Konuya biraz geç katıldım. kusura bakmayın.
Ben Haziran ayında aldım CRUZE. Çok memnunum. Yakıt ise km de 0.28 yakıyor. Servisten BRC LPG taktırdım. Garantiyi bozmuyor. Yakıtı şu an 0.19-0.21 aralığında değişiyor. (LPG her yerde farklı fiyat) Güvenlik donanımları zaten çok iyi ve Euro Ncap testlerinden 5 yıldız almış güvenilir bir araç.
Test Sonuçları İçin TIKLATINIZ!
Benim açımdan tek problemi virajlara hızlı girince biraz savuruyor. ama korkacak birşey yok. ESP işini iyi yapıyor.
Konforlu ve geniş bir aile arabası. İç malzeme kaliteli. yol sesini almıyor. Motor sesi çok hoşuma gidiyor. İyi bir filtre ile daha da güzel bir ses alınabilir.
Motor 113hp 153tork. Hızlanması çok iyi değil. LPG çekişi az da olsa etkiliyor. Ancak aile arabası olarak kullanılacak ise çekişi gayet yeterli.
Araç çok uzun (Hyundai accentten sonra öyle geldi) Tam hatırlamıyorum ancak 4,5 metre boyu. Park ilk zamanlar biraz sıkıntı oluyordu. Park sensörü ve aynaları kullanmayı öğrenirsen zamanla alışıyorsun. Aynalar sanırım bu yüzden çok büyük yapılmış :D
Chevrolet servislerinde araç için 17" spor jant mevcut.
17" Alaşım Jant 323TL
http://www.chevrolet.com.tr/images/a...ruze-4d-01.jpg
Çeşitli aksesuarları chevroletin sitesinden görebilirsiniz.
Ses sistemi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Mahalleye dinletmek yerine sadece kendiniz dinlemek istiyorsanız yeterince yüksek ve kaliteli ses alabiliyorsunuz.
Dün bir arkadaşımla görüştüm. Ona da alması için tavsiye ettim. Aracın özelliklerinden ve memnuniyetimden bahsedince 45.000 TL ye boş bir jetta alacağıma 40.000 TL ye Full bir Cruze alırım şeklinde yorumladı.
Fiyat şu anda
1.6 16V LS (113 HP) 36.031 TL
Metalik renk 813 TL
Elektrikli Sunroof 1.103 TL
Plus Paket 2.201 TL
17" Jant 323 TL
Toplam 40.471 TL yapıyor.
Almayı düşünürseniz mutlaka pazarlık yapın. Ben liste fiyatlarını yazdım. Toplam fiyat üzerinden pazarlık yapma yeteneğinize göre 1.000 TL belki daha fazla bir indirim yaptırabilirsiniz. Veya fark ödemeden bazi ek donanımları isteyebilirsiniz.
Çeşitli yorumlarda araç bir sürü başka marka modele benzetildi. İnsignia çakması dendi. Dikkatinizi çekmek isterim iki aracı da GM üretiyor. Hiçbiri diğerinin çakması değil.
Türkiye de sadece 1.6 Benzinli motor seçeneği satışa sunuluyor.
seçenekleri mevcut.