Karni acikan varmi yaa bulusalim biseyler yiyelim edelim as eriyorum resmen:D Yandas araniyor....:D
grup olalim grup grup olalim grup sarkisiyla senlendirim bide ortaligi,bide benim soledimi farzedin diyordummm taaki ben kotu soylerim ahahah :D
Printable View
Karni acikan varmi yaa bulusalim biseyler yiyelim edelim as eriyorum resmen:D Yandas araniyor....:D
grup olalim grup grup olalim grup sarkisiyla senlendirim bide ortaligi,bide benim soledimi farzedin diyordummm taaki ben kotu soylerim ahahah :D
nirdesin olum sen mecidiyeköy levent civarındaysan gelim daha uzağa çıkmam :D
kokoreçe varım :D
Ya ben herseye varim yandas olsun yeterki yemek yicek birileri olsun :D ulan bizim yakaya dondum(Avrupa) yemek yiyen adam yok ki :D karsida olsam simdi emreciime bi telefon hoppp burger kingdeyiz hemen ahahahah :D
dragır gelirse gelirim :D
oha geceyarısı hiç gelmem :D
off çok fena açım ama yemicem
konuyu yeni gördüm bende yeni atıştırdım birşeyler..uykuluk çekiyordu canım ne zamandır,sütlüce yapabilirdik aslında :)
sosisli
kavurmalı kaşarlı tost
son olarakta midye dolma yedim:D
Şimdi Merter Mc'den geldim geceye bakarım durumuma göre :D
organizasyon işi sana göre diil onur :D bak buğra yaptımı yığınla adam gidio ahah
anadolu yakasında aç war mı :D
yok heralde herkes avrupalı :D:D
yemek dedinmi durcan azcık stop yani :)
hatır içinde hatır dışında çigde pişmişte affetmem :)
Valla yemek acaip yedim, üstüne de yarım kilo ekler yedim :D
2.5lt de kola ictim, yerimden oynayacak halim yok :)
herkes kendine hakim olsun kimse ekmek banmasın :) banılmışı var :)
http://img692.imageshack.us/img692/1803/p1000427v.jpg
Karnım acıkmadı ama tatlı çekti Nutella kavanozuna doğru falez dalışı yapıyorum hemen :D
yuh olanı var olmayanı var :) bu saatte bu yapılırmı ya :)
ahahah sen cumartesi ayarla kendini tükana yatılı gel sucugu da tavuguda yeniden ögreteyim sana :)
her renk et ve mamüllerini rakıyla terbiye eden adamın anıları :)
Disim agrımasa neler yapıcamda :D
vaybe melih askere götürdük bıraktık seni, sen döndün geri geldin:)
hala bu yumurtanın resmi dönüyor bozulmuştur bu yenisini yapmak lazım, havalarda soguk tam bolu dagı berceste havası he :)
ne dedi adam bizde tabak sayısı önemli degil kişi sayısı yeterli, hayatının en acı tecrübesini yaşadı, aylardır kahvaltı yapmayan 10 adam :)
abartısız 5 kere sahanda sucuklu yumurta ben istedim ve yedim:)
senelik kaymak ve bal stogumu tamamladım :)
sana askerde atılan şaplar bile etki etmedi ne kadar bal kaymak yediysen :)
yapalım bir pazar hem rodaj biter :)
Ne forummuş arkadaş, yemek yemek yemek. Bir gün biri çıkıp demiyo ki hadi spor yapalım :D:D:D:D