Astra(H kasa) Hb 1.6 Enjoy ile Lancer Plus 1.6 roll deneyelim diye muhabbet geçti arkadaşla. nasıl bi sonuç olur sizce?
iki araçta 2005
Astrada filtre kiti var..
Lancerda filtre kit var..
Printable View
Astra(H kasa) Hb 1.6 Enjoy ile Lancer Plus 1.6 roll deneyelim diye muhabbet geçti arkadaşla. nasıl bi sonuç olur sizce?
iki araçta 2005
Astrada filtre kiti var..
Lancerda filtre kit var..
lancer orj jant varsa alır, astranın dediğin kasası ağır.
Lanceri biliyorum gidiş olarak ama astra hakkında bilgim yok . Lancerin 1.6lara göre gideri gayet iyiydi . Sanırım alır lancer .
ben astra dedım ama deneyıp gormek lazım
lancer'ın verileri nedir acaba? Astraların 0-100 ü 12.2 sn, bir önceki kasaya göre gidişleri kötü. Bende astra varken 115 lik laguna ile denemiştim yolda öylesine, adam önümdeydi ve yetişemedim. Hatta fark biraz açıldı gibi. Astranın performansı çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için.
bıldıgım kadarıyla lancer 4000 devırde maxımum tork a ulasıo bu bır avantaj roll de, lancer alır dıyorum
buyuk bır ıhtımalle lancer alacaktır enjoy cok agır kalacak yanında
astra cok hantal bence lancer alır
Astra diyorum ben de ancak denemek lzım :)
lancerdaki motor kodu nedir?
mivec mi?
Her türlü Astra alır diyorum
lancerın ceratoyla olan videosu
http://videos.streetfire.net/video/L...o16_685532.htm
lancer alır gıbıme gelıor ama denemeden tam şu olur denmez bnce..
zaten 200 den sonra her türlü geçersin çünkü astralarda 200 de hız sınırlayıcı var :)
lancer sanki yarım boy önde olur gibi deneyin görelim :)
bizdede astra f var bir ara ayarlarsak deneme yapabiliriz aslında.(arac 207rc nickli kuznmin)
bence lancer alır ,sonucun haberini merakla bekliyorum:)
astra 115 lik motorsa astra alır ama 105 likse yakın olur diye düşünüyorum...
3. vites de ufaktan astra öne geçmeye başlıyor. Denemiştik biz.(Astra bu arada 105hp lik twinport motor.)
lancerrrr;)
3.vites astranın devrinde yürürse 170-180 e kadar astra geçiyor diğer kulvarlarda lancer.Astranın 3ünden başka bir numarası yok ;)
güzel yerde vites atan alır
lancer test ettim.egzoz sesi orjinalde süper motordan kükrer gibi sesi var..adamlar sırf bu ses için 2,3ay ugraşmış..yol sesini alıyor astraya göre ama sürüşü daha zevkli lancer..
bence uzuna vurursak astra alır gerisinde 3. vitesten basmak haricinde lancer diyorum.
0 dan kalkışta lancer önde olur ama astra 5. viteste yakalar ve geçer diyorum az bi farkla.
3. vitesten roll de de astra öne atılır 4 sonu gibi lancer yakalar ama 5 te astra yine alır az bi farkla.
demek istediğim buydu :)
astra alır
denicez bakalım uygun biara :)
bugün akşam deneniyor..videoları eklerm çekildikten snra foruma..
benim aracım astra 1.6 enjoy 2006 model araç 105hp 1190 kg. evet honda veya , pejoya göre hantal hız makinası değil sonuçta ancak lancerın geçeceği bir arabada değil.