http://videos.streetfire.net/video/F...lth_724549.htm
Printable View
caanım arabaya yapılırmı bu :S yasık günah
ama okadar kıvrımlı bir arabayı ne güzel kapladılar helal
yinede kırmızıdan vazgeçilmez bence
mukemmel gözüküyo öndeki reklam harici o kadarıda normaldir demo amacıyla yapılmıs anladıgım kadarıyla :) ferrariya siyah mavi yada beyazı daha cok yakıstıranlardanım kırmızı haline göre :)
bunun geri dönüşü sıkıntılı olmaz mı? bizim arabada 3m şeffaf kaput filmi vardı sökerken boyanın verniğinide söktü aldı mecburen boyandı....
harbıdn bastan sona kadar ızledım cok ıyı kaplamıslar
super işçilik paylaşım için teşekkürler
Güzel bir çalışma olmuş kaplama işini kim çıkarmışsa yaratan razı olsun boya işinden çoğu kişiyi kurtardı. :)
Vay vay vay işçilik süper ama bu arabaya kırmızıdan başka adam gibi renk yakışmıyo bea :D Paylaşım için teşekkürler :rolleyes:
Tertemiz iş çıkardılar. ince işçilik gerektiriyor çoğu yeri.
millet bas bas bağırır kırmızı diye abi bariz fantazi aramış valla
valla inanılmaz bi işçilikle yapmıslar hakikaten ellerine saglık:)
o maket bıçağı çizmiyomu boyayı keserlerken folyoyu
Böyle arabaya profesyonel lazım zaten su adamlar burda olsada bizde tavanı kaplatsak:D Orjinal boya olduğu sürece bu tür filmler zarar vermiyor diye biliniyor..
adam maket bıcagıyla ıs yapıor eli bı kaysa nolacak.... benkendı aracımda kabul etmem böle bıseyıkı arac ferrari....
bende aracımı boyatmak yerine böyle birşey yapmak istiyorum, bu kaplamayı nerden bulabilirim ?? bilgisi olan var mı ???
bide komple boyatmaktan pahalıya mı gelir acaba :soru:
yanlış hatırlamıyorsam ferrari kırmızı renk almak normal fiyatına ekstra 10 bin dolar mı euro mu öle bişi ...
madem siyah istiyordun alsana öyle hem paran cebinde kalsın :) tabi reklam acısından süper bi adım ...
maket bıçağı çizmiyorsa hiç birşey bilmiyorum.mat siyah gerçekten çok hoş duruyor ama boyaya kesin zarar veriyordur.benim kalbim dayanmazdı kaplatmaya :D
işçilik çok başarılı yapılmış renk gayet güzel ilk defa biraz beğenir gibi oldum f430 u
Aynısı bizdede oldu.Sıfır araba ön kaputta ziebart şeffaf kaput koruma kaplıydı sökünce boyadaki verniği aldı aynı şekilde.Fakat burdaki kaplamanın ve protac,3m gibi boya kaplamalarının boyaya zarar vereceğini düşünmüyorum işlemi yapanlarda garanti veriyor zaten.Kaput koruma ile bizimki farklı sanırım. :)
çok güzel işçilik oldu. ama bende kırmızıdan yanayım :)
işçilik gerçekten çok profesyonel .. izlerken zevk alıyor insan yahu :)
+ orjinal boya olan araçlarda kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmış kaplamanın boya yada vernik kaldırması söz konusu değildir ..
bu uygulamayı trde yapan varmı bı arkadasımın aracına uygulamayı dusunuyoruz bılgısı olan yarımcı olursa sevınırım
Hafta sonu gözümün önünde ford ranger kapladılar mat siyaha şahane oldu gerçekten
muhteşem bir uygulama :)
ya bu kaplama işine bir türlü ısınamadım ben ankaradan kaplatmaya gelsem ist.a mesela ilk yıkamada atsa ( garantili diyorlar ) her atma da ist.a mı dönücem yol masrafı 5 kere gitsem komple boya parası cıkıyor ne anladık :D