arkadaslar ankarada ocakbasi onerilerinizi bekliyorum :) onumuzde pissin hemen ocaginbasina oturabilelim :D biserken gorelim :D anlatabildim sanirm nasil bisey istedigimi
Printable View
arkadaslar ankarada ocakbasi onerilerinizi bekliyorum :) onumuzde pissin hemen ocaginbasina oturabilelim :D biserken gorelim :D anlatabildim sanirm nasil bisey istedigimi
bilgisi olan yok mu arkadaslar
kardeş bnde ümitköy de oturuyorum sen en iyisi alacaatlı ya pikniğe git :D
valla bana dediğin gibi bir mekan hiç denk gelmedi?
bende cayyolunda oturuyorum :D saklıbahceyi mi diyosun :D
etimesgutda etriyum war camlı buzdolabından istediğin etleri seçiyosun koyun dana beyaz köfte istersen soslu olanlarıda war parasını ödüyosun masana geçiyosun masanın ortasında mangal ateş hemen geliyo istersen sen pişiriyosun istersen ordaki elemanlar yardımcı oluyolar tavsiye ederim
var turkocagı caddesınde mangal die bı mekan var 10 numara kendın pısır kendın ye kısmı artı fasıl
benide götürün gardaşşşşşşşşşşşşşşşşş
basımızın ustunde yerın var gardaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Adana Ocakbaşı-Yıldız.
evet etrium var etimesgutta yol üstünde.
kilo ile istedigin eti alabiliyorsun adanasından kuzusuna butuna köftesine aklina ne gelirse.. sonra ocakbasina oturup kendin pisirip yiyorsun.
tek eksisi alkol yok ben öyle bi yerde oturup 2 dublede içmek isterim arkada$ :D
etrium battı...
10gündür nasıl canım çekiyor benim de, ocakbaşı+ çöp şiş + rakı + damardan müzik ,, salaş bi mekan olsun bide.. kürşad abi senin kayınço nereyi demişti bahçelide bi yer diye 4.caddemiydi nerdeydi unuttum bak
fikir/öneri bekliyorum bende :D
bilkentte hatırlıyorum sanki öyle biyer ama tam çıkaramadım :)
yıldızdaki adana hakkaten cok güzel ha birde necatibeyde bir tane vardı gecen sene baya memnun kalktık... adı neydi yaaaa :S 2-3 tane var necatibeyde ocakbaşı ama bidenesi hakiki iyi böyle... cıkaramadım adını şimdi..
boyle yapacagınız toplanalım bı aksam yakalım mangalı yiyelim bakalım nası pişio herkes cayyolundaymıs hemde muhabet olur.
ben varim arkadaslar :) herturlu organizasyona
cadır kebap eskisehir yolunda orasıda iyidir
cadir ocak basini :D acmiodu disarda oturuoduk onumuze gelio amca onumuzde :D yapsın istegindeyim ben
Panora'nın tam ters istkametine yani TRT'nin olduğu şeritten(Turan Güneş) devam ediyorsun MSB lojmanlarını geçince ışıklar çıkıyor karşına, ışıkları geçince köprüden aşağı doğru sağa in. Karşı tarafta görürsün mavi tabelalı bir yer olması lazım bende çoktandır gitmiyorum ama çok iyi bir yerdi.
çayyolu-yaşamkent te girişte ustam ocakbaşı var. alaettin usta. selamımı söyleyin yeter :) alkol de var..
gardaş sen gel istanbula heryerde var o anlattıgın ocakbaşı ortamı karşında ocakcı onun karşısında sen ufakda sıcak önünde rakı çöp şiş adana gavurdağı salata ufak ufak takılıyorsun ;)
bi pazar hava güzelken migrostan alsak tavukları köfteleri adaş gitsek alacaatlı nın oralarda bi yere mangal önümüzde arabalar yanımızda :D yalnız oralarda alkol alınabiliyo muydu hatırlamıyorum ama erdem türkkonutta tepe var diyodu fenaymış
:D konuyu okan ocak basina gidiyo:D
adana sofrası yıldız cetın emec mangal eskısehır yolu cadır bıde park caddesı beyzade hem bugun beyzadede nejat alp var degerlendırırsen gecen hafta umıt besen vardı bız gıttık arkadaslarla gayet eglencelıydı :D
adana sofrasina gittim :D yıldızdaki gideceklere oneririm baya guzel
okulda sınav olmadigi surece :D her plana okeyim arkadaslar