-
63_Impala _Showss
-
ooo direksiz hemde... çok şık..
-
hey maşallah tertemiz ii bakmışsın.kazasız belasız
-
-
çok güzel kazasız belasız.
-
-
ma$allah kazasız belasız in$allah . .
-
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız.
-
pimp :D
kazasız belasız ..
-
Of ya karşıyakada da aynı renk direksiz vardı evin önünden geçerken mest olurdum sesiyle kazasız belasız.Zamanında 56 Chevroletmiz varmış benzine zam geldi diye satmış babam hala söglemediğimi bırakmıyorum.
-
Gercekten guzel bir calisma olmus... bu zamanda boyle bi hazineye sahip olmak guzel bir his olsa gerek iyi gunlerde kazasız belasız surusler dilerim.
-
guzel toplanmış, maşallah ...
-
-
Cok cok guzel gonul ısı bu gonul
-
saolun arkadaşlar değerli yorumlarınız için
-
ay ay ay ay direksiz cook yakışıklı maşallah ya
kazasız belasız sürüşleer 63 iLe :)
-
Maşallah kazasız belasız çok şık :)
-
saolun arkaaşlar yalnız 57 deil 63 model
-
kazasız belasız maşallahı war
-
oy oy oooyy çok iyi yau, fena emek olmalı bu arac ustunde, kazasız belasız sürüşler...
-
güzel araç kazasız belasız
-
-
saolun arkadaşlar güzel bişeyler yapmaya çalıştık beğendiğinize sevindim
-
-
10 numara kazasız belasız
-
-
masallh araba cok hos 8 otomatık kazasız belasız bınmek nasıp etsn :D bzdede 56 chey var
-
masallah tam nostalji nazar değmesin
-
4 kapı direksiz:) masallah.. .:)
-
maaşallah cok guzel araç kıymetini bilin
8 mı 6 mı araç ?
-
-
Maşallah gerçekten güzel görünüyor tam bir klasik:)
-
Şimdi ki hali nasıl acaba ? O zamanalr güzelmiş.
-
ooo süper. hemde direksiz.
-
-
maaşallah çok güzel.kazasız belasız
-
Direksiz koldan otomatik renk de çok fena maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın.. Burda olsa haftasonu bebek'te üç beş tur atardım sakin sakin.. ;)
-
araç v8 arkadaşlar
araba hala aynı duruyor belki resimler çekildikten sonra 5 defa anca çıkmıştır garajtan araba boyandan çıktıktan beri tek yağmur damlası bile değmedi:D:D
-
Emeğinize sağlık çok güzel halde.Babamda bunlara gönülden bağlıdır.2000 yıllarında vardi bizde.63 beyaz içi kırmızı deri döşemeydi ve bizdekide direksizdi.O zamanlar küçüktüm babama baba garajdan çıkarmıyorsun bunun neresi sana zevk veriyor diye sorardım.İzlemesi derdi:).Kazasız belasız inş.