http://www.youtube.com/watch?v=IRgxSKXmxGQ
Printable View
çok iyiymiş bu..
mustafa ayıptır koyma böyle video fena oldum:D boobs a devam ya:D
hay maşallahhh...seslere geeel,suprayla güzel yürümüşler :icon_tup:
iyimiş bu s2k
çıkssss ciyerli S2000 ne benziyor :)
welcome to the supra meet DRAMA hahahahahahahhahaha
korkunç olmuş çok heveslendim
Geri döndüler :)
çok iyi tune etmişler harbiden bide K24 ü çıkartsalar artık
şaka makinası
cok guzel yurmus supralarla :)
İnsanı fena gaza getiriyor neyse atmosferikte devam.
cft cok başarılı işler yapıyo, severek izliyoruz...
F20>2jz mı yanı :D
Selamlar,
Guzel video cekmisler, s2000de hizli baya.. ama gercekten kac HP sizce? CFTye gore 800HP, denedigi araba XX firmasina gore bilmemkac beygir.. veriler tamamen havada, vites birirmesine bakarak benim tahminim 650-700 crank HP..800HP cikarmak icin basinci acmis olabilirler, ama yolda o basinci ancak 1 hafta basabilirsin motoru kirmadan once. Adamlar dukkan reklami yapiyor, yada musteri ego tatmini yapiyor, bunlari dusunmek lazim.. internetteki bilgileri her zaman suzgecten gecirmek lazim.. Baskasini ornek gosterip, kendi arabasinida onunla esit farzederek beygir iddasi yapanlar icin youtube cennet..
Bence bu tur beygir iddalarini ciddiye alarak ve lanse ederek amerikan sahtekarlarini desteklemis oluyorsun. Videolari birazda avustralyadan, ingiltereden, japonyadan sec bence.. Amerika Allah degil !
Amuse supra GT30R/stok enjektor/stok ECU/stok fuel pump - 500BHP
http://www.youtube.com/watch?v=TqX5wCF1ZIk
şimdi bu araç cft s2k yı gecer demiceksin dimi cenk :)
tabiki 2jz > f20c
ikisi alakasız motorlar biri 94 senesinin teknolojisi olmasına ragmen rahatlıklar 4 rakamlı hp ler alınıp saglıklı uzun oluyor
ama bu admalarınkisi 1 gecelik bile olsa biz yaptık demek ve bunu da iyi yapıolar haklarını yeme şimdi sende
yok gecer demiyorum zaten :) mantikli beygir ornegi verdim kiyaslamak icin..
hatta bir tane daha vereyim bu kac HP sen soyle :D
http://videos.streetfire.net/video/P...000_501680.htm
Abi inanmayin hepsi zamli beygir ! tamam guzel yuruyor ona bisey demiyorumda rakkamlar sacma.. 7 sene once supercircirli bir cobra ile denedim adam 700WHP dedi, ben 570WHP dedim, 7 boy attim adam sende nos var dedi, gosterdim motoru morali bozuldu, tuner 700WHP demis $30000 parasini almis ;)
ben şimdi sölücem de sonra herkes bana yüklenicek
en fazla 320 rwhp
http://videos.streetfire.net/video/T...000_722917.htm
ayni S2000 supra meet beygir zammina ugramis 880WHP olmus cikmis 880WHP supra ile dememis 3 boy atmis..ayni supra 200 noslu C5 (kurusu 400BHP) ile dememis zar zor gecmis :) ayni supra 1000cc motor ile dememis ayiramamis.. hesabi siz yapin videoda aksiyon 5.dk dan sonra.. ah Msupra burda olsada su amelelere beygir neymis gosterse :) floridada saglam Turk yokmu yaw ciksin temsil etsin bizi ?
indirdim zaten de sonra turbo yapınca çok dengesiz oldu bende geri topladım
geri taktıgım parcalar
viraj denge cubukları
arka bagaj kapagı
kapıların krikoları techizatları
taban halısı
ön koltuklar
kapı içi bakaliler
ön tarfın komple bakalitleri
on konsol Full (NA iken sadece sürücü tarafı vardı) demiri falan içinde duruyor
ekstra agırlıkları sölemeye gerek yok sanaırsam sende bilirsinki sonradan turbo yapılan her arac nerden baksan 50 kg agırlık alır ekstra
bunları topladıgımızda arac full depo olarak 1090 çıktı bende 160 dım ozaman
Evet eline drift box alan 100-200 çeviriyo çünkü driftboxun amacı o.
Videodaki S2K da yolda çeviriyor zaten dynoda değil, denerken yanında aperatif olarak M3 olmadığı için 7.9 luk 100-200 derecesi kabul görmüyorsa sahibine rica ederiz bidahakine birlikte denerler.
