-
Team Orange Spec-C STI (06 GMG 37)
-
-
-
Cok guzel duryo turuncu,sıradısı ve ozel olmus bence
-
Güzel duruyor. Ama keşke kaput 3M Dinoc yerine gerçek olsaydı. Maşallah.
-
masallah gercekten renk harika olmus karelerde oldukca basarılı eline sağlık :)
-
Plakayı görene kadar yurt dışından sandım :D
Masallah ,aracta fotolarda cok güzel :)
-
çok kaliteli durmuş ve olmuş :)
-
Cok güzel olmus,masallah..
-
güzel renk tatlı araç maşallah.
-
akşam akşam ağlamak için bir neden...
maşallah , çok güzel...
-
fazla guzel:), kocaman maşallah.
-
masallah kazasız belasız cok gusel olmus
-
Fevkaladenin fevkinde,maşallah:)
-
Advan'lar Eksoz ve Carbonlara bittim tek kelimeyle :) Maşallah makineye emeğinize sağlık ve uykumu kaçırdığınız için tşk.ler :) :icon_tup:
-
fren diskin olayım sık benı :D
-
Araça ve fotograflara kocaman bi maşallah, en güzel c spec-c :D:D:D
araç gerçek spec-c dir arkadaşlar bu arada :)
-
Maşallah.
Ellerine sağlık Ahmet. Güzel kareler. :)
-
Alıntı:
alp1903 Nickli Üyeden Alıntı
Araça ve fotograflara kocaman bi maşallah, en güzel c spec-c :D:D:D
araç gerçek spec-c dir arkadaşlar bu arada :)
yuruyenle motorumu swaplandi ? cnk roof vent , arka tampon ve camurluk dodigi yok , ic fotosu net degil ama mavi sti koltuklari var sanirim , kaliperlerde orjinal sti kaliperi . kasa wrx sanki bana oyle geldi . renk guzel olmus ama madem spec c neden c sarisi yapilmamis , ben olsam onu tercih ederdim.
-
Tek kelimeyle Muhteşem. En güzel impreza kasası bence bu.
-
harbiden çok güzel renk ve advan larda araca çok yakışmı :)
-
Mustafa dediklerin dogru ama eski bir subarucu icin dodigi, venti degil kapagi, kranki ve yuruyeni onemli o yuzden onlar icin cok ugrasilmadi zaten direk spec c body veya renk istemiyordu sahibi arkadasta. Bu arada aracin sahibi Mustafa, GMG garajin sahibi oto kuafor, yikama ve folyo kaplama yapiyorlar. bu arac kendi bunyesinde yaptigi folyo kaplama ile renk degistirdi yani boya degil, diger parcalarinda carbon kaplama olmasinin sebebi araci demo araci olarak hazirlamis olmasi.
-
mükemmel ötesi kazasız belasız maşallah :)
-
Alıntı:
khan Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa dediklerin dogru ama eski bir subarucu icin dodigi, venti degil kapagi, kranki ve yuruyeni onemli o yuzden onlar icin cok ugrasilmadi zaten direk spec c body veya renk istemiyordu sahibi arkadasta. Bu arada aracin sahibi Mustafa, GMG garajin sahibi oto kuafor, yikama ve folyo kaplama yapiyorlar. bu arac kendi bunyesinde yaptigi folyo kaplama ile renk degistirdi yani boya degil, diger parcalarinda carbon kaplama olmasinin sebebi araci demo araci olarak hazirlamis olmasi.
boya degilmi oo super boya sandim ben :) , takip ediyodum kaplama isi yaptiklarini subaru forumundan . ben spec c denince sandimki birisi getirtti ondan sordum . gayet sik olmus folyo kaplandiysa c sarisinada kaplarlar :D
-
maşallah boyamı kaplaamamı
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
boya degilmi oo super boya sandim ben :) , takip ediyodum kaplama isi yaptiklarini subaru forumundan . ben spec c denince sandimki birisi getirtti ondan sordum . gayet sik olmus folyo kaplandiysa c sarisinada kaplarlar :D
Spec-c sarısı, apr carbon kanat ve son olarak çok kollu sti(18") jantını bulup beyaza boyattıktan sonra iş bitmiştir. :D
-
ne yazıcamı şaşırdım :D Allah kaza bela vermesin çok güzel MAŞALLAH
-
Çok hoş duruyor. GT3 RS Subaru şubesi gibi:D
-
-
Fenalarda....
Ilk birkac fotoyu gordum TR'de neden yapilmaz ki boyle birsey dedim diger fotolari gorunce sok oldum:)Inanilmaz guzel..Elinize saglik:icon_tup:
-
Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
++++
:D:D
http://www.ultimatecarpage.com/image...2-M3-GTS_1.jpg
###########
Maşaalah dikkatli bakmak lazımmış demek yurt dısı sandım bende ilk :D
-
Gerçek mi yahu bu :) Allah esirgesin..
-
-