1.08 den sonrasına dikkat...
Printable View
1.08 den sonrasına dikkat...
Apaçi.
..
ben bunu kabul etmiorum asfalt super yol kenarı çim bunu babamda yabar:)
cok guzel vıdeo ...
Video nun açıklamasında yollar çekim öncesi temizlendi mi yazıyor ?
Amatör bir iş içinde güzel çekimler yapmışlar...:icon_tup:
son snyedekı modeller komık :D
çekim çok güzel
yol güzel,powerslide'lar güzel,ses güzel
sade ve cok guzel
gılaç tokeytink...
sesler ezdi iyiymiş
agva yolunda yapıcam diorum kimse inanmior =)) kameraman arkadaslara duyrulur =)))
böyle apaçiye can kurban :D:D:D
nekadar kolay arabayı satın almak drift için yeterli :)
ağırlık dengesini bozmadan apex noktalarınıda kaçırmak suretiyle sürekli debriyaj tokatlayarak güneşin anlında o ağır arabayla bu şekilde canını alarak yaptığı şeye drift diyen bu adamın altından o m5 i bavaria motorlu taşıtların sahibi olsam kaç lira verdise öder alırdım yazık günah bu adam bildiğin apaçi.....:(
yol kusursuzda bu kusursuzlukta fazla araç löynk diye oturmuş
Müziksiz videonun tadı bir başka...
acıdım arabaya daha hafif ve ucuz bir araç bulunabilirdi M5 ya
Arabanın tamamı ile CAN CEKISME SESLERI IDI .
Buna drift falan denmez.
Şimdi belkialda sen yap diyeceksinizde.
Ortada yapılan bişey yok.
Drift hakimiyettir. Burada ben herhangibir hakimiyet göremedim. Noktalar kaçınca O arabanın eziyet çektiğini ortaya koyan sesler KESILIYOR.
Duga etsin O yolda O asfaltta BMW gibi bir araba varda ALLAHTAN COCUGU VIRAJDAN CIKMASIN DIYE DIRENIYOR BMW :)
Bence VELET arabayı sürerken YOLDA DURMASINI BMW ögretiyor ona ......
heyy yaaaaa herkes keiçi anlamadımmkiii adam kendince yabmıs bişeler
Yaptığı drfit mi drift , altındaki M5 mi M5 adam apaçi mi bilemiyorum altında M5 olanlar pek öyle olmuyor bizde ama Flipinleri bilmem :D:D:D
Video çekimler güzel mi güzel...:icon_tup::icon_tup:
valla olmamış diyenler herhalde herkesi keichi zannediyor daha orange team :) adam normal vatandaş çıkmış yapabildiğini yapmış videoyu paylaşmış. ben en iyisiyim yazmışmı ki altına bukadar küçümsüyorsunuz merak adiyorum birçoğunuzun altına versek bu arabayı aynı yol şartlarında ne yapabilirsiniz
kendimi test drive unlmt oynuyo sandım bi an
valla m5in sesi süper:)
ya adam daha ne yapsın kardeşim :D herkes kendi apaçiliğine baksın önce kendi önünden yesin..
helal olsun çocuga yapmış yapacagını:icon_tup:
Videoki kişi daha önce bu foruma üyeydide bi ayıpmı etti niye herkes bilenmiş adamcağıza :D
Fazla tepki vermişsiniz yaw adam ne güzel almış aracını trafikte apaçi gibi makas atmıyor boş dağ yollarında eğleniyor M5'e niye yazık onuda anlamadım illa arka koltuğa Madonnamı oturması gerekiyor :D
valla m5 i makam arabası olarak görmek yanlış bence çogu araçtan daha eğlenceli bir araç
apaçi diyenleri kınıyorum... sonuçta o arac m5 :) yakışanı yapmış elemann
[QUOTE=dragon07;1023740]apaçi diyenleri kınıyorum... sonuçta o arac m5 :) yakışanı yapmış elemann[/QU bence cok guzel vıdeo yapmıs m5 olan bıblo gıbı saklıyo adamın umrunda deyıl hakkını verıyo m5 deustune dusenı fazlasıyla yapmıs
m5 zabdetmek videoyu izliyip yorum yapmaya benzemez bence adam amatöre göre gayet yeterli contralar gayet güzel yerde veriyo bu adam dünyanın en iyisiyimde dememiş neden herkes cullandı anlamadım :D