soyler mısın muharrem
360 imkansiz mi yani?
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
dyno olmadan 380mi degil mi bilinmezde, reflash ve komple egzozla 380 mumkun ;)
Keske oyle olsa dostum, 338 hp zaten m3 343 olan bhp dir.
yazilim ve egzoz maximum 25 hp artar oda en kralindan headers ile..
yazilim ve egzozla 42 hp imkansiz
-
Alıntı:
Keske oyle olsa dostum, 338 hp zaten m3 343 olan bhp dir.
yazilim ve egzoz maximum 25 hp artar oda en kralindan headers ile..
yazilim ve egzozla 42 hp imkansiz
ben evoya mumkun diyordum ama minikste 350 diyor :)
-
Alıntı:
ben evoya mumkun diyordum ama minikste 350 diyor :)
ha ok bende sasirdim :)
-
cok evo olculdu gozumuzle gorduk. hatta en cok sok oldugumuz evo BYY plaka olandı. sadece komple egzost(headers yok) suctıon kıt 367hp. ama savas ın dyno yuksek olcuo bunu bılıosunuz dı mı ben gercek degerler verıorum.
-
Alıntı:
70 de bastık m3 le 2ye 2 denedik
evoda sadece filtre egzost var
-
Alıntı:
360 imkansiz mi yani?
hocam 5-10 aramızda lafı olmaz :)
-
ne fark eder yaa adam saplamış işde biri 2.0 biri 3.2 katagori farkı olmasına ragmen hp farkı olmasına ragmen sonuç ortada muharrem eline saglık kardeşim
-
Alıntı:
70 de bastık m3 le 2ye 2 denedik
evoda sadece filtre egzost var
bak 70 te basmıssın teke tek deneseydınız onune gecemezdı 240 a kadar. cunku typer da 2 kısı olmak farklıdır m3 te ıkı kısı olmak farklıdır. typer da cok etkılıo.
ıyı m3 kendı yerınde basarsa typer a kafa cıkarttırmaz o da 120km/h. burda 10.000 kere yazdım artık ınsanlar anlasın. 60-70km/h arası typer ın avantajlı oldugu yer m3 altta kalıo toparlayana kadar typer gıdıo. ama deneme teke tek olucak
-
Alıntı:
bak 70 te basmıssın teke tek deneseydınız onune gecemezdı 240 a kadar. cunku typer da 2 kısı olmak farklıdır m3 te ıkı kısı olmak farklıdır. typer da cok etkılıo.
ıyı m3 kendı yerınde basarsa typer a kafa cıkarttırmaz o da 120km/h. burda 10.000 kere yazdım artık ınsanlar anlasın. 60-70km/h arası typer ın avantajlı oldugu yer m3 altta kalıo toparlayana kadar typer gıdıo. ama deneme teke tek olucak
kesinlikle haklısın..sana herzaman katıldım 120 konusunda. herzaman düşük hacim az tork olan arabalar kg den daha çok etkileniyor..Ben inanın önceki konuda eklediği videoya istinaden ekledim yoksa.Ben arabamı satmışım zaten,burada bir idda olsa tekrar deneyecek durumum yok SKN yok yani..
-
kisi sayisi farketmeyen araba istiyoruz :)
-
İşyerinde olupta yasaklı sitelerden sayıldığı için izleyemeyenlerden biride benim. :(
-
Alıntı:
typer46 Nickli Üyeden Alıntı
ne fark eder yaa adam saplamış işde biri 2.0 biri 3.2 katagori farkı olmasına ragmen hp farkı olmasına ragmen sonuç ortada muharrem eline saglık kardeşim
Yav bu ne güzel bir yorum böyle. biri 2.0 biri 3.2 biri 247 hp biri 350 hp. Zaten araba dediğin şeyin gidişini bu 2 si belirliyor. ;)
Typer gene yapacağını yapmış tebrikler. Yalnız cabrio m3 e de tebrikler çoğu coupenin yapamadığını yapmış..
