http://i50.tinypic.com/2m331qv.jpg
Printable View
herkes birbirine saplıyor :D
şaka bi yanada hiç sevmediğim ve tasvip etmediğim bir dizi.ahlaksız bi konusu var
Tünay'dan bir yorum alabilirmiyiz :heyoo:
dizinin ilk günlerinde vardı buna benzer bir liste, bu gitgide genişlemiş :)
:):):):):):):):):):)
Valla diziyi gectim de dizinin cekiminin yapıldıgı, sarıyerdeki villanın önünde karacarsaflı kadınları görünce sok olmustum ben :)
sex-i memnu :D
network şemasından kimin genç kimin yaşlı olduğunu da anlayabilirsiniz :D :D :D
Güzelmiş... :D
goradaki ahçı uşağa uşak bahçıvana sonra hepsi ahçıya mı ne öle bişe vardı aynı onun gibi :D:D
alan memnu satan memnu
arada yastık olan dizi bu galiba
http://www.haberler.com/hakki-devrim...sozler-haberi/
Hakkı Devrim büyüksün :D :D
Yuh şimdi farkettim entity'lere kadar var. Kendimi project management dersinde hissettim. :D
E bu şemada mal beyanıda varmış sonradan söyleyınce farkettım asasdzcxcxz :D
sız asıl kadınların yaslarına gore memelerının nerde durduklarına bı bakarmısınız :D
Bence Hakkı Devrim, Halit Ziya'yı biraz kıskanmış. Bir yazarın romanında kendi hayal dünyasını kullanmasından daha doğal bir şey yok bence. Üstelik o zamanlarda böyle bir roman yazmak fazlasıyla cesaret isteyen bir durum. Diziyi bilmem ama romanı güzeldir. Hakkı Devrimi hiç sevmem zaten, rahmetlinin arkasından yorum yapmakta yakışmamış kendisine.
:)
Süper olmus ya.. :D
behlülde rocco mübarek:D
Bende tersine Hakkı Devrim'i çok severim , dilimizi ,edep , adap , anlayışımızı kendime göre yaşatan insanlardan...
Romanı çok seneler önce okudum batılılaşma adına edebi baş yapıtlardan bir tanesi haklısınız o konuda...
Yalnız ben içeriği için konuşuyorum e be kardeşim olmayan bir şeyde olmayan fantazinin büyüklüğüne bakarmısın
Sapıklık bu resmen başka denilecek tarifi yok.
Kendini soyutlayıp başka yerlerde gören biri ...
bu durumda hepsi memnu :D
Behlülün küsküyü bonkör çizmişler :)
firdews hanımın göğüsleride yerlerde olsaymış ahahah :D
zuhahahah :D:D
Son zamanlardaki dizilerin ayayına ....
dizinin sonunda behlul ve amcası .....:D nokta olur:D
MUHAHAh gece gece yarıldım resmen yahu :D
erşan kunerı flımı gıbı ahcı bahcıvana bacıvan hızmetıye sonra hepsı hızmetcıye :D:D:D:D