tüm techturkey ailesinin yenı yılı kutlu olsun :) umarım sağlıklı, mutlu, huzurlu, eğlenceli, bol rollü, bol gazlamalı, kazasız, belasız, cezası bir yılı aileniz ve sevidklerinizle geçirirsiniz :D
Printable View
tüm techturkey ailesinin yenı yılı kutlu olsun :) umarım sağlıklı, mutlu, huzurlu, eğlenceli, bol rollü, bol gazlamalı, kazasız, belasız, cezası bir yılı aileniz ve sevidklerinizle geçirirsiniz :D
herkese nice mutlu senelere :)
tech turkey ailesi için herşeyin gönlünüzce olmasını tüm sevdiklerinizle hatasız,kazasız iyi seneler geçirmesini diliyorum...
herkesin yeni yılı kutlu olsun:redspotda
Gelenin gideni aratmaması umuduyla güzel bir yıl diliyorum
mutlu yıllar arkadaşlar :D
http://i39.photobucket.com/albums/e1...y-new-year.jpg
Herkesin yeni yılını kutlarım ve 2010'un hepimize güzellikler getirmesini diliyorum...
с новым годом...:d:d:d
ben bom *** bir vaizyette giriyorum sabah aldıgım cok kotu bir haber ile.. herşeyin hayırlısı diyelim.
herkesin yeni yılı kutlu olsun allah herkesin gonlune gore versin inş.
herkese ii yıllar...
Herkese Nice Senelere :)
herkese iyi seneler :):):)
sıradaki yeni yıl şu anda bu msj okuyan, tüm tech üyesi arkadaşlara benden gelsin.
nice zamlara :)
Herkeze mutlu seneler dilerim hersey gonlunuzce olsun...
Herkesin yeni yılı mutlu, huzurlu, kazasız belasız ve cezasız olması dileğiyle..Herkeze iyi seneler...
Herkese mutlu yıllar olsun..
mutlu yıllar....
Gelen gideni aratmayacak bu sefer inşalah, herkese iyi seneler...
İyi seneler
iyi seneler arkadaşlar :)
Herkeze sağlık mutluluk ve bol kazançlı seneler :)
ıyı seneler tt aılesı....
herkesin yeni yılını kutlarım yeni yılda sağlık huzur para ve bol gazlamalar dileği ile tabi akar yakıta yapılan zamdan sonra biraz zor :)
iyi seneler :)
nice yıllara arkadaşlar 2010 yılında saglık,mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürmenizi dilerim ha bu arada bol gazlamalar ;)
yenı yılınızın hayırlara vesıle olmasını cenab-ı allahtan niyaz ederım...
Yeni yıl vatana millete hayırlara vesile olsun
herkezın yenı yılını en ıcten dıleklerımle kutlarım konustuklarım küs olduklarım ınsallah yenı yılda barısırız .... harkeze mutlu yıllar
herkeze ıyı yıllar...:)
2010 yılında yeni yılınızı, anneler gününüzü, babalar gününüzü, sevgililer gününüzü, doğumgününüzü, kurban bayramınızı, ramazan bayramınızı, yortu bayramınızı, cadılar bayramınızı, 29 ekim cumhuriyet bayramınızı, 23 nisan ulusal egemenlik bayramınızı, 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı, zafer bayramınızı kutlarım yeni yilin;kellere saç, hastaya ilaç, zügürde para, sivaciya mala, issize is, dissize dis, olmayana çocuk, üsüyene gocuk, rakiya buz, yemege tuz, nazar deymise hoca, evde kalmisa koca, dirdirciya akil, onu çekene sabir sizlere de bol bol para, mutluluk ve saglik getirmesini dilerim. her sey gönlünüzce olsun.
herkezin yeni yılı kutlu olsun...
Yeni sene yeni umutlar..09 hayatıma iz bırakan bir sene oldu,2010 inş güzel olacak.
Herkese iyi seneler.
Herkesin yeni yılı kutlu olsun ... Umarım herşey gönlünüzce olur
Herkesinn yeni yılı kutlu olsun..Nice mutlu,sağlıklı,huzur ve para dolu bi yıllara insallah TT ailesi ;);)
Hersey gönlünüzce olsunnn :)
yenı yıla pek guzel gıremıoz zamlardan dolayı ama:D herkesın yenı yılını kutlar saglıklı, mutlu, huzurlu bol kazançlı gunler dılerım:D
nce mutlu yıllara
mutlu yıllar.