Rollde hangisi alır hemen hemen kafa kafaya araba ikiside...
Printable View
Rollde hangisi alır hemen hemen kafa kafaya araba ikiside...
Aleyküm Selam :)
mini alır gibi bi kafa önde
ikisi stock'sa tabiki scirocco
Hoşgeldin:) Bence Cooper S:)
nerden vardın bu kanıya skate61?
nerden mi vardım çnkü 3 kere stocklarla denedik bi cabrio mini s'le bide normal s'le ikisindede 3 boyla geçtik
Denedikte o yzuden demiştir skate61 scirocco 2 kişşi mini s cabrio sadece şöför
scirocco ile denedin mi? Şöyle söyliyim.. Atmosferik olmayan arabalarda arabadan arabaya fark ediyor.. Özellikle scirocco için.. Yeni araç.. Rodajı nasıl yapılmış yapılmış mı vsvs
rodajı yapılmış ve o kdrda sakin deil normal yani bastıkta denedikte roddajı geçmeden ama arabanın dururmu iyi denedikte sölüorz ve yüklü demiorm ikisi stocksa diyorum scirocco :)
Ağırlık derken cabrio agır tabi ama scirocco 2 kişiydi ozaman o sadece şöför agırlıklar eşit sanırm hemen hemen 3 boy ama deneyemedik sonra uzunda tek tek cıksak nolurdu acaba...
bencede ıkı aracda stoksa scirocco derım
mını s sonradan tabıkıde gelıcektır hacım farkı we hafıflık nedenı ile ama bellı bı hıza kadar kowalar sciroccoyu
Okulda bir mini s li arkadas 2010 model aracı sciroccoya 10 boy acarım dedi banada...arabanda ne war diyince coilover dedi bende tuttum kolumdan dedim hadii hemen yuru oda araba 3000 km de daha rodajda deyince dedim allah yolunu acık etsin :)
knka okuldaki tüm scirocco minileri topla :D:D
:) ama tabiki stock diorz ikiside:)
Öle dedi ama :) tabii sonra gel deneyelim diyince mini s lerde R warmıs ozaman ogrendik oda R yee taktı siz olsanız kafayı yemezmiydınzz acaba 10 boy acarım gel deneyelim araba 3000 km de rodaj şaşırdım bende :) Alican okulda bir ara denemek lazım hepsiylee :)
tamam knka deneyin ben camcar:D
r53 ile denemişsin,cabrioları daha ağır gerçi.. Sitede denemek isteyen çıkar bu konuyu görüp ;) istersen r53 ile de bi dene.. Tamemen stock olup denemek isteyen çıkarmı bilmiyorumda.. KAsnak filtre headerslı var mesela :)
Bak kasnak işine girdiniz yine :D:D:D bizim araç stock onn için stock diorz kasnaklı miniyi bizde bilyoruz :D
Onlarla yuruye bilmem mantıklımı stok dioruz biz ama :) STok mini s r53 r56 walla fazlada bilmiorum mini s leri ama gereksiz pahalı oldunu duydum :) arabda conta olmıcak fabrikadan nasıl cıkmıssa ölee
stock ise bence gayet yakın zevkli bi deneme olur :) gerçi 1.4 motorlarda güç çok farkediyor arabadan arabaya keza mcs lerde de öyle :) kesin birşey söylemek zor olur :) bi araba geçtiniz diye bütün hepsini geçerim zannetmeyin de hayal kırıklığına uğramayın hiç belli olmaz :)
yekta:) yanlış anlıolar sora stock diorz ikiside:) kasnaklı filtre egsozlu deil :) stock denetelim dediğin gibi zevkli oluyor :) hemen kafa tutuo herkese sanmayın stock dedik birinci sayfadan itibaren hemen kasnak olayına girmeyin :D
gereksiz pahalı :) YOrum entresan..
Denenir illaki.. Çıkar bi cengaver merak etme :) ancak şahit olduğum bişiyi söyliyim.. 207 gt brake boost yaparak denedi scirocco 160 ile öndeydi.. mini r56 s motoru 150 lik versiyon buarada hatırlatıyım :)
1 taneyle denemedik denedik mini s lerlede stoksa gelsin buyursun...dedim gibi conta olmıcak fabrikadan nasıl almıssa öleee
tamam bende stocktan bahsediyorum zaten :) benim arabam stockta yüklü minileri geçiyordu mesela :D diyorum ya çok farkediyor rodajına kullanımına vs bağlı olarak.. 1.4 tsi motorlarda öyle :) neredeyse hepsi zaten 180 üstü veriyor :)
bak iyi bildin :) stock denetelim zevkli bi rolling olur :) kasnak filtre çip egsoz olayına girmeyin hemen :D:D
scirocco guzel giden bi makine biz de 122ligi var obile gayet guzel yuruyo ama160ligida olsa cooper s kadarda guzel yurumuyo, plotajlık cok onmli sende belirtmisin eski yazılarından birinde,muhtemeln cooper steki arkadsın plotajı zayıftı cunku stockta olsa cooper s alır die dusunuyorum belki 2.viteste basladıgınız zaman kafa kafaya gider sonra cooper s gider ama coupesi icin soluyorum bunu cabriosu nasıldır pek bilgim yok ama hemen hemen aynı plotaja sahip birini bulursan sonuc farklı olucagını dusunuyorum.
ama bak tekrar dıyorum bellı bı yere kadar scirocco onde gotursede mını s her halıkarda one gecıcektır
Otomatik şanzımandı o manuel olsa hanii 1 nebze pilotaj zaten bir dsg şanzıman gibi vites atmıo mini s lerin otomatik şanzıman biraz zayıf kalıo manuel olsa daha farklı olurmuydu ? acaba
olurdu :D:D
kesinlike snnkıde manuel olsaydı bence durum yıne aynı olrdu
r56 otomatikte kullandım düzde viteste otomatik gitmiyor hissi verdi bana
50-210 220 ye kadar