http://www.youtube.com/watch?v=Y251CAvMiUw
biri bunun şaka olduğunu söylesin :)
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=Y251CAvMiUw
biri bunun şaka olduğunu söylesin :)
Panter lafı bile az gelir bu arabaya..başka bişey bu doğa üstü bir araba.
şaka şaka renk güzelmiş :D
sahibini bekleyin çıksın allahım ne bu yaa :D :D :D :D *** ediolar sektörü nası küfredesim var sunucu desen ne kırmasıysa konuşamıo hayla fln dio sahibi bomba ya bi çok yakıştırma yapılabilir işportacı mesela :D
telefoncu adam ya resmen :D 17 yaeşından beğri varmış merak
doga harıkası 8
o adamlar manyak ya :D cezadan beter sölüolar yawaş yawaş başlıo siidisiidisidsidisisdisdisdisdi bi kitlio erif qürtsta style :D
Puahah. Allah kahretmesin bu ne yahu. Hele o scream maskesini görünce bittim direk. Bu çakal şahinlerde standart donanıma dahil maske :)
Modifiye listemiz...
215-45-13 lastik
Koltuk başlıkları (Maskeler oluyo bunlar heralde puah)
Kangal el tutamakları
Koltuk başlık yayları...
Aman tanrım. Nedir bu böyle :)
ahaha gece gece yarıldım ya
kesik yaylarıyla nasılda seke seke ilerliyor:)
Yorumsuz ..:icon_wack :beuj:
allahım klavyeyi kıracam gülmekten ASŞLDKSAŞLJKFDASŞLKDSŞJLKAFLSADKLAJFAŞKLDAŞKLDSŞLK AJFALKHDAGXSAKHXAUBYBUYAUYHZAUHASLKDJ yani ..
Re -
OMGWTFLOL
OMGWTFLOL
OMGWTFLOL :beuj:
"kaputta ki hava deliklerinin arasında ki japonca harfler görsel bir zenginlik katıyor"
Ajdarı geçermi?Evet geçer!!!
-Vatandaş : "Belki bize küfür ediyordur o japonca yazılarla"
1600watt bass 38cm bass amfisi
bide tv de yayınlanıyo allahım ya...
Murat SEYiRCi "Program Yapımcısı"
"Video & Sound Editor"
Tel. & Fax: 0.242.345 45 44
GSM: 0.532.340 83 91
GSM: 0.555.359 59 77
E-mail: muratseyirci@otoban.org
E-mail: muratseyirci@hotmail.com
ahada program yapımcısı bu sahsı muhterem ben mail attım siz de atın abi napıon yaktın bizi die :)
'' İşitsel Modifiye ''
Karnıma ağrı girdi gece gece gülmekten tesisatta patlatma yada ikinci el bagaja göre yapılmamış çaprazlamasına sokuşturulmuş mdf !!
Of ya çok fena
- Otobanda oynuyorum diğern arabalarlan :hahaha:
abi tel nolarından adresini bulup gidip yakalım evini herifin:D
hızlandırmışlar bi de videoyu. vay anasını neler var memlekette...
sidisidisidisidisidis filmmüzikoyun.. abi gel dükkana malları gösterim... :D:D:D
arabann içi tam bi facia yane istesem bu kadar kroca yapamam tebrik ederm arkadaşı
ama ön tamponu güzel durmuş bence :)
ağlamak istiyorum...
puhahahahha bombabomba.com
auahauhauhaua kangal el tutucakları
kangal :D:D:D oauhzauhzuhaz
fazla yapmıyom caddelerde otobanda daa iyi oluyo :D :D :D ahahahha yardı yaa :D :D
Canım turkıyem o kadar araba var yanı bula bula bunu mu buldun okulda yanlıslıkla bu vıdeoyu actım ılk soru su oldu BU ARAB TURKIYENIN 1 NUmarasımı dedıler bende dedım kı evet 1 numarası ama hangı ılınde bılemıyorum dedım cevap su oldu adam ıyıymıs sımdı ben hangısıne gulıyım neye rezıl olduk dıyım
kangal zuahahahahahha :D
eeheh..
cok bilgilendici :D
süsler minibüs işi :D
aduhsdhuaushdahudsd baska bişi demiomm sidici :P
ben bu arabayı biliyorum devamlı zengin biri pempe bir şahin yaptı mavrasına lafı dolaşıyodu konuşanda tamamen bizle dalga geçiyor bildiğim kadarıyla büyük bir nakliyat şirketinin sahibinin oğlu çocuğun gerçek arabası range rover sport biz zevk alalım diye 5-10 belki 20 harcıyoruz çocuk kafa bulmak için 6-7 milyar harcamış yani midifiyeyle dalga geçmiş.hahahahhah :)
yoq b abi bu araba bizim orda biliorum elemanı.çektikleri yerde feshane eyüp'te geçen gün polis çevirmişti gördümde.bişiler konuşuolardı.belki konuşmalar olmasa emek harcamış dicektim ama konuşmalara yıkıldım bende.güle güle kullansın ne diyelim.ama yoq öle range falan olayı bilginize.
pembe pantere rakip cıktıııııııı
http://www.youtube.com/watch?v=mcJJWZnxySE
uruyor bunlar