senin soyadın onların bi şehri şekerim :) bana 5 saatlik mesafede :) ama keçecizade de falan kurabiyeleri satılıyo meşhurdur, çayla çok iyi gider dene :D
09-12-2009, 22:51
Antalyalogy
Süper bu astralar ya...Tr de var mı benzeri hiç yapıldı mı acaba?
09-12-2009, 22:55
EMG
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Süper bu astralar ya...Tr de var mı benzeri hiç yapıldı mı acaba?
TR'de turbo astralar var tabi ama bu kadar ciddi gideni yok.
09-12-2009, 23:03
K.O.
cok güzel aletler..
09-12-2009, 23:54
Chatin
ankarada var bi tane ama ne durumda bilmiyorum.. normal durumu şu;
oglum videolar bildigin ist. cekilmis hahah :D oytununda bole videosu var motorla bi o tarafa bi bu tarafa sikip duruo:D direk dagdan tepeden cekilen videolari ona benzetiorum n zmn gorsem auhsauhxuahxa
buda bonus olsun o zaman, sanırım aynı araç :) GSX-R 1000 ile denemesi
Bu GSİ nin GSX-R 1300 ''Hayabusa'' İlede bitane video su var Ona Bile By By Dio O Derece bi makina MAŞALLAH....
10-12-2009, 01:19
erh
Bu aracı 2.5 yıldır falan takip ediyorum. Baya uğraşılmış bir araç fakat bu 700 küsür hp ler biraz iyimser. 600 hp lik gsi da bu kadar gider zaten :) EMG ye darısı.. Bendeyken böyle birsey olsun diye bekledim ama kısmet bana deil emreyeymiş :) İnşallah emre yapar :) O arabanın kaderi turbo olmak zaten kaçamaz :)
Bu aracı 2.5 yıldır falan takip ediyorum. Baya uğraşılmış bir araç fakat bu 700 küsür hp ler biraz iyimser. 600 hp lik gsi da bu kadar gider zaten :) EMG ye darısı.. Bendeyken böyle birsey olsun diye bekledim ama kısmet bana deil emreyeymiş :) İnşallah emre yapar :) O arabanın kaderi turbo olmak zaten kaçamaz :)
Kısmet :)
10-12-2009, 01:48
Eriador
Sağlam GSI mış böyle bi GSI ı TR de görmeği çok isterdim