http://videos.streetfire.net/video/L...-vs_695094.htm
Printable View
iyi kapıştılar kasap vette :D
uzun zamandan beri bu kadar güzel bir video izlememiştim, inanılmaz gidiyorlar.
allahin kasabi gitti vettenin onune atladi cakti adama :D izlak zemin vetteyi baya zorlamis
corvette e bak yediremedi kendine gelip vurdu :) böle adamları sevmiyorum gerçekten...
Valla izlerken kendim kullanıyormuşum gibi heyecan yaptım :) Ulen ne güzel olay be, tüm hırsını, elektriğini piste akıt, şehir içinde git gel, , harika imkanlar. Süper..
vette ıslakta sanki setup yanlışmış gibi saçmaladı :D
gözümü kırpmadan izledim herşeyi ile çok kaliteli bir video
Subaruyu kullanan çarpmadan sonra erken vites atmaya başlamış bir titreme söz konusu sanırım :D
çok keyifli bi videoydu teşekkürler ciğerim :)
Çok keyifli bi video olmuş :) Corvettegillerin suyla arası pek iyi değil galiba :p
uygun slicklerle acayip bi araba oluyo corvette , ben canli bi autocross izlemistim adam 4 lastik slickle gelip c5 z06 le duman etmisti gunun en iyi zamanini cikarmisti . amerikan araclari yol tutmaz tezini yikan bi araba , zaten bana gore corvette i amerikalilar yapmadi :D
Kaza anı ;
http://www.youtube.com/watch?v=dswSFcVVAeI
pistin pek hızlı bir pist olmayışı ve ıslak zemin corvette'in dezavantajına olmuş ama subarunun sürücüsü kesinlikle berbat sürüyor. çarpışma aksiyonu olmasa çok sıkıcı olucakmış
vette yi kenara çektirip levyeyle girmek lazım geçilince kudurup pislik yapan şrfsizin teki
süper video !!!!!!!!
sideways adlı arkadaş subarunun geri kamerası görüntüsünü vermiş üstteki postta subaru takip boyunca çok centilmence davrandı açık kapı gördümü girmedi sıkıştırmamak için fakat vette geçilmesinin ardından 3. virajda içteki kapıyı zorladı ve subinin çizgisini bozdu fakat subi piste dönerken vette ye çarptığı için vetteye ceza vermiyolar sadece bayrak sallanıyo iki tarafada akıllı olun die :D
yanlışmı izledim diye bir daha izledim, vites yükseltmesi ve küçültmesi çok zamansız. izlediği çizgi daha da iyi olabilirdi, frenajı da aynı şekilde gayet kötü hatta bir yerde kötü frenajdan dolayı aracı dışarıya doğru kaçırdı. araç güçlü ve awd olmasa o ıslak zeminde imkanı yok baş edemezdi corvette ile (sürücüden dolayı).
Video cok iyi,cekişmeli gitmişler ama bence corvette Allah ne verdiyse gitmiş viraj falan o arabayla ıslak kuru karışık öle gitmek bilek ister.Subaruda centilmence yarışmış kesinlikle ben bekledim yakaladğında bi tıklatsın sağdan soldan ama yapmadı :)