Bir tanıdığım niyetlendi M60 v8 miş kronik sorunları var mıdır? sizce nasıl bir araç?
Printable View
Bir tanıdığım niyetlendi M60 v8 miş kronik sorunları var mıdır? sizce nasıl bir araç?
tek kronik sorunu km de 1lira+ yakıyo okadar :D gerisi on numara
başlık 93 olucak pardon :D
aynen tek sorunu içio olması:D
lpg takar yırtarım diosa aklından bile geçirmesin bmw nin 8 silindir o makinaları lpg yi hiç sewmez
nie sevmez yahu :D o da motor eninde sonunda :D
http://www.sahibinden.com/bakmadan_g...XQQdisplayitem
bu değil dimi 93 dediğine göre.tr de çok yok bunlardan
ahahah lan biizim uzunun araba bu kime alcaksınız :D
obaaaaa,bu daha iyi duruyo beee:)20-25 arası bişeyse alınır valla.vtec alcağına bunu al:D:D
Off arabalara bak. E34 m5 ya da 540i 535i farketmez hepsi harika.
http://img190.imageshack.us/img190/1447/img1523fo.jpg
ulan fenaymış be :D
almasına alıyosunda satmasına satamıyosun bide vergi biniyo onun üstüne bide benzın biniyo buyrun cenaze namazına ueahuaeuha
goruntu guzelde bınmek zor be:D
bu var bide 530.hem manuel:heyoo:
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem
3.0 v8 bu kasa.
2jz swap :D ahah oh mis yardır gitsin
Akışmetreli oldukları için LPG bazen sorun olabilir, servisler de pek sevmez LPG li BMW ile uğraşmayı, çünkü sorun LPG den kaynaklı oluyor genelde.
Ancak bizim sistemimiz asla sorun yapmaz diyen LPG ciler var, bir bildikleri vardır elbet. LPG kullanmak son derece mantıklı...
Yakıt tüketimi kalabalık şehirlerde yüksek olur. Buda gayet normal bir durum.
e34 lerde en kral model m5 ve 5.35i modelleridir, m5 ztn 35 makinanın geliştirilmişi gibi birşeydir.
Hızlı ve kuvvetli otomobildir...
30 larda I6 çıkan da olur V8 çıkan da olur.
88-90 arası 6 silindir 30 dur, V8 olanlar 90 sonrası ve genelde Amerika pazarı içindir. Donanım paketleri daha güzel olabiliyor onların.
İyi bir kontrol ile alınmasını öneririm, v8 olduğu için çıkacak olası motor masrafı ve tamiratların masrafı daha yüksek olabilir.
şimdi baktım da sana değilmiş.
valla bu kasa hacimli bmw,500e mercedes gibi arabalara bayılıyorum.sanmıyorumki bu forumdada olmasın:)
ama 540 alıp tüptense 530 alıp benzin daha mantıklı bertan.tabii hangisi temzise o alınır ama
O saatten sonra 30 u 40 i mi kalmis :D bana kalsa at 2jz miss
hazır yapılmışı var:D:D
dehşetmiş:D bunlarda yanlınca bir garip oluo:D
ooww şit saygı duyduğum 2 cisim w124 ve 2jz
M60B40'in bazi kronik motor sorunlari var. Bunlar bakim ve temizlikle orantili olarak ortaya cikmakla beraber en cok rastlanilan piston basi ve motorun yaglama sorunu. Yaglama yeterli gelmiyor gordugum kadariyla bu motorlara. Baska aklim almiyor neden boyle yatak sariyor bu motorlar. Pistonlar ise motorda kullanilan nickel aluminyumundan dolayi, yanan benzinle beraber baslarinin asinmasindan ariza veriyor. Zamanla sikistirma azaliyor ve basit bir rolanti dengesizligi sandiginiz ariza size pahaliya mal olabiliyor. Bunun kullanilan yag ve benzinin kalitesiyle cok alakali oldugunu da belirtmek isterim. Ulkemizdeki benzin maalesef camur. Sik sik kontrol edilmeli bu V8'ler. Bunlarin disinda kaya gibi araclar. Yas itibariyle ufak tefek kronik gosterge ve baska kil tuy elektronik arizalari olabilir ama halledilemiyecek seyler degil.
Ilanlardaki 19 lira istenen araci taniyorum. Makam araci idi ve cok diri bir araba. Ustundeki style5 bbs jantlarla gercekten cok guzel duruyor. Bildigim kadariyla da bakimli bir araba. Yalniz LPG tavsiye etmiyorum bu eski tip V8 lere. Ariza halinde ugrasmasi zor bir motor. Her BMW ustasi derdinden anlamayabilir. LPG'siz binilmesi sizin yararinizadir ileride.
95 5.20i var dı bizde patlıcan moru.. en çok üzüldüm araç oydu satılırken.. her zaman aklımda ilerde bende düşünüyorum bitane.
eger düşünürse muhteşem temizlikte var bitane izmirde v8 ;)