-
Akbaba`s Sİ...yeni resimler 7 'de..
-
-
Ön tamponu biraz abartı buldum. Kazasız belasız inş..
-
hakılsın biraz buyuk durdu ama macpiyel,spoıler fln gelecek onlarda olursa tam super olacak:rolleyes:
-
kazasız belasız güzel olmuş..
-
maşallah kazasız belasız.
-
çok emek var ama on tampon bence güzel değil.. bi türlü alısamadım bu tarz tamponlara :S
-
spoiler'li resimlerini de bekliyoruzz:)
-
en güzel yeri jantları.tamponlar benim tarzım değil ama emeğe saygı sonsuz.
-
-
-Emeğinize sağlık , Ön tampon bencede biraz abartı ama
bakalım bitince araca bütünlük sağlar belki kazasız belasız ..
-
-
üzerindeki jantlar çok güzel gerçekten...stock body'si ile de yerle bir edilip güzel bir civic olabilirmiş aslında..JDM tarzında fln ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki...emeğe saygı duyuyorum..
-
bu tamponla TR de gezebiliosan helal ben yay taktıktan soora bile stock tampola rahat gezemıormki 3.5luk yaylarla
-
güle güle kullan. arabayı canlı görmüştüm durumu çok iyi. gidişini bilmiyorum inşallah oda görüntüsü gibidir. kazasız belasız
-
-
güzel güzel allah kaza bela wermesin
-
-
maşallah,kazasız belasız.tamponlar biraz abartı ama jantlar güzel görünüyo;)
-
Daha eksikleri cok biliyorum biraz abarti oldu ama tam bitince eminim daha guzel duracak;)
-
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
masallah A-C ?
Ali Abiye saygilar;)
-
Alıntı:
facia Nickli Üyeden Alıntı
bu tamponla TR de gezebiliosan helal ben yay taktıktan soora bile stock tampola rahat gezemıormki 3.5luk yaylarla
zaten bir defa patlattim tamponu :Deli: daha sonra biraz yukselttik iyi oldu simdi;)
-
tampon biraz abartı olmuş ama zevk işi
kazasız beLasız.
-
Alıntı:
akbaba78 Nickli Üyeden Alıntı
Ali Abiye saygilar;)
:icon_tup:
-
kazasız belasız şık olmuş ii günlerde kullanın
-
tskurler bu arada tamponu biraz degistirmeye karar verdim:soru:
-
merak ettim tamponları kim yaptı:soru:
-
Alıntı:
aspava983 Nickli Üyeden Alıntı
merak ettim tamponları kim yaptı:soru:
IST da bir firma (reklam olmasin) ama aslinda hikayesi uzun:o
-
-
-
-
:Dkazasız belasız gunlerde osman bey:D
-
allah kaza bele vermesın araç çok güzel ;)
-
ön tampon eclipse ile meşhur olmuş bi tampon we o da senin arabanı andırıyo.. yani hatlarına uyumlu arabanın ama arka tampon astralarda görmeye alıştığım bi tampon bnm.. arabaya gitmemiş bence..
ön tamponla oynama arkayı deiştir derim ben.. jantlarında güzel buarada.. kazasız belasız maşallah
-
Alıntı:
<AYCA> Nickli Üyeden Alıntı
:Dkazasız belasız gunlerde osman bey:D
tskr ederim Hilal hanim:D
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon eclipse ile meşhur olmuş bi tampon we o da senin arabanı andırıyo.. yani hatlarına uyumlu arabanın ama arka tampon astralarda görmeye alıştığım bi tampon bnm.. arabaya gitmemiş bence..
ön tamponla oynama arkayı deiştir derim ben.. jantlarında güzel buarada.. kazasız belasız maşallah
tskr ederim:) walla bilmiyorum iste bi kac degisiklik yapicam ama tam karar vermedim:beuj:
-
-
çok güzel esay ama ön tamponun ömrü kısa olcak:)
-
Öncelikle emeginize saglık ;)
Bence ön tamponla arka tampon cok alakasız olmus, o arka tampon arabanın yapısına hic gitmemis.
Ön japon isi fena durmuyor ama arka ciddi fiyasko olmus.
-