merhaba arkadaşlar drag, roll, top sped, güvenlik, konfor, motor tercihiniz ne olurdu??:soru:
Printable View
merhaba arkadaşlar drag, roll, top sped, güvenlik, konfor, motor tercihiniz ne olurdu??:soru:
206 RC tercihim herzamn..
Clio RS....
206 rc ...
clio RS...
clio al subaru filan tanımıo onlar alayını tokatlarsın
clio rs her yönden
clio rs derım tek gecerım
dedıgın kriterlerde clio rs bir adım onde diye düşünüyorum.
ama iç aksam dış aksam olarak 206 daha iyi ikisinide kullandım ve 206 daha yakışıklı clio dan kısa süre kullandığım için ikisininde negatif veya pozitif olan kısmını bilemiyorum yakıt olarakta 206 daha iyiydi kanımca:D
206 rc çok yakar yaktığı kadarda gitmez.Forumda aratırsan bulursun roll videoları falanda var..
206 rc de sanırım elektronik gaz kelebeği vardı, bu sebepten çok hoşnut değil kullananlar diye biliyorum.
182 lik clio rs daha iyi gidiyor bu arada.
Yok yok sen RC al timingle kasnakla ıvırla zıvırla yere 175 hp havaya 195 hp veriyo:) Ama nedense stock FN2 yi bile geçemiyor :)
Peki clio rs almak istiyorsak eğer 172 bg olanınımı yoksa 182 bg olanınımı seçmek lazım ,
aralarındaki fark nedir ?
172 daha hafif, daha hızlı, 182 makyajlı ve daha iyi görünümlü, 182 elektronik gaz kelebeği olduğu için gaz tepkileri biraz yavan ve sıfırdan kalkışta biraz dezavantajlı.
Walla şimdi 13 lere kadar düşmüş RS ler var. Onlardan motoru ve yürürü iyi olan birtanesine yazıl. Sonra keyfini çıkarırsın. Tek sıkıntın her 6 ayda bir ödemen gereken 400 kaat vergi :)
182 172 den daha hizli biliyorum ben, burda dogru durust denenmedi ama yurtdisinda okudugum izledigim hep onde 182 lik...
Zaten 182 lik cok sevildi dunyada, 172 likler motor gucunu tam veremiyor vs vs diye hep elestrildi, 182 lik bulsam alirim su an.
Kaçırma bunu o zaman :)
http://www.sahibinden.com/clio_rs_10...XQQdisplayitem
Piyasadaki en temiz 182 lik RS ;)
Bu arada doğru modlandığı zaman 182 liğin 172 likten daha hızlı olduğunu söyleyebiliriz. Elektronik gaz kelebeğinin herhangi bir dezavantaj yaratmadığını geçen 182 lik mavi RS te gördük. Okanın filtreli ve spor son sustruculu 172 liği ile zır stock mavi RS kafa kafaya gittiler.
tifili satarsam RS alip turbolayabilirim, bu arac cok cok guzelmis, topici acan arkadas dusunsun bence....
bir adam vardi 2004 sari satiyordu 35 demisti 2006 yilinda hic pazarlik yapmamisti alamamistim
O sarının hikayesi biraz ilginç. Sarı RS 40 küsür milyarlara uzun müddet Renault bayisinde satılamıyor. Sonra ilk sahibi gidiyor ve 29 milyar tiko para ile aleti satın alıyor. Daha sonra 35 milyardan satılığa çıkarıyor. Akıllılık yapmaya çalışıyor yani ki bence haklı da. Kim olsa aynısını yapar. Sonrasında epeği bir ilanda kalıyor sonra 20 milyar gibi bir rakama karşıda tanınmış bir tuning shop var oraya satılıyor.
27 vermiştim adam üstüme kusucaktı...
neyse hayırlısı olsun
şuan 6 aylık vergisi 400 tl mi:)
clio nun RC modelide mi varmış?:D
http://www.sahibinden.com/kusursuz_-...XQQdisplayitem
bunu nasıl bilirsiniz ?
CLio rs bende cok bakmıstım ve dusunmustum bir zamanlar.
Bence 13-14 varsa alınabilecek eli yuzu duzgun rs alırdım
20-21 lere 02 vardı kırmızı makyajlı kasa o olabilir veya 24-26 arasına clio 182 olabilir fakat o zamanda insanın kafasına 25-26 ya megane rs geliyor almak ki aralarında daglar kadar fark var bir kere segment farklı .
Ben olsaydm en ucuz ve duzgun olanını alır yuklerdim .
bi milyon kere filan karşılaştırıldı, devami için lütfen arama motorunu kullanınız.