2.vites 60-200km ve 3.vites 100-220km roll sonucu sizce ne olur?
Printable View
2.vites 60-200km ve 3.vites 100-220km roll sonucu sizce ne olur?
şirokko derim ben
şirokkomu sikirokomu her nası okunuyosa :D
Tsi geçer bence..Stock RC çok hantal kalıyor...
kapışılan mesafenin belirli bir bölümü kadar scirocco fark koyar.
aynen tsi gecer
Stock vs stock olsaydı 207RC alır derdim
Şu durumda scirocco hiç zorlanmadan alır
şilikşolokko geçer bencede stock RC'yi
200 hp scirocco acımaz gibi görünüyor...
Adı ustunde denemek lazm :D
Scirocco hangi scirocco acaba? Plaka ne?
stock stock rocco alır tabiki ama.... ben gecenlerde golf v gtı ile denedim manuel,azda olsa geride bıraktım.yani gecsede farkı acamaz 1-2 boy max
İnancım işin içine remap girince scirocco alır. Stok olsa sen alırdın her türlü
Scirocco diyorum ;)
vw...1 2 boy kadar ....
scirocco dsg ise remap'siz bile iddaa'Lı olabilir direkt RC alır diyemem şahsen bu durumda scirocco diyorum....
stockta olsa sciroccodan yanadayım :) hafife alıncak bi araç deil çnkü
Stocta rc alır ama Remap olunca scriocco alır her türlü..
Scirocco alır. 200hp den bahsediyoruz burda , 160 lık scirocco olsaydı RC tabiki .
aracları denedinizmi dün gece sanki sciroccoda vardı otobanda :)
scirocco gibi gözüküyor :)
:):) evet dün gece denedik.. Spontane olduğu & video cekemedigimiz için sizlerin görüsünüzü almak istedim. Scirocco beklentimin cok altında kaldı diyebilirim. Sahibinin iddia ettiği üzere aractaki yazılım; tuning adına istanbul maslak sanayideki tr'nin en tanınmıs garajlarından birinde yapılmıs( reklam yapmamak adına firma ismini söylemiyorum) ve 200hp oldugunu söyledi.
2.vites 60-200 arası 3boy ve sonrasında scirocco sürücüsünün istegi üzerine 3.vites 100-220km arası 5 boy kadar geçtim. Zaten benim aracım 228km de kesiciye giriyor;)
200 hp yazılım ile mi? 160 lık scirocco idi yani?
Stock 200 hp sandım bende. yine de şaşırtıcı,tebrik ederim,o halde gerçekten iyi yürümüşsün:)
evet emre başlıkta da belirttiğim üzere 1.4 tsi remapped 200hp ;) yani standardı 160hp olan scirocco.. Zaten denemelerden sonra aracın remapped oldugunu ögrendim sahibinden ve inan cok sasırdım :eek: Ben stock düşünmüştüm :D aramızda kg olarak da cok fark yok benm aracım 1350kg ;) fakat olay şanzımanda bitiyor ;) scirocconun şanzımanı gereksiz uzun. ara hızlanmalar için cok büyük handikap..
aracın dyno ölçümü olmusmu peki??
Scirocco :D
inanc kardeşim maşallah,araban ve söförlüğün bir numara beklediğim gibi olmuş :D:D:D
maaşallah, bşka diyecek bişey yok
Eger 60 dan kalkılıyorsa RC hicbir devir yada kilometre aralıgında sciroccoya yetişemez, şans vermiyorum Rc ye...
sonuç normal değil yaw....
Allah Allah bu 207RC geçen hafta HGT ile yürüyen bitik RC değilmi yahu. Nasıl olurda remaplı scirocco ile yürür.
en azından yakın olmalarını beklerdim fark çok olmuş
Tsı ın Bg ler havadan havadan gelmıs anlasılan:)
:D biliodum öle olduğunu. Ya keşke video olsaydı, çok polemikle karşılaşılır şimdi
Muti dynoyu ben de sordum. Yakın zamanda proserviste cıkacagını söyledi.. Cünkü alakasız kötü gidiyordu scirocco remap yapılmasına rağmen.. Şanzımanının RC ye göre kötü olduğunu duymuştum( kötü kelimesi yanlış anlasılmasın, verimsiz anlamında :) ) Zaten yürürken stock zannetmiştim.. Bariz ayırınca ve sonra remmaped oldugunu ögrenince 2.şoku yaşadım :eek:
walla bizim herzaman söyledigimiz gibi amac dostca denemek yeni arkadaslar edinmek.. Rocconun sahibi de arasıra tech foruma giriyormus ve cok düzgün bir arkadas.. Konuyu okuduysa kendisi de dogruluyacaktır.. video olmaması kötü oldu ama bidahakine calibra cam car olursa tadından yenmez :D
polemikler herzaman oluyor video olsa da olmasa da ;) Takılmamak lazım bence..