-
izmir'e panoramik bakış :)
-
ilk fotografı cok başarılı buldum fakat boyuttan ötürümüdür bilemiorum ama netlik problemi var gibi sanki.
-
-
yaşanılası memleket askerliğimi yapmıştım akrabalarımda var gelirim arada bi.
resimlerde çok güzel bu arada eline sağlık :)
-
Alıntı:
PimPCaR Nickli Üyeden Alıntı
ilk fotografı cok başarılı buldum fakat boyuttan ötürümüdür bilemiorum ama netlik problemi var gibi sanki.
yorum için teşekkür ederim
yüklemeden kaynaklanan bir sorundan dolayı boyutunda problem var..
-
Alıntı:
RUN Nickli Üyeden Alıntı
body? lens?
nikon d70s
18-200 lens
-
Alıntı:
despe Nickli Üyeden Alıntı
yaşanılası memleket askerliğimi yapmıştım akrabalarımda var gelirim arada bi.
resimlerde çok güzel bu arada eline sağlık :)
I love you izmir :D
yorum için teşekkür ederim :)
-
fotolar mşllh. güzel ama hiç otoban fotosu yok :D
-
-
mükemmel resimler eline saglık :icon_tup: seviyoruz izmiri
-
Eline saglık cok güzel kareler
-
buda benden gelsin eheh:) elde çekmiştim tripod yoktu yanımda:)
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1257514517
-
çok güzel resimler elinize sağlık.
-
yorumlar için herkeze teşekkür ederim :)
fotoğraf ekliyenlerinde emeğine sağlık :)
-
Alıntı:
EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı
fotolar mşllh. güzel ama hiç otoban fotosu yok :D
denk gelirse çekeyim erol abi :D
-
otoban iidr.:D
ellerine saglık sehirde bole guzel olunca ortaya muthis kareler cıkmıs...
-
Bazı resimlerde renklerle çok oynanmış iyi olmamış pek ama yinede güzel kareler eline sağlık.
-
-
Berkin cok guzel fotolar ellerine sağlık ayrıeten diğer fotolarıda cekenlerin ellerine sağlık bendede bi kaç tane var bulursam koyayım buraya :)
-
-
Gitmeyi ısrarla istediğim bir şehir izmir . Yakında altını üstüne getireceğim . :)
Resimler için teşekkrler .
-
fotolar çok şık mükemmel kareler yakalamışsın..İZMİR GÖZTEPE GüzelYALI olması yer seçiminde etkin rol oynamış,bravo
-
ellerine saglık cok guzel
-
Alıntı:
YKD Nickli Üyeden Alıntı
Bazı resimlerde renklerle çok oynanmış iyi olmamış pek ama yinede güzel kareler eline sağlık.
fotoğrafların üstünde renk oynaması yok kardeşim sadece sharpen(keskinlik) ayarı var ;)
herkeze çok teşekkür ederim yorumlar ve fotoğraflar için
-
Alıntı:
BERKİN Nickli Üyeden Alıntı
fotoğrafların üstünde renk oynaması yok kardeşim sadece sharpen(keskinlik) ayarı var ;)
Kontrast zaten resme canlılık veren orj daha hoş görünmesini sağlayan bir işlem biraz abartı geldi bana bazı resimlerde onu belirtmek istedim.
-
Alıntı:
aynısını dicektim resimlerle gereksiz oynusun kardeş ve oynama yok deme; ben sana direkt söleyim, photoshop cs3 ile hdr uygulanası denenmiş fotolarda, üstüne sharpen eklenmiş ve +10 ve üstü bir contrast var birazda photoscpae programının izlerini görüyorum hatta...
neyse emeğine sağlık tabiki
-
cs3 ile sharpen ayarlarından unsharp mask ayarı yaptım sadece onun dışında oynama yok.yaptım çalışmayı neden inkar edeyim üstündeki oynamayı.herkezin zevki ayrı yaptım çalışmada bence güzel gösteriyor sharpen ayarı daha canlılık ortaya çıkıyor.
-
Alıntı:
cs3 ile sharpen ayarlarından unsharp mask ayarı yaptım sadece onun dışında oynama yok.yaptım çalışmayı neden inkar edeyim üstündeki oynamayı.herkezin zevki ayrı yaptım çalışmada bence güzel gösteriyor sharpen ayarı daha canlılık ortaya çıkıyor.
ayar sana kalmış birşey herkesin zevki farklıdır tabiki. ama bu fotolar jpeg çekilip sadece unsharp uygulanmış foto değil ondan bahsetmişler.
-
kullandığım makina nikon d70s manuel ayarda çektiğim zaman zaten bilgisayar ortamında pek ellememe gerek kalmıyor forumda kimseye yalan söyleyip çıkar sahibi olmıyacağım başka bir işlem yapsam yazarım sonuçta.uzatmaya gerek yok konuyu..