-
yeni aracım 94 astra gsi ( K 8884 gsi )
-
bi an K 5115 mi acaba dedim :) pert olmustu cunku o
hayirli olsun, kazasiz belasiz..
-
güle güle kullan, izmirdenmi geldi acaba bir tane satılık vardı çünkü beyaz.
-
bu aracı nette görüyordum hep, satılık en düzgün beyaz 94sfi gsi. maşallah, kazasız belasız dostum. değerini bil, böylesi az kaldı...
-
teşekkür ederim hayır istanbuldan aldım gökhan sarp eski sahibinin adı
-
maşallh K gsi ımıza=) allah kaza bela vermesn knkacım=)
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
bi an K 5115 mi acaba dedim :) pert olmustu cunku o
hayirli olsun, kazasiz belasiz..
ahaah aynen:D dedim noluyoz :D
Hayirli olsun,guzel gunlerde gule gule kullan insallah.Bu arac topkapida duran arac heralde..neyse velhasil kelam Masallah :):icon_tup:
-
şimdi o gsi sanmazlar =) teşekkürler herkese
-
Alıntı:
uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı
maşallh K gsi ımıza=) allah kaza bela vermesn knkacım=)
sağolasın kanka :hahaha:
-
hayırlı olsun kazasız belasız.. oz jantlar vardı bir zamanlar bunda.. ultrallegra.. :) ya da ben yanlış hatırlıyorum?
-
2 sene önce almaya niyetlenip vazgeçtiğim araba:)
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız.. oz jantlar vardı bir zamanlar bunda.. ultrallegra.. :) ya da ben yanlış hatırlıyorum?
sağolasın.o farklı heralde sanırsam sefa karıştırıyo olabilirsin bende tam bilmiyorum ama :(
-
Alıntı:
df274 Nickli Üyeden Alıntı
sağolasın.o farklı heralde sanırsam sefa karıştırıyo olabilirsin bende tam bilmiyorum ama :(
o o :) bizim okula uğruodu arada.. yüksek lisans öğrencisiydi sanırım sahibi..
Neyse bize maşallah demek düşer.. En beyazından :)
-
ilanı gördüğümden beri gözüm vardı bu gsi da benden önce davrandın :D hayırlı uğurlu olsun çok düzgün bir gsi ya benziyor kazasız belasız...
-
Alıntı:
turkerrr Nickli Üyeden Alıntı
ilanı gördüğümden beri gözüm vardı bu gsi da benden önce davrandın :D hayırlı uğurlu olsun çok düzgün bir gsi ya benziyor kazasız belasız...
benden öncede biri erken davrandı ama kafaya koymuştum alıcaktım gittim aynı gün adamdan geri aldım :icon_tup::icon_tup: teşekkür ederim =)
-
Alıntı:
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı
2 sene önce almaya niyetlenip vazgeçtiğim araba:)
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Dostlar Yalçın abide ki beyazdı galiba bu di mi?:) Maşallah,güle güle kazasız belasız kullanın..:icon_tup:
-
hayırlı olsun kazasız belasız Beyaz GSI başkadır :)
-
beyazın tadıda bi başkaa :)) hayırlı olsun kazasız belasızz :))
-
Kazasız Belasız Çağlarım ;) Maşallah...
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
Budur la belki senin gördüğün
http://img707.imageshack.us/img707/1...6261n3mf30.jpg
-
maşallah araç çok ğüzel nazar değmesin
-
Alıntı:
Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız Belasız Çağlarım ;) Maşallah...
eyw kanka sağolasın bu akşam abim yanımdaydı fazla muhabbet edemedik kusura bakma :( bigün telefonlaşalım kanka ;)
-
aynen sefa bak o olabilir =)
bu arada herkese çok teşekkür ediyorum Allah kimseye kaza bela vermesin
-
Alıntı:
Bu Araba Nie Bi Anormal Duruo Yoksa Banamı Öle Gelio :D Ben Pek Annamamda GSİ'den :D
-
Alıntı:
Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı
Bu Araba Nie Bi Anormal Duruo Yoksa Banamı Öle Gelio :D Ben Pek Annamamda GSİ'den :D
Önden bi tıkı var ondandır:D
-
Alıntı:
Önden bi tıkı var ondandır:D
Tıklayan Baya İii tıklamış herhalde yarılara kadar falan :D
-
sahibinden comda favorilerim arasındaydı, takip ediyordum bende. 1 hafta önce felan satıldı galiba, mail gelmişti satıldı diye. hayırlı olsun çiçek gibi bi gsi.:)
-
Maşallah :) Yıllar eskitemedi bu arabayı.
94 Yılında Merterdeydi bu araba Ben ortaokula giderken.Liseye giderkende hergün görürdüm sonra kayboldu gitti ortalıktan.Meğer hala yaşıyomuş :)
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan kanka Gsi keyfini yaşmaya devam mahş
-
-
allah kaza bela vermesin çok şık
-
Maşallah kazasız belasız çok diri ve canlı
-
kardesım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın herkez bu arac ıcın bır seyler soyluyor ama dogrusunu ben bılıyurm bu aracın ılk sahıbı timucın abıydı uzun sure onda kaldı bu arac ve yattıı sonra bakımlarını yalcın abı yaptıı yalcın abıde kullandı arabayıı sonra tımıcune gerı gıttı arac o yıne yatırdı kullanmadı sonra gokhan sarp aldı aracı bır cogunuz bılır yesılkoyeden kolpa lakablıı :D tanı bır cok ınsan cekemedıgı ıcın kolpa dıyordu adam ne ısterse anında yapıyordu para var huzur var mısalıı sonra gokhan aracı adam ettıı herseyınıı toparladıı tabı benımde buyuk emegım var cunkı butun parcalarını ben temın ettım eksıklerınıı sonra satıcam dedı ve arac caglara kardesıme nasıp oldu allah kaza bela vermesın lan caglar aracın bır seyını deyıstırısen kavga ederız hatta alırım aracı :D:D:D:D kardesımsın severıms senı :D
-
hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız
-
Maaşallah kazasız belasız...
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
kardesım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın herkez bu arac ıcın bır seyler soyluyor ama dogrusunu ben bılıyurm bu aracın ılk sahıbı timucın abıydı uzun sure onda kaldı bu arac ve yattıı sonra bakımlarını yalcın abı yaptıı yalcın abıde kullandı arabayıı sonra tımıcune gerı gıttı arac o yıne yatırdı kullanmadı sonra gokhan sarp aldı aracı bır cogunuz bılır yesılkoyeden kolpa lakablıı :D tanı bır cok ınsan cekemedıgı ıcın kolpa dıyordu adam ne ısterse anında yapıyordu para var huzur var mısalıı sonra gokhan aracı adam ettıı herseyınıı toparladıı tabı benımde buyuk emegım var cunkı butun parcalarını ben temın ettım eksıklerınıı sonra satıcam dedı ve arac caglara kardesıme nasıp oldu allah kaza bela vermesın lan caglar aracın bır seyını deyıstırısen kavga ederız hatta alırım aracı :D:D:D:D kardesımsın severıms senı :D
benı sew benı :D kanka maşallah dıorum kazasız belasız :D benım ufaklıkta war resımlerde hanı :D
-
-
maşallah 41 bin kere beyazın asaleti gene bir başaka
-
maşallah çok temiz duruyor hayırLı olsun kazasız belasız :)
-