miniks Nickli Üyeden Alıntı
moruk güselde alınan güç bana az gibi geldi bu taktıgınız egzantriklere oem cr düşük kalır mecburen ince conta takmak zorundasın
mesela toda yada mugen
ben NA iken 183 kw almıştım (bilerek kw yazdım hp siz yanlış cünkü savaşın şimdi kaçla çarpıldıgıda aklımda degil)
DC5R K20A engine
Stock Head
toda ince conta
stock rbc intake mani
70 mm bdl
oem injectors
Aem cold air intake
Ojinal R-crew headers
70mm exhaust
80mm muffler
hondata Kpro
benim speclerim bunlardı
buna göre yorum yaparsak eger
bence kesinlikle 70 mm TB şart tavsiye ederim flow inanılmaz degişiyor güç ve tork alıyorsun
ve en önemlisi sıkıştırma kesinlikle o makinanın 11.9 a cıkması lazım zaten taktıgın camler den dolayı şu anda arac 11.3 cr ye düşümüş durumda bunu artırmak için ince conta gerekli
birde karcepts in intake kiti 2 parçaydı galiba onun arasındaki slikonu cıkartıp kaynak yaptırırsan fark edicegini görüceksin tek parca ve kaynak birleşim yerlerinin içinde kesinlikle kaynak puntosu olmasın o bile etkiliyor
NA da ufacık şeler bile güç katıyor buddy club racing spec condenserde var bende şasenin bir tanesi subap koruma kapagının köşesine taktım bir tanesini enjektor şasesine digerinide şanzuman üstüne bu parcayıda tavsiye ederim beygir falan verdigini sanmıyorum ama voltajı gercekten ciddi anlamda tutuyor sabit