http://www.youtube.com/watch?v=e3d2cvB8POQ
ahmet ve mustafa
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=e3d2cvB8POQ
ahmet ve mustafa
çoookkk güselsinizz be kızlarrr
drift krallığı mazallah..:)
daha yeni yanlamaktan gelip pc açtık ve ooooo çoktan videoyu atmışsınız maşallah bize tam performans tam yan herzaman inşallah..:) :) :)
Ahahahaa on numaro ahmet gene kaptırmış sonlara doru gitmeye devam ediyo iiöiş yaw :)
ulan bi gün gelemedik ondada ahmet arabayı getirmiş iyimi :)
ne yazikki ben evde degildim musti soylemedimi ? zaten benim ev toplanma mekanı bilen biliyor :) ilk kez ben yoktum okulda proje yapiyordum ondada ahmet arabayla gelmis her zaman jiple falan gelir sonra musti orda donmeye baslayınca gaza gelip arabayı niye getirmedigine yanardı :)
masallah :)
çk güzel çk başarılı bi video özellikkle beyaz olan s14 çk güzel yanlıo:)
sen git tez ödev ver yaw:D ehehe dün gece güzeldi valla :)
Cidden beyaz sx çok güzel dönüyo
adam dunyaya dorifto ıcın gelmıs kardesm yapcak bısı yok yanı adam sanatını ıcraa edıyo ahmet baba saygılarrrr:Ds
beyaz ın seste süper :)
mükemmel ii eğlenmişsiniz.
çook güzel , nasıl özendim bilemezsiniz...
çok kıyak bir video çok güzel maşallah ;)
Gece ekipler efsaneydi :)
Ahmet baba saygılar sevgiler :p
duyan gelmıstır cekımlerden sonra mı koptu hadıse o sıs duymuyolarsa agar sorun var ekıplerde
video bende 7. saniyed bitiyo izleyemiyorum neden ?
Çekimleri yaptığmız yerden uzaktık oldukça.. + sxler yanımızda değillerdi. Tamamen bağımsız bir olaydı o :)
Eğelenceli geceydi valla.Ama Ahmetin gecesi oldu =) Eline sağlık kardeş .
degnekcıler guzeldı evet. ruhsatlarını veren arkadaslara tekrar dan gecmıs olsun.
çok teşekkürler arkadaşlar inşallah corvette ferrari ve bmw ilede video çekip sizlerle paylaşıcaz dün gece bana eşlik eden mustafa kardeşimede çok teşekkür ediyorum...
ahmet transporter lı action istiorus :D
-Maşallah çok iyi , beyaz ayrı bir güzel döndürüor maşallahları var ..
tmm sıra corvette o zaman bi de onla video çekelim :D
ben ferrariyi istiyorum :)
ya ne transporterı mıllet ıveco mınıbusle yanlıyo ahmet babaaaaaaaaaaa transporter kesmes bızı artk ona gore