GT5 Furyası almış başını gidiyor.Geçenlerde de demosunu yayınladılar biliyorsunuz.Peki bu oyunu G25 le böyle oynayan var mı aramızda acaba? :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=Kh2_kF_2l2U
Printable View
GT5 Furyası almış başını gidiyor.Geçenlerde de demosunu yayınladılar biliyorsunuz.Peki bu oyunu G25 le böyle oynayan var mı aramızda acaba? :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=Kh2_kF_2l2U
bu oyunmu sımdı adam resmen cıkmıs gazlıo be :D
Walal azım acık kaldı =)=)
Resmen profesyonel vites küçültmeler mükemmel:)
ohaaa en son virajda NSx i iyi geçti ama heee. tebrikler eleman baya kasmış oyunu ve g25i.
geçen sene bu dönemlerde baya merak sarmıstım, baya da oynamıstım bu oyunu :D. çok mükemmel bir oyun. walla bu oyunu oynadıktan sonra arabayla gazlayasım gelmiyordu. :D :D
benim manyak bir arkadaşım var o da böyle tek farkı projeksiyonda oynuyor olması :)
Abime Yiğit den G25 almıştık ama manuel takılmıyor ona bir izlettiriyim ben asıl..
12 yıldır playstation ve gran turismonun çok serilerini oynadım (gt , gt 2 , gt 3 a spec , gt concept , gt 4 ) sırada inşallah gt 5 prolugue var daha başlayamadım :-( ama adam oyun oynamıyor yarışı gerçekten yaşıyor çok güzel bir paylaşım
gran turismo the real driving simulator (gerçek yarış simülatör ödülünü kazanan bir oyun)
hey masallahh...
Vitesi çok yavaş atıyor yahu :D - zaman kaybı :D Ben YİİT in G25 oynarken Monitörü indiriyrdum hayvan gibi vites attığım için :D
İnanılmaz keyifli ama izlemesi bile çok ii :)
Boşuna o kadar paralar harcanıyo herkes alsın evine online 2 de bassın bununla :D
gayet iyi görünüyor gerçekten =) oynayasım geldi
çok sağlam gazlamış :D
demoda oynayan benim.
dermişimm :P
kendım gazlıyormus gıbı kastım ızledım ahahhaha :D
Ya bu lanet olasıca G25 nie Xbox360 a takılmıyo. Yarın gider Xbox ve G25 alırım. :(
Playbucks'a gelın gorun abı :D
On gündür suzukada gt5 le integra typer kasıyom cafeye verdiğimiz para ile ps3 alırdık herhalde :D
Eleman iyi kaptırmış kendini kaskta varmıki kafada :)
g25 le oynarken ayakkabı giymek ii fikir aslında :D
bende kendimi kaybediyorum amuse s2000 le ama şimdilik amatorum :D
eleman kendini adamış ya ..
su oyunda hersey super de sesler ne oyle ya elektrik supurgesi mi 135 mi
elemanın ayakkabılar bıle m :D
ben varim cekimmi bi video :)
Niye vites atarken ayağını gazdan çekiyor :ofk: :D
bu oyun gt5 prologue gerçek gt5 91 gün sonra piyasada olacak :)
CeBIT 2008'de Fiesta ST içerisine kurulmuş platformda Logitech G25 + 40" LCD + GT5 ile 6 gün boyunca aralıklı olarak show yapmıştım, gelenler varsa muhakkak hatırlar :D
ayni sistem var ben de bi ara eldiven + ayakkabiyla oynamistim da her seferinde olmuyor useniyordum :) GT5'in asli cikana kadar kaldirdim zaten PS'i..
arkadas vites gecislerini nazik yapmis, zaten sert gececek bir durum yok g25'in vitesleri o kadar zevkli degil uflesen bile gececek neredeyse :)
GT5 time tiral challenge var su anda playstation storeda mevcut. 30 ocakta sonuclar belli olacak, kazanani nascar yarisina yolluyorlar seyirci olarak ama :)
http://us.gran-turismo.com/us/news/d5147.html
stok yada modifiyeli Nissan 370Z ile bir pistte dunyadaki tum GTcilere karsi yarisiyorsunuz.
stok Z ile 1:49.986 dondum en iyi, 146.ci siradayim. 1.ci 1:47.9XX donmus. Modifiyeli Z ile daha yarismadim.
aranizdan yarisan oldumu?
yalnız saka maka adam oyun falan oynamıyor resmen cıkmıs gazlıyor eldivenlerini bile takmıs baksana :D
cok gercekydi gerceğinden cok bir farkını goremedim:)
dayı bazen gazı tokatlıyo :D
Similasyon oyunun bile direksiyona olan tepkime süresi zayıf geliyor , hiç biri LFS kadar response a sahip değil malesef o yüzden sinir oluyorum. Geçen yıl bu gece gt4te g25 ile sarı 106gti la tsukuba diyorum , o evde olanlar bilir :) :)
kesin kask flan takıyodur bu :D:D baya sarmıs cokda basarılı;)
GT5 çıkacağı zaman almayı planlıyorum, zaten koltuk hazır :)
cok zevklı yaw :D
alcam eve bir tane.. cok begendım:D
pc için neden yok ya :( eleman iyiymiş ben ilk virajda patlamıştım kesin :D