Arkadaşlarım Abilerim aklıma geldi konuyu açayım dedim.Yılbaşında kim , nerede , ne yapıyor acaba ? öneriler ve toplu kutlamalar varmı nereyi ve neleri tavsiye ediyorsunuz herkes dökülsün bakim :D
Printable View
Arkadaşlarım Abilerim aklıma geldi konuyu açayım dedim.Yılbaşında kim , nerede , ne yapıyor acaba ? öneriler ve toplu kutlamalar varmı nereyi ve neleri tavsiye ediyorsunuz herkes dökülsün bakim :D
Şehir İzmir olabilir ama 2010'a nerde gireceğime karar veremedim daha :soru:
ptt lokali, ankara beysukent :)
çalışarak gireceğim:D
büyük ihtimal kırklareli babaeski
her sene oldugu gibi mangal ve çekim :)
yılbaşından, doğumgünü partileri vs..vs.. nefret ederim ben zaten herzaman içiyorum, hergün geziyorum :D
bende sabaha kadar içerim sabah olunca hastaneye gider bi iğne çaktırırım :D:D mide bulantım geçer içkiden sonra alka seltzer tabletini şiddetle tavsiye ederim :D
Vala Yaklasık 7-8 Araba Arkadasın Bağ Evine Gidicez , Sabaha Kadar Tissskoo Tissskoo :D
yılbaşında rakı içilir :) bu arkadaşlar sabah baş agrısı yapmasın diye şu duayı etmiş :)
http://www.youtube.com/watch?v=fDVOIhbsOSc
minesera dabılyı olucak heralde :)
istanbulda olucam muhtemelen kuzenle bi cadde turu atar evde gireriz yılbaşımıza geçen yılki gibi :)
Sabahattin Babanın Yeri-Fasıl- Köroğlu Ankara mekan süper tavsiye ederim.
Gecen seneki gibi bi Apache Meetin' planlıyoruz ;)
Herzamanki gibi Hilton'da giricem :D :D
babam sag olsun yıne yapıyrum bır seyler :) toll-ga rahatsız etme benı o gece :D
NewYork - Times squarede olacagim..
Bende böyle günleri kutlamaktan nefret edenlerdenim , kutlayanlara saygı duyarım ama ben kutlamam , benim kültürüm değildir...
bende 2 gunluk tatılden yararlanarak marmarıste aılemın yanında gecırıcem ınsAllah..yılbası bahane zaten en onemlısı aıle ıle beraber olmak...
bizde içki sigara yok :D
evde tv başında, çekirdek çıtlayarak çarkıfelek izlerim :D
ewde pijama partisine katılacam
portakalı soyarım önüme koyarım ventriloda arkadaşlarla açarız bir kanal konferans yaparız :D
ben de evde çekirdeğimi kuruyemişimi kola mı ve televizyonum hepsi bir arada he birde eşim ve küçük bebişimle bir arada geçiricem telefon gelirse o ayrı tabii
çiftlikte sınırsız tavuk ve sınırsız şarap :) nasılsa 2side kendi mamülümüz
ama
izmirden gelen teklifleri de değerlendirebilirim ;)
çekirdek, pc, uyku.. başka bişey yok :) altı üstü tarih değişiyor, yeni bi belalı sene bizi bekliyor, işlerin durumu ne olur, memleket nereye gider, nerelere saldırı olur , nerelerde anlaşma sağlanır... çok karmaşık, insanın sevinesi gelmio
şirketimiz saolsun biz çoktan girdik yılbaşına geçen cumartesi yılbaşı partimiz vardı :D
Valla hic bilmiyorum napcam herkesi aricam,kim napiyo ne ediyo diye hangi prog. hosuma giderse onla olcam haha :D kasar modeli oldu biraz ama kusura bakmayin ahahha :D
haha ara onur beni de ara kimsinlan diye :)
valla bizimkide belli değil ne miamiden ne kel özgürden haber var :D alırım hanımı canımız nereye isterse oraya giderik :D
@Amasya Asker... :mad: 10000000 erkekle girerim 2010'a :mad:
yılbaşında sevdiklerinizle şehirden uzak biyerde bi ewde sevdiklerinizle eylenerek geçirmenizi öneririm
istanbulda geçirmek açıkçası çok zor özellikle eş sevgili vs ile beraberseniz
bilet satışı yapılan ünlü isimlerin çıktığı yerlere gitmek lazm onada çok parçalanılıyo maddi olarak
direk yılbaşı musteri kabul eden yerlere gidilince hep izdiham vs çıkıyor
yada buzamana kadar hep bana denk geldi :)
ben sokağa çıkılmaması taraftarıyım
evlenesim geldi ya benimde wallahi :)
alırım rakımı içerim ewimde kafam kırıldığında atarım kendimi dışarı sonra bni bulabilene aşk olsun :D