Printable View
güzel yürümüş araçlar maşallah
kameraman çok titremiş sona doğru
Ben birşey anlamadım, kim almış ?
207 RC aldı. Ancak HGT çok çok ii tutundu 200e kadar. Bu arada 207RC tamamen stock...
sankı lazer gosterısı oluyo :d
MaşAllah tüm araçlara .207 RC videoları çoğaldı bu aralar hayırdır?:D:D
2 aracada maşallah, hgt 155 likmi? modifiye varmı?
147 lik hgt
all car racing yazılım
el yapımı cai
kat iptali (orjinal eksoz)
birde 5. vites dişli değişimi
debimetremizde arza var malesef. bu halinde dynoda 156hp veriyor.
bende stokken 5 silindir 2.0 mareayla denemiştim. kafa kafaya gidiyorduk.
sonra marealı arkadaş çip, eksantrik, vs takınca geçmişti beni.
güzel motorları var seviyorum bu fiatları.
hgtnin sesi bitirir beni bizamanlar wardı bizdede :)
maşallah güzel yürümüş
Bu kadar iyi giden Hgt görmedim :)
çok başarılı bir deneme olmuş hgt rc ye gayet iyi tutunuyor..
vohahaaa o ne be ! bi tanesin hgt :)
Cok keyifli bir deneme oldu. Hgt 10numara&efsane, muazzam yürüyor ;) 3ün sonlarına doğru RC acmaya baslıyor, 5.vites 200km/h gibi benim dikiz aynasından tahminleyebildigim kadarıyla takribi 3 boy(araya 2 arac girecek sekilde) bir fark oluyor.. Ama Hgt nin sesi anlatılmaz yaşanır!! :)
Ben dün gece RC den korktum valla. Biraz fazla hafife almışız :D Hele bi ara zevkine bastık ardımdan öle bi gelişi var kaçamıom, 3 eşerit makas atarak top speede koştuk :D
İnanç kardeşimde çok düzgün bir insan, birkes daha tanıştıma memnun oldum.
Walla Tarkan ben Rc yi fiyatına göre 10numara giden bi araç olarak tanımlıyorum :D stock speclerde anca bu kadar ama dün gece de gördüğün gibi kesiciye kadar nefesi bian olsun kesilmiyor ;) senin calibranın da maşallahı var ben 228de cut-offa girdiğimde benm arka camurluktaydın bi baktım rüzgar gibi geldin gectin :D
Tekrar cok memnun oldum..
hgt çok çok iyi yürümüş..maşşallah iki aracada.
msallah dun gece otobanda beklemistim sizi s2k ve megane rs gelince onlarla sıktık bizde.sizi pek goremedim.ins bi dahaki denemelerde grsrz.
Tarkan seninde video var ekledim streetfire onaylayınca atarım. Tabi eğer sende istersen. Bu arada inancın dediği gibi kesici sonrası müthiş bir gelişin vardı araca maşallah. İnancın dediği gibi 207 RC cidden fiyatına göre alınabilecek en sağlam araç. Yokuş yukarı olsun, turbo bitişinden sonra olsun kesinlikle araçta en ufak kafa sallama yok çok kararlı gidiyor. Tabi yıllar ne gösterir bilinmez... Maşallah inanç kardeşim.
Hgt çok güzel gitmiş maşallah araçlara
dostlar dunku denemeler gercekten cok güzeldi kaganın hgt cok guzel gidiyor o biliniyor zaten ama inancın rc de harika dünkü denemelerimiz cok güzeldi devamını bekliyoruz bi ara arkadan koptunuz dedım ne oluyor herkes yapıştırdı ama ben basmadım ekonomı *****:D
buarada ilk defa 207 rc ile deneme fırsatım oldu oldukca guzel gidiyor maşallah kazasız belasız inş. benim aracta anca bu kadar gidebiliyor bunada sukur :D İnança burdan cok teşekkürler kırmadı beni denedik kendisiyle hep diyoruz amac gecmek veya gecilmek değil maksat durumumuzu gorebilmek birbirimizin gelişmesine katkıda bulunmak.
Maşallah her 2 aracada ;)
maşşallah araçlara ama bi iki sorum olacak
hgt de neler wardı
kaçta basıldı kaçıncı vites kaç devir
nereye kadar ne kadar fark oluştu
Benim videomu nezaman çektiniz be :D
Muti senin yanına gelen bendim. Hani bir HGT bir GSİ var denemek istiyorum demiştim sana. Kaanın da Uğurunda aracının projelerini birlikte yürütüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zamanda harcıyoruz emekte. Kimse yanlış anlamasın HGT için yürüyecek araç sormuştuk 2 ay önce. Durum sevdiğimiz bazı arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmış. Meydan okuma olarak algılanmış. Haklıda olabilirler böyle anlamakta. Ancak amaç sadece farklı araçlar yürütmek. Ben piyasada çok denenmeyen, isim yapmamış araçların projelendirilmesinden daha çok zevk alıyorum. Bi anlamda ilk olamasakta, en azından sayılılar arasında olabiliyorsunuz bu şekilde. Bizde bu şekilde yaptığımız araçları sadece denemek istedik. Tekrar yanlış anlaşılma için kusurumuza bakmayın. Dün çok ama çok güzel roll ler oldu. Geçildik gene videosunu koyduk. Aslında video olduğunuhn farkındada değildik. Tuncay kardeşimiz çekmiş, oda Fiorino ile geliodu. Amaç gerçekten video olsa bizim arabalardan birine koyardık :D
Tekrar ediyorum dün gece tekrar dönüşte bir kafede oturduk ve kahkahalar eşliğinde araçlarımızı değerlednirdik, çaylarımızı içtik. Daha yapacağımız yeni değişiklikleri bile aslında o an yürüdüğümğüz kişilere anlattık. Bizde hırs yada düşmanlık yok. Herşey biraz daha keyif almak için :D
Maşallah araçlara gayet güzel bir akşam olmuş..
tabikide kardesim anlıyorum seni.:icon_tup:sonucta aracları ii ve guzel hırstan uzak keyifli denemelerde herzman varım.hatta bekledim sizi otobanda gelirsiniz diye ama
gelen giden olmayınca s2000 ile fln denedik.ama bu cuma olursa kesin gelirseniz deneriz hepbirlikte sorun yok...:icon_tup:
aynen katılıyorum bende ;) masallah 2 nede.. yine 207 yine rc yine turbo ;);)
bende egzantirik falan motor içinde hiçbişi yok tamamen stock. İnanç kardeşimizin RC si maşallah gayet güzel gidiyor. video ve sonuc yazılanlardaki gibi
ama keske o dediğiniz HGT lerden burda da olsa deneyebilsem. egzantiriğe ragmen anlattıgınız kadar vahim gidiş olması sasırttı beni