saolsun fatıh kardeşimizden rica ettik kırmadı bızı yeni halımızle tekrar denedik...
http://videos.streetfire.net/video/A...nda_723290.htm
Printable View
saolsun fatıh kardeşimizden rica ettik kırmadı bızı yeni halımızle tekrar denedik...
http://videos.streetfire.net/video/A...nda_723290.htm
bro video nerde :D
edit gelmiş :D
Maşallah Maşallah
araçlara maşallah.. ceco 106 harika yürümüş tebrikler...
videoları iş yerinde izleyemiyorum bayramda yapılan denemelermi acaba Cengiz? b20 de 2 kişiydik biz ben ve Fatih, bu arada maşallah aracın iyi olmuş ;)
Maşallah,çok iyi yürümüşşün.Allah kaza bela vermesin.
Maşallah :)
AK ya maşallah kazasız belasız..
bu b20 nın ayarını vs kım yapmıs acep.
masallah ceco
eyv arkadaşlar teşekkürler, saolun
yeter lan fatıh ıyıkı bı getırdık su 106 yı yanına adam kocan olup cıkıcak en sonunda mamıde massallah ne 106 yaptı be 106 yı suat abıler crm yaptı b20 de yıldıray usta mı ne war topkapıda o yaptı galıba yanlış hatılamıyosam ceco arkadasım belkı aynı ortamda bulunduk hatta b 20 ıle ılk denemene ben goturdum sızı mamının arkadasıyım o yuzden mamı dıye yazdım yıne bı seyler yapmısınız galıba arabaya massllah ıyı yuruyo
arabada beyın vs ne var map yapılmışmı kım yapmıs onu merak ettim. sonucta motoru illa birisi yaptı:D
maşallah ceco .az daha kurcala benle yuruyecek kıvama gelecek ak 106 :D
fatih sanada ayrıca maşallah.stock gayet güzel yürüyor
maşallah iki araca 106 ya bı fazla + veriyorum.
speclerde yazılsa denemenın daha net bir sonucu ortaya çıkmış olurdu.
Maşaallah araçlara güzel deneme olmuş.
bu arac satılıklarda bı b20z1 blok lu 99 vtec var oysa fıltre falan yok sanırım aracta varsa bıle saglıklı bı fıltre gıbı görünmuyo beyın falan olmadan da sağlıklı bı ayar yapılamadıgını düşünüyorum sonuc gayet normal bence 106 da sıteden takıp etiiğim kadarıyla bıraz daha yüklu bı arac fark bence az bıle olmus
fatih le deneyecektik kısmet olmadı eski haline göre baya hızlanmış ama maaşallah ..
cengizim gelcen mi akşama gelmiceksen caddede takılcam bu akşam:D
Cengiz tebrikler.. egzoz-filtre-hıdır'lı bir TypeR la veya S2000 le denedin mi hiç?
helal olsun kardeşimm...
bu 106da neler var acaba :)
106 da neler var acep?
ceco maaşallah kazasız belasız....
eyv saolasın...
Maşallah güzel yürümüş...
106 nın specleri nedir??
106 da neler var. merak ettim doğrusu. araç sahibi yazarsa arkadaşlar da cevabını almış olurlar.
güzel kafayı cıkarmıs tebrikler..