mgnPower Nickli Üyeden Alıntı
arkadasim kusura bakma yanlisda anlama dediklerimi simdi oncelikle bunu bir kac ay evvel deseydin elimden gelen herseyi yapar eder bisiiler yapmaya gayret gosterirdim. lakin bundan yaklasik 3-4 hafta once televizyonda ellerinde oyuncak silah tutup acilim icin sevinen okulda olmasi gerekirken dagda bayirda acilimin pesinden kosan ilkogretim ogrencilerine ellerindeki oyuncak silahlarla ilgili mikrofon uzattiklarinda ''askerlerimiz dagdan gelecek bizi kurtaracak biz bu silahlarla TURK askerine ates edecez onlar bizim en buyuk dusmanimiz askerlerimizi sehit ediyorlar bize zarar veriyorlar'' dedikleri anda bittiler. elimden gelecek uc bes parca kiyafet bi kac tane defter kitabi boyle ziyan edemem. kusuruma bakma benimde. bende mustu gibi dusunuyorum bu konuda. amac egitime destekse ankaradada bi dunya koy okulu var. aramizda bizzat ogretmeni olan izmirdede hic iyi duzeni olmayan okullarimiz var. bizim egitim duzenimiz bastan yanlis zaten. once acil kurtarilacaklari kurtaralim sonra kritiklere bakalim diye dusunuyorum ben.