Type-r almayı uzun uzun zamandır düşündügümden sahiplerine bilgisi olanlara sorum var....
aracın ne tür modifiye oldugunu belirtip full depo ile en çok ve en az kaç km yol gidebildiniz?
sehir içi ve şehir dışı bilgisi gerekli bana
Teşekkürler...
Printable View
Type-r almayı uzun uzun zamandır düşündügümden sahiplerine bilgisi olanlara sorum var....
aracın ne tür modifiye oldugunu belirtip full depo ile en çok ve en az kaç km yol gidebildiniz?
sehir içi ve şehir dışı bilgisi gerekli bana
Teşekkürler...
sayın kardeşim ben daha yenı sattım uzun yolda stok olarak binipte 700 ve üstü giden var ben bayramda bi depoyla 605 km yaptım ..araba cok güzel fazla alcatmassan iyi aynı zamanda ama egzoz kafanı ütüler.. temız bişey almaya bak sanzumanı sorunsuz motor kulakları kopmamiş canı alınmamis olsun...
Az yakıyor basmaz isen uzun yolda 6. vites 90 ile gidersen diger turlu zaten bagırmaya baslıyor.
Eli yuzu duzgun bulursan bir araç kesinlikle al tavisye ederim.
uzun yolda 7 lt civarı yakarsın sehir icin 10 altına zor inersin bunlar benim tecrubelerim.
birde soyle bir durum var o sesi duyduktan sonra icine isler zaten o saatten sonra yakısına bakmazsın :)
typer bana göre hiç yakmıyor kokluyor.750cc enjektörle 150tl lik shell 97oktan benzinle şehir içi şehir dışı karışık 400km yaptım.kpro headers egzos cai ve 150tl lik benzinle de veya zır stoc 450km çok çok rahat yaparsın.:icon_tup:
suan aracım full stock sabah akşam trafiginde 100 km de 9 lt yakıyorum...
100 tl benzinle çok rahat 280-330 arası yapıyor ş.içinde. kullanıma göre çok değişiyor.
şehir içinde sakin kullanımda 9-10.-litre ortalama yakıyor
otoyol kullanımında 100-110 ortalama hızda 6,6.-litre yakıyor
hele ki 90 gibi bir hızı sabitlersen (en yakın zamanda deneyeceğim) 6,6 rakamının daha da aşağı çekilebileceğini söylemek yanlış olmaz
az yakıomuş kokluomuş remsen:)
TypeR, çoğu 2 lt'lik aile arabasından az yakar, yakıttan korkmayın...
rollingde 60-70 kuruş yakar , buda dip not bulunsun :)
Valla ben hemen hemen hergün biniyorum , trafik , uzun yol karışık kullanımda bir depoyla 450 km civarı gidiyorum ...
Sadece mugen filtre var arabamda full stock.
valla bende sehır ıcı 100tl lık 97 oktan benzın ıle 330 km yol gıttıgımı bılıyorum daha hıc depoyu fullemedım :) o yuzden fulleyınce kac gıder hıc bılmıyorum benım arabamdada sadece fıltre kat ıptalı ve vafc var
95 oktanda daha az yakıyor :)
Az yakar,çok çakar,iyi saplar ;) :D
"içinden" de geçtiği olur :D
aracım turbo 750 cc enjektor, 50 lıra 97 oktan ıle 160 km gıdıyor karısık sehır ıcı kullanım,bazen yawas bazende sıkıyosun tabı. rolle cıktıgım geceler 50 lıra 90 km:D
120 yi geçmedim,bir depo yla bodrum a girmiştim,type r varken.
konu mu açsak naapsak? "istanbul ep3'leri toplanın gayri" diye :)
hazırdaki 4lüyü mi birleştirsek yoksa ilk aşamada?
tamam uğrarım :)
sen 4 tane stock-R var derken kimleri demiştin?
Bende nikon d80 varda hiç anlamıyorum nasıl çekilir edilir :)
Yakın bir zamanda olursa ben deneyemem sol abs sensörüm yok , ama cam car olurum ..
ne zaman hallolacak abs sensörün kaan?