Wrx stock, Type R da sadece cai var
60-220 rolling?
60-top speed gittigi yere kadar?
Deneyen varmı ?
Printable View
Wrx stock, Type R da sadece cai var
60-220 rolling?
60-top speed gittigi yere kadar?
Deneyen varmı ?
teorik olarak sanki wrx alırmış gibi geliyor bana :)
hatta bu soru benim satın alma sorum bile olmustu bi ara wrx mi ep3mü diye sonunda ep3e karar verdim almak için :)
denemek lazım ..ama bellıde olmaz..
04 wrx ler ağar. enesin typer ın filtreli hali gibi bir typer olursa geçer wrx i
C.tesi leri cadde motors servis e gidiyorum arkadası gormeye takılıyorum yokmu bana gore arac diye hep sti gosteriyorlar soyle olsa bir wrx stock merak ediyoruz tecrube edecez:)
wrx in hiç şansı yok kolaymı sence tayyara karşı iş mi şimdi bu konu :)
Bu wrx'de egsoz dahimi yok..tamamen stock mu?
dene seko bence:D
sıfırdan kalkışta 4 çeker avantajı olacaktır bence
bu olay bence binbir gece masalları gibi yıllarca dillerde olur :D
kafa kafaya gıder typer gecemez kesınlıkle
wrx fabrikasyon veriler 218.-hp / 292.-nm / 1.365.-kg / 0-100 : 6,2.-sn / max.230.-km/h
ep3-r fabrikasyon veriler 200.-hp / 192.-nm / 1.153.-kg / 0-100 : 7,0.-sn / max.235.-km/h
tabii bu veriler katalog verileri , her iki aracın da sıhhat durumu , üzerindeki parçalar ve daha da önemlisi , pilotaj kabiliyeti esas farkı yaratacaktır. çünkü bu iki aracı da hakkıyla kullanmak belirli bir deneyim gerektiriyor...
typeR ' ı sıfırdan herkes iyi kaldıramaz , ya da devir-vites geçişi hadisesi için antremanlı olmak gerekir..
benzer durum wrx için de geçerli...
kalkışı beceremeyen wrx sahipleri olmuştur , aynı şekilde devir-vites değişimi olayında işi berbat edenler de keza...
sonuçta sıfırdan kalkış için 4 çeker-turbo bir araçla önden çeker-atmosferik bir aracı karşılaştırmak manasız , pilotajlar kusursuz olacaksa 4 çeker kafadan üstün olur , sonra da fark sabit kalır , veriler ortada...
roll için ise herhangi birşey söylemek zor...
bana sanki max.hızda ep3-R alır gibime geliyor...
Fikir vermesi açısından söyle bi video koyabilirim.Stock değiller ama belki stock a fikir verir.
Zamanını en iyi kprolu typerlarından bilen bilir UL typer izmire satıldıktan sonra yakın arkadaşım boranın 2.5 WRX ile denemiştik.
WRX 3 kişi TypeR 2 kişi
WRX komple egzos downpipe ssq bov ,
TypeR komple egzos header cai Kpro tuned by Oz`
stockta aynı gece sadece cai li typer da vardı wrx e yetişememişti.onun videosu yok malesef.Ama burdaki wrx 2006 wrx hacim 2.5. 04 wrxler 2.0 olduğuna göre sadece cai li sağlıklı bi typer heralde wrx ile güzel gidebilir.
header egsoz caı lı typer, stok 02-03-04-05 sti gecer 3boy fılan,
stok typer, stok 03-04-05 wrx'e 200kadar 1-1.5boy gecılır 200den sonra ufak ufak acılır..
caı typer, stok wrx sı gecer
typeR ' da cai'nin farkına kimse neden inanmaz ki?
kafa kafaya giderler gibi stock wrx le
ban birkeresinde wrx den gelmişti typer la çok rahat geçmiştim
bizde bi tane tamamen stock wrx 03 var sadece blow off ve son susturucu var ve daha önce hiç roll yapmadık. Deneyebiliriz ama aracın sahibi (ev arkadasım) şimdiye kadar ne roll ne kalkış yaptı zevkine deneyebilirz
5'te 3-4 boy önündeydim ben sadece kat iptali ve AEM V2 vardı bende arabayı ilk aldıgımda denemiştik arkadaşımla. WRX 2004 full stocktu.
Abi çekinmeden dene :)
abi geçilsende bişey olmaz bulamazlar zaten daha geçecek stock type-r :D