merhaba öncelikle,
1.6 ies | cai, headers, egzos, 14 saç jant
206 | kutuiçi kn, egzos, 14 orjinal jant
drag roll yorumlarınızı bekliyorum. her şekilde deneme yapacağız.
Printable View
merhaba öncelikle,
1.6 ies | cai, headers, egzos, 14 saç jant
206 | kutuiçi kn, egzos, 14 orjinal jant
drag roll yorumlarınızı bekliyorum. her şekilde deneme yapacağız.
dragta zorlanabilir honda ama roll de honda diyorum.
aga dragtaki sonucu biliyoruz aslında , denediniz bikaç sefer gördük bizde öncekileri de söylemiştin, bence roll de kafa çıkarır 206 ;)
honda headersi takarsa belki zorlar bence:D
honda yer bence.
headerstan sonra honda çok değişir onu söyliyim 4-1 ise cok dahada yararlı olur...
4-2-1 alcakmış altlarda sıkışma yapsın diyerekten..
Bence her şartta 206.
orjinallerde kamera çekimi-kronometre zamanına göre 1,7 sn den fazla fark var 0-160 ları arasında 206 önce bitiriyor abi :) tabi civic in zemini eğimini falan bilmiyoruz ve 206 daha çok sarıyodu civic nerdeyse sarmadan kalkmış videoya göre bakarsak :)
bende senle hemfikirim, bi headers bu farkı kapatmaya yetmez gibi geliyo ki civic in vitesleri uzunluğuyla meşhur ***** :D
bunu tartışması olmaz sağlık lı bi 1,6 ies herznm geçer yeterki yapılan işlemler doğru düzgün olsun
206 dedim..
1.6 ies geçiyor 206 1.6 16v'i
bu arada 4-1 headers la 4 ila 6 arasında bi hp kazanıyo buda gayet ciddi bir rakam atmosferik arabalarda...
dragda da rolda da civic in alması lazım diye düşünüyorum ben
honda diyorum
valla arkadasım arabası motoru ıı durumda 421 headers kullanıcak en son kalkıslarında yarım boy önde bıtırdı 206 ama 206 cok güzel gidiyo arkadaslar
206 da filtre kutusu havayı çamurluk içindeki şinorkerden alıyorsa (orjinal hali) kutu içi pek bi işe yaramaz. Drag'ta 206 alır ama rollde kafa kafaya giderler diye düşünüyorum.
aha bi kavga daha geliyo.şmdi bi video koyarsın sen.gene kavga çıkar.:D
"olmaz olmaz, bu honda bozuk.servise gitsin" flan:D
206 epey uğraştırır benden söylemesi 1.4 ün bütün denemeleri sohc dan oncede sonrada 206 quickle yaptım şanzuman oranlar çok güzel her vites atışında bi canlanıyo alet tabi üstlerde yine zorlanıyor ama hakkaten bela bir alet ve hondayıda zorlayacaktır tahminimde önünde olacaktır en azından dragta
servis paklamaz satılsın bence:D
Israrlıyım headerstan sonra kimse şok olmasın:)...d16 lar üzerine yüsek lisansım var :D:D şaka bi yana stock headers ı berbat ötesi...300 metre yine az bi mesafe değil yine 400 metreye 100 metre kalmış:D...dikkat et 400 metre drag yarışlarına ilk 200 metre içersinde açrsa büyük farklar oluyo 300 metre de başlıyodu gibi bi kıstas yok bence...kesinlikle marka yandaşı değilim yanlış anlaşılmasın....
fren mesafesiyle 300 metre. yarıştığımız mesafede çktığımız hız 110. olay o değil benim gerçekten sevdiğim bir arkadaşımın 1.6ies. uzun süredir muhabbetimiz sohbetimiz var. arabada bu işte bizi buluşturan şey. ilk kalktığımızdan bu yana arkadaşım gerçekten iyi topladı arabasını. en son baya yaklaştı bana bundan sonra artık headers kaldı. headersı taktıktan sonra bir daha deniceğiz. ama bende güzel bi cai ayarlamam lazım bildiğinz gibi 206larda soğuk hava aldırmak biraz zor.
2004 206 quick ile denemiştik 2004es civic ile,60dan sona kadar quik almıştı
honda derım ama deneyıp gormek lazım
Daha once biz cok denedik her ikisindede honda alıyor hemde 2-3 boy farkla
206 için - etkenlerden biride 100kg luk şöför olabilr:D az kilo versen kardeşm roll'dede geçersnde bu şekilde kafakafaya olabilr:D
gerçi civicin 3 uzun ama...görmek lazm:)
bende daha önce 5 sene 206 quik vardı sattım sonra 180 -190 civarına kadar 206 daima önde olacaktır herhangi bir karşılaştırmada
her araç bir olmuyor tabi ama onca zaman içinde arkadaşlarımda oldu çevremde oldu bi hayli denemişliğim mevcut
190 dan sonra 206 için hayat biter :) 212 km de keser ama çoook uzun düzlük lazım..