http://videos.streetfire.net/video/s...eme_718802.htm
küfür var sonlarda uyarım şimdiden
Printable View
http://videos.streetfire.net/video/s...eme_718802.htm
küfür var sonlarda uyarım şimdiden
alla alla :)
maaşallah subiye..
ohaaaa diyorum sadece beygir patlaması olmuş maşallah sulhi :D
cem bey kamera sizin elinizdemiydi öyle geldide bana :D
bu demek oluyoki typeR'la yakın gidersin :P
tabii yaa ben bu denemede geride kalmıştım siz polisten kaçarken çalışmamıştı araba :D
ya bu arada hiç mi kenarından kıyısından tekenin göründüğü video yok be yaw :D
aahahahaha mustu nerdesin sen yaa :D kaçak köçek giriyon :D
maşallah aracın yürürü çok güzel
kazasız belasız gazlamak nasip olsun sulhi abi
Kardesi o kardesi:D
cepten video izleyemyorum umarim yarina kadar silinmez
m5 stock mu?
Stock ama m5e karsi onyargi var. Agir araba gitmez vs. Ben o aksam gozumle gordum mermi gibi gidiyor.
Sulucum masallah kardesim
masallah :D
masallah :D:D:D
Sulhi maşallah ne güzel sesi var ole :)
Maşallah :D
masllh ya:D:D
ha maşllah m5 erken basmış huahuahauaua:D
Şaka makinası aramıza hoşgeldin.
Ses adamı azdırır .
600hp de olsa sulhi gecerdi heralde masallah arabasi iyi gidiyor :)
sadece yazilmadigi icin sordum stock mu diye yoksa farkli bi niyetim yok
subi 800 + oldumu cem abi
deneyen araçlar m5 ve AC camcar eke o çektiğiniz kamera ne Allah aşkına ya utanın be kardeşim :D böyle güzel bi denemenin görüntüsü bumu olmalı:)
öncelikle sulhi maşallah mermi fena. m5 stock olduğu için ona maşallah yok :D gitmesi gerektiği kadar gitmiş. zaten fedai ustanın son sanıyedeki yorumu beni bitirdi :D
şimdi benım merak ettiğim bişey var ICE gc8 ile sulhinin gc8 i arasında dünya fark yok. geçende ICE gc8 vs m6 konusu vardı sonuç ne oldu dedik. aradaki tır ları sayamadım dedi :D yanlıs anlamayın merakımdan söylüyorum sulhi bu denemede 100shot nos basmasına rağmen 230 240 a kadar zor tutunmuş önde sonra m5 geliyo. ama ICE gc8 denemesınde hiç yanıma yaklasamadı 10+boy lafları geçti. m6 ile m5 arasındaki tek fark bu videoda gördüğümüz m5 ten 70kg sanırım daha hafif m6. soruyorum şimdi ICE gc8 m6 yı nası 10boy ayırdı ? videoları koymicam diye sözleşmiştiniz abi ama rica etsem koyabilirmisiniz m5 vaaar m5 var mı dicez yok sa :D
Maşallah kankacım bunları düğünde projeksyon'dan yayınlamak lazım :D damat rallicidir diye :p
illaki abide sonuçta forum ortamında bazı şeyler paylaşılıyorsa tofaşçısıda yorum yapar bmwciside en doğal hakkımız sormak :) denesinler falan lafı tabki bize düşmez