aracımın bikaç orjinal parçası gelecek turbo, amortisör vsvs yakın tarihde Ankaraya gelecek ve getirecek yiğit delikanlı aranıyor. :))
Printable View
aracımın bikaç orjinal parçası gelecek turbo, amortisör vsvs yakın tarihde Ankaraya gelecek ve getirecek yiğit delikanlı aranıyor. :))
parçalar istanbulda nerden alınacak..
isteğin yere bıraktırabilirim parçaları,
cuma aksamı gelmeyi dusunuyoruz bir aksilik olmaz ise.. arabayla gelirsek atarız bagaja. otobusle gelirsem parçaların tam listesini isterim cok agır olursa tasıması filan otobuse sıkıntı olur:D
Suat Abi, Mertcan haftaya İstanbul'dan Ankara'ya gelecekmiş
Benim durum netlesmedi Suatım, gelirsek atarız arabaya getiririz ;)
kardeşim ankaraya soner abiye lastik yollayacağım götürme sansın varmı
pm cevap verdim kanka
kanka bana olumlu olumsuz cvp verirsen sevinirim yavuzlada bi konuşsan soner abi haber bekliyor bizden
Suat,
Bayramda gelicem Ankaraya uçakla getireyim gelirken istersen acil değilse.
Tamadir gokicim durum kesinlessinde konusuruz
2 hafta sonrada gelen olurmuu :)
rs ist e geçicekkde onu birinin buraya getrmesi lzm :D
bu perşembe bi ihtimal ama haftaya perşembe kesin sabah gidip akşam döneceğim. bagajım müsait.
artık kim gidecekse beyler 2adet lastik var onu bms suat abiye bırakırsa çok memnun olacağım
Ben bu gece istanbula gidiyorum, aralık 2 gibi dönecem. Kadıköye malzemeleri bıraksınlar, ben gelirken getiririm suat.
Kadıköy rıhtım otel :)
ne zaman bıraksın?
ya daha dün öğlen döndüm istanbuldan, bilsem getiridim..
Yarım saat önce Ankara'ya geldim gecede müsaitim yarın ist.e dönüyorum bagajım müsait gidicek bişey varsa
gecen hafta persembe geldim ankara bea keske gecen hafta olsaydı
arkadaşlar ucuz kargo isterseniz kargokar diye bir şirket var, 1gün gecikiyor ama çok ucuza taşıyorlar. bence bir araştırın. 17" 4jant lastik 10liraymış:) ama sağlam pazarlık etmeniz lazım