-
Shoot My Ride Farkıyla BAU
-
maşallah pozlar çok güzel ama üstünde böyle oynayınca benim hoşuma gitmiyo :D sade olacak :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
maşallah pozlar çok güzel ama üstünde böyle oynayınca benim hoşuma gitmiyo :D sade olacak :D
2 hafta içinde bir kaç değişiklik daha yapılacak onları oynanmamış koyarım :)
-
ön tampon lipi olsa süüper olcak :) iyi günlerde kullanın
-
resimler çok güzel ama orjinalleri daha güzel olurmuş sanki... kazasız belasız...
-
Alıntı:
:icon_tup:
-
gule gule kullanın, kazasız belasız...
ekzosun ustundeki kırmızı cizgi bana garip geldi, komple siyah olsa sanki daha guzel duracak gibi...
-
maşallah berkim güzel kareler :)
-
masallah allah kaza bela vermesın
-
maşallah.. kazasız belasız
-
Masallah araca fotolarda guzel ama az editle be berk...
-
resmlerde oynama olmasa çok daha güzel olur bence ama elne saglık güzel resmler arabayada maşlh
-
-
Seviyorum BAU'yu :) Arkadaki sticer den bende istiyorum! :D
-
Kazasız belasız , fotolarda çok güzel elinize sağlık gençlik :D
-
berk tırt aykut best usdhausd, ben hepinizi geçerim ama.
-
masallah kazasız belasız on numara duruyo
-
Alıntı:
:icon_tup:
-
bagaj yazın çok hoşuma gitti kazasız belasız kullan
-
Alıntı:
Can_t Nickli Üyeden Alıntı
herkesin zevki başkadır bana bu şekilde hoş geliyor... hatta siyah könig featherları çok düşündüm ve kime sorsam kesinlikle değiştirme dedi zaten bende artık başka hiç bir jantı yakıştıramıyorum beyazdan sonra...
tabi tolga abinin bob a laf yok :)
Alıntı:
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı
gule gule kullanın, kazasız belasız...
ekzosun ustundeki kırmızı cizgi bana garip geldi, komple siyah olsa sanki daha guzel duracak gibi...
arkaya tekrar bir el atıcaz fikriniz için teşekkür ederim...
Alıntı:
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon lipi olsa süüper olcak :) iyi günlerde kullanın
onu düşünüyorum ama ek güzel duruyor mu durmuyor mu çok kararsızım...
-
3. sanayide bi kac kere denk geldim...
masallh kazasız belasız..
-
-
Alıntı:
-aykt- Nickli Üyeden Alıntı
Arabanın güzelliği bence en güzel bu fotoda çıkarılmış ortaya...
Maaşallah..
-
maşallah batucan , elinize saglık berk-aykut ..
-
maşallah araç çok hoş duruyor .. ee boşa dememişler kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun diye ..
+ olarak bir çok kişi söylemiş zaten , resimlerin üzerinde bu kadar çok oynanması kaliteyi biraz bozmuş
-
kazasız belasız masallah...
egzoz uzerındekı kırmızı serıt olmasa daha ıyı olur sankı.
-
Araç çok güzle ama plakaya takıldım. Seneler önce Dr.Selim sitelerde BAU98 nicki ile yazıyodu. :D
-
HDR güzel uygulansa güzel kareler elde edilecek ama orjinalleri daha iyidir bu durumda :)
maşallah :)
-
pazar akşamı agoranın otoparkında gördüm önüme park edilmişti :)
aracın ilk halinide biliyorum urlada görüyordum..değişiklikler gerçekten çok şey kattı araca ;)
maşallah kazasız belasız ;)
-
Güzel araç.Kazasız belasız.
-
allah kaza bela wermesin ama çok oynanmış resimlerle
-
araca maşallah çok güzel :)
uzun zamandır shoot my ride yazılı resimler görmüyordum :D
-
-
-
berk abi HDR ı fazla mı abarttın ne ? :))) ama güzel pozlar, araba da çok taş görünüyor , lip şart gibi :) o da geliyormuş zaten
-
jantları boyattınmı?eğer boyatıcaksan siyah düşün derim(zevk renk meselesi tabi)birde panjur irmscher,olmadı opel logosu hariç folyo kaplatırsan daha güzel olur.kazasız belasız.
-
Alıntı:
-aykt- Nickli Üyeden Alıntı
sağol aykut bir ara çıkında tavla oynayalım berk abi yeniyor zevk alamıyorum :) çalışmaya başladı yorgunluk çöktü üstüne yaşlandı galiba :)
Alıntı:
deniz Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız masallah...
egzoz uzerındekı kırmızı serıt olmasa daha ıyı olur sankı.
onu da halletçem ilk yaparken güzel gibiydi artık benimde gözüme çok sırıttı :rolleyes:
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Araç çok güzle ama plakaya takıldım. Seneler önce Dr.Selim sitelerde BAU98 nicki ile yazıyodu. :D
teşekkürler... plaka olayını bir arkadaş söyledi görür görmez :) normalde btu kullanıyordum kalmamış :confused:
Alıntı:
AnıL Nickli Üyeden Alıntı
pazar akşamı agoranın otoparkında gördüm önüme park edilmişti :)
aracın ilk halinide biliyorum urlada görüyordum..değişiklikler gerçekten çok şey kattı araca ;)
maşallah kazasız belasız ;)
teşekkürler... doğrudur pazar günü agoradaydım... babam urlada gidip geliyorum o sırada görmüşsündür :)
Alıntı:
ATA156 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Batucan. =)
çok sağol geçen sanayide gördüm arabanı yine dikkat çekiyordun :) sayenizde alfa aşkı başlicak korkuyorum :)
Alıntı:
R.I.P Nickli Üyeden Alıntı
jantları boyattınmı?eğer boyatıcaksan siyah düşün derim(zevk renk meselesi tabi)birde panjur irmscher,olmadı opel logosu hariç folyo kaplatırsan daha güzel olur.kazasız belasız.
melih valla siyah işini bende çok düşünüyorum ama kapatırmı korkusu var açıkçası :) opel logosu önceden kırmızı folyo kaplıydı sonra siyaha kapliyalım diye söktük kaplamadık kaldı öyle... 2 hafta içinde yapıcaz bakalım bir şeyler...
diğer herkese de teşekkürler...
-
Batucan maşallah kardeşim..Bir de smoked ledli stopların olsa daha güzel olacak:Deli:
-
Alıntı:
CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı
Batucan maşallah kardeşim..Bir de smoked ledli stopların olsa daha güzel olacak:Deli:
abi led işine bi soğukluğum oluştu çevremde kim aldıysa bi hayırsızlık var :)
-