HB Tek Kapı olucak Fransız olmuyacak! :) Civic HB 1.5EX aklıma geldi aklınıza gelen araçlar olursa söyleyin karşılaştıralım :)
Printable View
HB Tek Kapı olucak Fransız olmuyacak! :) Civic HB 1.5EX aklıma geldi aklınıza gelen araçlar olursa söyleyin karşılaştıralım :)
Si da bulunabiliyor 10'a kadar sıkışanlar oluyor. Ex yerine si düşünebilirsiniz.
alfa 145 verelim:)
Cruel alfanın özelliklerini bilmiyorum yazarmısın ... hacı 12binliram var üstüne kalan parayla ufak tefek şeyler yapmak istiyorum... janttır lastiktir egzozdur havafiltresidir.
suziki swift 1.3 gti (Y)
civic 1.4 is , astra gsi , 98 kasa polo nun tek kapıları var , opel tigra bulabilirsin , corsa gsi , golf gti aklıma bunlar geldi şuan...
Golf Gti Dedigin Mk3 deilmi
crx,si,1.4 hb civic,mx3,fx coupe,nissan nx coupe ilk aklıma gelen bunlar oldu bnm de hayırlısı olsun.
Opel Corsa B GSI,Opel Corsa C 1.7DTI,2000-2001 Seat Ibiza,Rover 216,Daihatsu Sirion v.s bakılabilir..
Astra GSi da var sanıırm o fiyatlara.
94 gsi :)
o fiyata da alacağın astra gsi dan fazla bişey bekleme :)
Corsa kullandım o yüzden pek istemiyorum 10 liraya Mk3 Golf Gti var piyasada ama durumları ***** bilinmiyor.. 2 lira daha koyup güzel bir Mk3 alınabilir ... vs...
si......;)
1-2 daha ekleyip civic 1.4 diorum
Rover 216 Si nasıl araçtır yürürmü parçası kolay bulunurmu ... yol tutuşu nasıldır ?
200 vi var onlar daha iyi yürür 143 bg 1.8
si olabılır gsi de olabhılır gti de olabılır
10 liraya gsi almayın :) istisnalar olabilir belki sıkışan vs. ama zor o fiyata düzgün gsi bulmak
Rover 220 coupe turbo alabilirsin o paraya, 200 hp turbo beslemeli, ayrıca bu paraya piyasada bundan daha hızlı otomobil yoktur, tecrübeyle sabittir.
10 a olmasa da çok temiz GSI ımız var :D
gel vatandaş :=)
Honda civic Si en mantıklı seçim..
ben hızlı araba kullanırım bol bol devir çeviririm kullanırken canını alırım arabanın diyorsan crx ve civic si den uzak dur daha doğrusu d kodlu tüm hondalardan uzak dur :) özellikle d16a9 un kronik sorunudur yatak sarmak bööö gelir adama (tabi bu genelde üst viteste limitör denerken olur sakin kullanıcam diyorsan bir problem cıkarmaz)
Temizi gayet kolay bulunabilecek bir araçtır, önemli olan alırken başka markalarda nelere dikkat ediyorsanız 220'lerdede ona dikkat etmeniz gerekliliğidir, Parça fiyatları oldukca makuldür (örnek: 70 tl triger) kıyaslamanız tofaş kuş grubu değilse!! tabiki, Sizin gördüğünüz Rover'ları bilmem, nihayetinde 96 yılında üretimi bitmiş bir araç, bu zamana kadar iyi korunmuşlarını biliyorum, Eğer kullanıcısı iyi bakmıyorsa her aracın, bi yeri kopabilir. sizin sorduğunuz elden çıkarılabilir mi? sorusuna gelirsek, konuyu açan arkadaş elden kolay çıkarırmıyım diye birşey sormamış zaten, Şöyle bir cevap yazayım ben, honda, opel, peugeot gibi markaların bazı modellerinden daha hızlı satılabildiği bir gerçektir. Tekrar söyleyim 10K tl'ye alınabilecek en hızlı arabadır.
rover üretimi yıllar önce durmuş ikinci eli olmayan bir arabadır...malesef hiçbir arabadan hızlı nakte dönüştürülememektedir...yavaşta okusam hızlıda okusam malesef yazdıklarınız yanlış rover servisi kalmadı doğru dürüst ve 10 yaşından büyük turbo bahsigeçen araba yani temizide yok... inanın bir sürü kötü rover hikayesi anlatabilirim size...
eski rover 220t kullanıcısı olarak 10 liraya araba arasam yine 220t alırım heralde. iyi bakılmış 220t seni fazlasıyla memnun edecektir diye düşünüyorum. bende satarken 1 -.1.5 ay gibi bir sürede sattım.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
al bin aslanlar gibi. yakıtıda saxo-106 kadar yakıyo
turbolu roverler hakkında tam bir bilgim yok ama bir arkadasımda 200vi var 2 3 senedir kullanıyor aracından memnundu