-
m3 uzunda azrail gibi maşallah....
-
Alıntı:
Rstmania Nickli Üyeden Alıntı
Yav bu ne güzel bir yorum böyle. biri 2.0 biri 3.2 biri 247 hp biri 350 hp. Zaten araba dediğin şeyin gidişini bu 2 si belirliyor. ;)
Typer gene yapacağını yapmış tebrikler. Yalnız cabrio m3 e de tebrikler çoğu coupenin yapamadığını yapmış..
+şanzıman oranları ve araçların kg nıda eklersek olucak gibi :D
olması gereken olmuş 2 de 70 te basmayla..
-
Typer a ve evo9a masllah cok güzel yürümüşler
-
bazı kişiler işlerine geldiği konularda sonuna kadar basın 200 de bırakmayın derler m3 lede sonuna kadar basılsaydı nolurdu acaba ?
-
360 hp denıyoda bu arada aracın 338 bg stock gucunu verdıgı kesınmı, ordan yola çıkmak daha mantıklı olur..
-
Alıntı:
LN769 Nickli Üyeden Alıntı
bazı kişiler işlerine geldiği konularda sonuna kadar basın 200 de bırakmayın derler m3 lede sonuna kadar basılsaydı nolurdu acaba ?
güzel bir egzos+ headers+filtre kiti ve yazılım olan evo 9 la denemiştim 270'e kadar aynı çizgisini korumuştu. typerlerde ise pro varsa 240-250 civarı 5 bitimine kadar bu çizgi sürüyor.benim denemem ve sonuçlarıma göre!!!:beuj:
(aracımda kesici olduğundan 270 sorası olmadı:()
-
Alıntı:
LN769 Nickli Üyeden Alıntı
sen bizim yazılarımızı biraz okusaydın uzunda m3 e idda etmediğimizi anlardın..typeR en fazla 230-240 a kadar m3 le gidebilir..onun dışında zaten m3 gelip geçer ..
-
akşama biizim videolarda geliyorr gerci tüm site görcek.
-
bakın bakalım inanın videosuyla alakası varmı işine geleni koymuyormu bu adam mavi m3 de aynısını yaptı evoyada typer da..
-
Alıntı:
y@sin Nickli Üyeden Alıntı
bakın bakalım inanın videosuyla alakası varmı işine geleni koymuyormu bu adam mavi m3 de aynısını yaptı evoyada typer da..
akşam farkı hep beraber görcez,biraz sabır.
-
Alıntı:
trgy Nickli Üyeden Alıntı
akşam farkı hep beraber görcez,biraz sabır.
Alıntı:
y@sin Nickli Üyeden Alıntı
akşama mavi m3 le inanın denemelerini koyacağımm herkez görecek ne olduğunu erken basıp ta yalan dolan headers varmış demekle olmaz bu işler...
-
Alıntı:
Cem_38 Nickli Üyeden Alıntı
akşama mavi m3 le inanın denemelerini koyacağımm herkez görecek ne olduğunu erken basıp ta yalan dolan headers varmış demekle olmaz bu işler...
kendini akıllı sanıyor işte arkadas bakalım bu videolara n cevap vercek(:
-
m3 m5 tayyar videosundan Ambalaj oldu kafamız :D
-
type-r'a helal olsun valla mükemmel gitmiş ;)
-
Alıntı:
uaehueahuah :D keşke 450hp deseymısım :D daha mutlu olcakmışsın muharrem :D
ha bu arada başar bende 400hp dyno cıktısı var çip filtre egzoslu :) inanın araba 350hp var yok. benım sölediğim 380 400hp lik araba başka yani
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
uaehueahuah :D keşke 450hp deseymısım :D daha mutlu olcakmışsın muharrem :D
ha bu arada başar bende 400hp dyno cıktısı var çip filtre egzoslu :) inanın araba 350hp var yok. benım sölediğim 380 400hp lik araba başka yani
10binde arabanın sağlığımı bozulmuş neden inanın araba 400 hp alamıo ?