-
Peugeot 306 (MAXİ/Dimma) Body-Kit yapım
-
er 306 dan sorumlu devlet bakanı =)
-
-
-
-
garip spoiler ve sis farları hariç güzelmiş :)
-
Ya şu çamurlukları sacdan yapabilecek kimse yokmu. Fiberden nefret ediyorum. :(
-
Alıntı:
cabriolet Nickli Üyeden Alıntı
garip spoiler ve sis farları hariç güzelmiş :)
Orjinal sisi değil zaten gitmiş keko o kadar yaptırmış sen git universal sis al.
yoksa bile hiç takmam hava girişi yaparım
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Ya şu çamurlukları sacdan yapabilecek kimse yokmu. Fiberden nefret ediyorum. :(
Orjinali de böle değilmi ben böle die biliom yani sac değil die biliom yani tek şüphem arka çamurluk sac değilse komplemi polyester :S
-
206 WRC sac çamurluk tanesi 980 dolar. Dimma fiber çamurluk 320 dolar tanesi. Dimma sac çamurluk 700 küsür dolar tanesi. :)
-
Alıntı:
206 WRC sac çamurluk tanesi 980 dolar. Dimma fiber çamurluk 320 dolar tanesi. Dimma sac çamurluk 700 küsür dolar tanesi. :)
Ön çamurluk dimi bu ?
BEnce gerek yok :D
-
ali abi( ac tunıng) bunun aynısını yapmiştı gecen seneler hatırlarsanız...bana verdı fuara götürürken bende kafam güzeldi hararete bakarken taksımde kaldırıma cıktım indim..
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
Ön çamurluk dimi bu ?
BEnce gerek yok :D
180.000 euro ya bir tane 206 WRC vardı 2 takım on çamurluk veriyordu yedek. Düşünsene 4000 dolar yapıyo nerdeyse. O yüzden bunu yapabilecek güzel bir usta lazım. Birde simetrisini tuturabilecek.
-
diğelim bunu yaptım ben trafikte teknik değişiklik muhabbetine uğrarmıyım ?
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
diğelim bunu yaptım ben trafikte teknik değişiklik muhabbetine uğrarmıyım ?
Bu kitler çok orjinal duruyor. Ön tamponları öyle çok girintili çıkıntılı olmadığı için bir subaru bir evo ne kadar duruyorsa yada çamurlukları şişik bir araç ne kadar duruyorsa o kadar duruyor. Bence hiçbir sorun yaratmaz.
-
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._2624714_n.jpg
Reng de güzel olunca efsane duruyor be kardeşim off yerim onun azını ben yerim yaa
Allahım nerden bulaştım ben bu sevgiye :D
-
yandaki cıta sizcede işi bozmadımı ? :S
-
Çok güzel gerçekten ama logo vs. gibi orjinal öğeler şart. Hatta stickerlar bile olsa iyi olur.
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Çıtasız çok çıplak duruyor bence örenk koyarım çıtasız 1 tane kıyaslarsın
Alıntı:
Çok güzel gerçekten ama logo vs. gibi orjinal öğeler şart. Hatta stickerlar bile olsa iyi olur.
Bu ama çok yakışıklı geldi gözüme yaa azı katip psikopat duruyo bence :)
Yapıcak olsam logoyu iptal etmem o atrı ama beğendim bunu
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
http://www.m-99.co.uk/Car_Bodykits/P...esh_skirts.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/5...0317161459.jpg
alttakinde pek belirgin değil ama
-
-
füme renk beyaz jant olay biter erel:D
-
http://is.gumtree.com/ad_image/live/big/276880456.jpg
http://is.gumtree.com/ad_image/live/big/276880457.jpg
Buda Dimma nın yaptığı bir araba 306 Coupe S16 XU10J4R motor var üstünde bence başarlı olmuş.
DİMMA Bu arabadan sadece 2 tane üretmiş ve şu araba 2.500€ ya satıldı ahh ahh yavrum benim be çok cool muş buda
-
-
bence kotu gorunuyor erelim senin sade halin cok daha guzel
-
buarada bunun kalıbı var ali abide erel haberin olsun.. ö aynı arkada oynamak gerekli :)
-
adam sanat eserı gıbı calısmıs ama neden xsi tamponu takmıs onu anlamadım gti tamponu olsaymıs daha ıyı olurdu :)
-
106 ya daha çok yakışıyor dimma kit :)
-
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
ali abi( ac tunıng) bunun aynısını yapmiştı gecen seneler hatırlarsanız...bana verdı fuara götürürken bende kafam güzeldi hararete bakarken taksımde kaldırıma cıktım indim..
evet ali abının yaptıgı sarı cok daha guzeldı bence;)
-
ya kusura bakmayın da bizimkilerin yaptıkları cok cakma duruo o arka tamponla bagajın hali nedir ya... böle olucagına hic olmasın bence... Ama dimma'nın kiti çok güzel duruo o ayrı 106 206 306 hepsine yakısıo ya bu maxi kiti.. ayrıca o sedan coupe de ayrı güzelmis =))
-
Alıntı:
[RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı
ya kusura bakmayın da bizimkilerin yaptıkları cok cakma duruo o arka tamponla bagajın hali nedir ya... böle olucagına hic olmasın bence... Ama dimma'nın kiti çok güzel duruo o ayrı 106 206 306 hepsine yakısıo ya bu maxi kiti.. ayrıca o sedan coupe de ayrı güzelmis =))
kısaca müşteri arz talep meselesi diyelim arkadasım :icon_tup:
-
sarı arka spoilerı hariç çok güzelmiş
-
sarı fena patlamıstı bı ara oytle staılıktı sonra tekrar toplandı dıye bılıyoum...
-
aşıkmısın olum ya:DD kafadan güzel olmuş farları ne marka benmkine çok benziyor
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Yok be bence Hiç olmamış zaten beğenmiyorum çamurluklar normal e yakın ama Ön ve arka çok çakma duruyor. 206 nın tamponlarından esinti yapılmış.
Tamam önden güzel de arkada bi abzürtlük var
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
bence kotu gorunuyor erelim senin sade halin cok daha guzel
Teşekkür ederim :p
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
Bu da zevk meselesi maxilikten çıkıyor tabi tuning işi daha çok
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
buarada bunun kalıbı var ali abide erel haberin olsun.. ö aynı arkada oynamak gerekli :)
Yok yavrum ben bu 2 modelden de yaptırmam. Ama illaki vardır 106 nın kalıbı TR de ;)
Alıntı:
Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı
aşıkmısın olum ya:DD kafadan güzel olmuş farları ne marka benmkine çok benziyor
Aşığım yaa Kara sevda bu :love:
-
Siyah maxi 106 görmüştüm eminönünde gazlıyodu arka çamurluğu vurmuş bayrak gibi açılıyodu. Birde Erel. Bu sarı aslında çok güzel önden ve yandan. Ama arka tampon bildiğin 206 body kitten ve çok kötü. Ama önden ve yandan çok güzel.
-
Maxinin tıpkısının aynısı olacaksa yaptır ama farklı bişey olursa hiç bulaşma bence.
-
Alıntı:
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
Maxinin tıpkısının aynısı olacaksa yaptır ama farklı bişey olursa hiç bulaşma bence.
aynen çok da güzel olur ama maxi yapınca itbsiz olmaz:)
-
jant ve panjur arabadan soguttu =)