Yarış amaclı degil,hangisini tercih ederdiniz ?
Printable View
Yarış amaclı degil,hangisini tercih ederdiniz ?
s2k kisisel tercihim olurdu , daha sonra sti isterdim :D
STI diyorum:)
ikisi de güzel araba. S2000 N/A king ama 2 kişilik, STi da turbo king ve 4 kişilik.. bence ikisini de bir şekilde kullanabilirsen kullan hangisi hoşuna giderse onu al...
s2000 vardı zaten sattım 2 ay once sti aldım simdi sti satıyorum tekrar s2000 almayı dusunuyorum :)
ee bize boşuna soruyosun o zaman kardeş... :) ikisini de kullanmışsın.. değişiklik olsun Cupra R al bari :D
sti alıp motor kıran cok duydum s2000 diorum
edit yaman olm sen sti almadın mı :D
s2000 güzel fakat sti ile kıyaslanınca geri planda kalıyor bence. oyum sti'a
sti biraz da ford focusa benziyo bugun 3 tane s2000 gordum egzostlu falan icim gitti valla kafaya koydum alıcam heralde : )
yaa ne s2000 i binmişsin işte
herkesin hayatında gerçekten 1 kere olması gereken bi araç ama o kadar zaten üretimide bitti
sti a devam delimisin ne s2000 ya bidaha
senınkı olmaz sora sen s2000siz kalırsın heheh :) 25 binde var ona bakıyorum simdi
S2k .
herşey güzel.de önemli olan biri 4kişilik biri 2kişilik..sorun degilse tabiki s2000
sti'ı satmadan s2k al yanına.. için gittiğinde ona bin onun dışında STi iyidir :)
2 tane araba var zaten sti n yanında ondan satmam gerek
s2000 bence...
Yaman eski S2000 ini alabilirsen geri al bence:) Daha güzelini ve temizini bulman zor olur:)
s2000...:)
2006 alıcam vsasız yapmak daha kolay oluyo satarsa valla alabılırım benım eski arabayı aslında
stidan sonra evo 9 6 10 sırasıyla
sti s2k yla kıyaslanamaz bile benim gozumde...tabikide sti
burun farkıyla sti
tabiki sti,heryönüyle...
bu arada yeni kasa sti ların motor kırma sorunu genellikle ayar yapmadan takılan egzoz vs diye biliyorum.cunku onlar 2.5 oldukları icin vede az yaksın dusuncesiyle biraz fakirde yuruyorlar e egzoz takınca haliyle biraz basınc sayesinde dahada fakire dusuyorlar ve araclar kırılıyor..
benımkı 800kmde egzost downpipe cai var ayar yok şansla alakalı 2 bınde kırılanda var full yüklu 10 bındede var kırılmayan...
Bencede sti ama s2000 de tadına bakmak lazım ikisinede binen Evo baksın:)
350z de olabilir. sonuçta s2000 kullanmışsın gereng yok
bencede 350Z olabilir ama ben şekil ve ses açısından kesinlikle S2000 seçerdim. sti'ın sesini sevmiyorum :(
sti n sesini sevmeyen ilk sensin heralde:) s2000 e kafayı taktım tekrar hayırlısı bakalım..
olabilir amerikanların sesinide sevmiyorum... traktor gibi çalışıyorlarmış gibi geliyor bana gur gur gur gur gur :)
Tartışmasız STİ......
Infiniti G35S olabilir :)
s2000 dısında bıtek e92 m3 alırım ama s2000 oncelıklı benım ıcın
Cık cık cık alla halla......... bin Sti ına arkana bile bakma derim.
type r derim kawga çıkar :D
kişisel tercihim stı dan yana olur :)