-
HULK - SULHİ - GTR - FLAMEkit Muştu
-
-
-
-
maşallah tüm araçlara hulk çok güzel devir çeviriyor içinde olmak lazım o anı yaşamak için
-
hele şükür beklenen dövüşülen video bunlar
araçlara maşallah emeğine sağlık kardeş
-
Videoları izledik
GTR GC8'İ GEÇMİŞ
OTOBAN MUHABETTİNDE SULHİ KENDİNİ BELLİ EDİYOR, ADAMIN DERDİ KAVGA DEĞİL. MİNİKLER VE SULHİ BURDAN YAZSSADA OLAY OLACKA KÜSECEK Bİ MEVZU YOK. ADAM KARDA SUDA HAVADA 4 ÇEKERİM DİYOR :)
SULHİ 2 DE BASTIĞINIZDA ADAM GELMİŞ KANKA DİBİNDE YANİ.
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/5/3059.jpg
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/5/3063.jpg
-
maasallah araçlar,
otoban muhabbetınde mamının gülüşüü kess :D:D
-
görünen ilk videoda gc-8 önde ama tampona girmiş hulk devam etseler ne olurdu orası soru işareti gibi geldi bana
-
Maşallah araçlara Halk kahramanına ayrıca :)
-
ben bişi yazmıcam deneme videosu beni ilgilendirmiyor
anamızımı bıraktılar iffetimizmi kaldı belli degil
kim dogru konuşuyor kim yalan siz buyrun izleyin görün
kaç kişi ısrar ediyor sulhi denemem diyor
GTR da geçiyor zaten sulhi
bu iki yalana inananlar sulhinin benim önümde 250 yapıpda gazı bıraktıgına da inansınlar
göki kardeşim benim arbanın içinden cektigin videoyu koyarmısın
-
Mustu cok gazsın mustu huauxasuhxuahsuxahxsauh :D
bu arada vıdeolardan anlasılıyo hızı vs bılmem ancak halk kahraamanı tamponda :)
-
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
göki kardeşim benim arbanın içinden cektigin videoyu koyarmısın
var zaten hacı:icon_tup:
-
benimm kadran videomda ilk gaza basıp sardıgımız yer 3 ncü vites herkesi budan bilgilendireyim arac nasıl sarıyor görün
patırdamaları da dinleyin aracın kesme arızasını da görün bizde sorun hep var ama bahane hiç yok saygılar
-
patırdama nerde diyenler için arıza ışığına dikkat
-
kendımı sevıyorum vıdeolar cok güzelmiş cok teşekkür ederim..
-
olm gtr denemsınde sulhı nerde bız goremdık anılla ızlerken :D
-
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
maasallah araçlar,
otoban muhabbetınde mamının gülüşüü kess :D:D
bu fanatik 4 x 4 cülerin içinde mami Tek Adam ama oda ad***** göre adam
oda haklı tabi
bak orda arka da muhabbetimize dikkat et alayım evoyu deneyim minik dio
-
..............................................edit
-
küfür gördüğüm anda kitler silerim.
bundan sonra tolerans sıfır.
yönetimin ortak kararıdır.
-
-
Masallah ıkı aracada cok guzel yurumusler hulk gercekden ayarsız bı cıhaz fenalar otesı bı makına
-
Alıntı:
bu fanatik 4 x 4 cülerin içinde mami Tek Adam ama oda ad***** göre adam
oda haklı tabi
bak orda arka da muhabbetimize dikkat et alayım evoyu deneyim minik dio
mami sana mı diyor denerım dıye sulhıyemi?
-
bana dıo heryerde basarım senınle dıo bana. getırım evo yu deneyelım dıo. gecılcemı bılsemde gelırım dıo
-
Hulk 4X4lerde slick lastiklerle deneseniz sarma azalmaz mı_? (akıl vermek değil amaç, bilginize ustalığınıza söz yok) saygılar...
-
slick lastik mevcut olması lazım o denemelerde
-
slick lastik var ama bi faydası yok önceki konuda minik söylemişti
-
gc8 gtr denemesi başka video varmı ? yanlış hatırlamıyorsam geçen konuda gc8 sahibi geçtim demişti gtr ı? ben videoda sadece gtr gördüm :)
-
Yalnız şunu gördüm AB nin videosu ile Hulkun videosu arasında çok fark var HULK bariz çok daha iyi AB den .
-
şu bir gerçek ki 4wd ile 2wd kıyaslanmıyor, 60 ta sulhi 100 de hulkun alacağını herkes biliyor. Maşallah araçlarınıza
-
cidden tebrik edilmesi lazım. 11.4 sıkıştırma 15psi stock motorla inanılmaz işler başarıyor Hulk. allah kaza bela göstermesin nazarlardan saklasın...
-
Alıntı:
Burak İ Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız şunu gördüm AB nin videosu ile Hulkun videosu arasında çok fark var HULK bariz çok daha iyi AB den .
1 bar ıle 1 bar kıyası yapma ama. benım 1 bar ım baya baya ıyı ama ab b serısı 1700cc hacım. basınc lazım. ab ye 2 bar basılacak 2 bar basınc 35r da cok sey deıstırır...
-
Alıntı:
Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı
cidden tebrik edilmesi lazım. 11.4 sıkıştırma 15psi stock motorla inanılmaz işler başarıyor Hulk. allah kaza bela göstermesin nazarlardan saklasın...
stock 11.5cr ben suanda 11.7cr yım :)
-
Masallah her iki aracada gtr da tabi..Bu kadar ciddi giden araclar olunca kim kimi gecti muhabbetine bence gerek yok...
Ama gc8 ve hulk 80 de bastıgında,hulk tampon arkadasında gidiyor biraz daha gidilse sanırım öne gecer gibi geldi bana...
Tekrardan tebrik ederim aracları masallah ;)
-
Alıntı:
1 bar ıle 1 bar kıyası yapma ama. benım 1 bar ım baya baya ıyı ama ab b serısı 1700cc hacım. basınc lazım. ab ye 2 bar basılacak 2 bar basınc 35r da cok sey deıstırır...
hocam sana en yakın speclerde ne var suan ygz mi?
-
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
hocam sana en yakın speclerde ne var suan ygz mi?
spec ten kastın ne??
-
Alıntı:
spec ten kastın ne??
AB DRSelim ile 80-xxx ve 120-xxx denemeleriniz , ssana göre nasıl sonuçlanır?
-
ıopULÜİ:
AQ
ufaklık basmıs :)
specten kastım stock motor artı turbo.
-
Alıntı:
Doğru abi ya pardon unuttum birisi k diğeri b .O zaman nasıl olur bilemeyiz tabi.
-
videolar güzel. hulk güzel devir çeviriyor... maşallah..