Araba videoda ıkınıyor derken neyi kastettin ben onu anlamadım normalde 15 saniyede 100-200 alırken ıkınmışta 7.9 mu çıkarmış ?
Driftbox tüm dünyada kabul görüyorken çıkıpta eline driftbox alan 100-200 çeviriyor, yolda çevirsinde görelim demek gerçekten mantıklı bir yorum.
amerikada heralde 5000 tane performans dukkani vardir rahat, bu adamlari ilk defa duydum civiclerini gormedim..kac beygirmis, kac snde kalkmis? drag arabasi hazirlamak cok zor degil, yarim porsiyon radyator taktintan sonra essek spec turbo tak motoru topla slik tak vs vs araba zaten hafif 9sn cikariyordur rahat. benim bahsettigim olay beygir reklamlari ! Bu S2000 1000cc motor ile 100km den kalksin 10-15 boy atsin o zaman derim beygiri 750+ diye..yoksa atmasyon beygirli supra ile kalkmis kriter degil..Allahtan noslu C5 ve 1000lik motor varda yalancilarin mumu sonuyor, tabi anlayana :)
bu arada silinen yorumlar var surekli forumdan, uyuz olmaya basladim Ozzzzzzzzzzzzzzz haberin olsunnnnnnnnnnnn
yorumlari ben sildim , video konusunda tesisat konusuyorsunuz , hersyein yeri var uyuz oluncak bi durum yok yani .
Cft centra florida turbo . ilk defa duyman ilginc cnk adamlar amerikada ki fwd serilerinde uzun zamandir yarisiyorlar , hatta evolari ve s2kleride var . meshur buschur un fully interior rekorunu sanirim 3 sene once bu adamlar sari evo 7 leri ile kirmisti . drag arabasi hazirlamak bukadar kolaysa sen neden yapmiyorsun merak ettim , sonucta seninde bir dukkanin tunerin dynon mevcut degilmi ? bahsettigim aracin videosu burda ki linkte izleyebilirsin , http://videos.streetfire.net/video/C...yno_636637.htm
http://www.tunedbycft.com/index.html
tesisat sakaydi tabiki agirlik konusuyorduk, sakami agir geldi ? neyse :)
drag isi beni bayiyor, supraya auto tranny takip cikarim piyasaya istesem, benim gonlum pist yarisinda..tum arabalari sokak/pist icin hazirliyoruz. Drag dunyasindaki insanlari tatmin etmez benim dynom, onlara disneyjet dyno lazimki beygirler cok ciksin mutlu olsunlar :) Turkiye sampiyonasi varken dragcilara yardim ettim uzun yillar, o kadari yeter bana drag icin..Super Lap battle 2009 4x4 street class sampiyonuyuz Subaru WRX ile, benim basari kriterlerim farkli cogu insandan...
saka maka degil olay , yapilan geyiktir herseyin yeri var hafif geldi ucurdum :)
tamam iste bende onu diyorum , her defasinda Turkiyedeki drag olayini " adam ettim " manasinda postlar atiyorsun ya , amerikada ki bu dynolarda ucusan sacma rakamlardan da rahatsizsin , diyorum ki yap bi araba devrim yarat , florida da turk aramaya gerek yok mesela bu adamalar butun kuzey amerikayi geziyorlar sezonu kovalamak icin , bi mail atarsin dersin ki uygun bir yerde bulusalim deneyelim araclarimizi bizde gormus oluruz adamlarin yaptigi isi . tx2k10 i ziyaret et mesela ( yakinda sana ) dyno gununde not al begenmediklerini ertesi aksam hepsi otobanda gazliyo nasilsa bir bir delersin nerde dynolariniz dersin , yani dibinde imkan ve araba cokken tr sampiyonasinda kendi emegiyle yarisan 10 bilemedin 15 arabaya gerek yok bence . yanlis miyim ? :)
lafi getirmek istedigin yere geldik :D draglari adam ettim demedim, dragcilara yardim ettim setuplarda dedim, onlarda sampiyon oldular parca destegi ile. Onuda sen niye drag yapmiyosun dedigin icin soyledim, simdi bana niye boyle konusuyosun diyorsun, art niyet mi var? laf oyunu yapma hic bana turkcem iyidir :D Ama cidden ben parca isine basladigimda ozgun turboyu daha yeni takmisti arabasina, ayar yapmak nedir bilmezdi, draglarda sinif1de pejolar sampiyondu. Fark yarattim ve yaratmaya devam edecegim, ister saygi goster ister nefret et umrunda degil ;) bunuda silersin begenmezsen ;)
ben denemeyi XXX sirketinin XXX beygirli arabasiyla yapmayacagim, Allah izin verirse veyron bulup onla bir deneyecegim ;)