-
Honda Civic VTİ *PhotoShoot*
-
Ellerine Ayaklarına Sabrına :) Sağlık Kanka Sağolasın Biraz Aptal Bir Yer Seçimi Oldu Sayemde Ama Olsun Yine Yapabileceğini Yapmışın Bu Kadar Beklemiyordum O Işıksız Boktan Yerde :D:D
Sagolasın
-
mahşallah güzel çekimler ellerinize sağlık :)
-
Alıntı:
Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine Ayaklarına Sabrına :) Sağlık Kanka Sağolasın Biraz Aptal Bir Yer Seçimi Oldu Sayemde Ama Olsun Yine Yapabileceğini Yapmışın Bu Kadar Beklemiyordum O Işıksız Boktan Yerde :D:D
Sagolasın
Ne demek yawru,lıp sonrası daha guzellerını cekerız ınsallah
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
kanka ***** konıler arka en asagıda on bı ustte bıraz daha basıcam su headerı halledeyım o zmn lıple beraber sen secersın guzel bı yer bakalım :D sexy kareler cıkartırız tabı bırde 2. Köprü Yolları Yaparız :D Çerez Misali
-
MAŞALLAH çok güzel...ve sade..
-
Teşekkürler Allah Razı Olsun ! :)
-
-
Maşallah çok güzel ,eline sağlık.
-
-
Masallah.. Fotolar da, araba da cok güzel..
-
Teşekkürler Arkadaşlar Sağolun
-
masallah cok guzel arac.. Allah kaza bela gostermesin..fotograflar da biraz noise'lu ama cekimler guzel
-
Yorumlar ıcın sagolun beyler,Hdr bıraz heder ettı fotoları :)
-
Maşaallah çok temiz araç. Ellerine sağlık.
-
-
-
masallah.kazasız belasız gusel gunlerde kullanman dıleklerımle..
-
Maşallah kazasız belasız beyaz olması bi başka
-
-
Güzel ama bu araba ön ek diye bağırıyor :)
-
maşallah çok şık araç beyaz başka çekimler ışıl ışıl güzel çıkmış :icon_tup:
-
süper gözüküyor ellerinize sağlık
-
-
Yorumlar ıcın cok sagolun beyler
-
Alıntı:
Alıntı:
kanka ***** konıler arka en asagıda on bı ustte bıraz daha basıcam su headerı halledeyım o zmn lıple beraber sen secersın guzel bı yer bakalım :D sexy kareler cıkartırız tabı bırde 2. Köprü Yolları Yaparız :D Çerez Misali
hopp beyler böyle olmuyor bende isterım pro cekımler bılgınız olsun;)
bu arada mert maşallah dıyorum arabayı baya bır guzellestırmıssın;) foto ceken arkadasımız sayesınde cok daha guzel gozuktugu kesın:icon_tup:
-
Alıntı:
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı
hopp beyler böyle olmuyor bende isterım pro cekımler bılgınız olsun;)
bu arada mert maşallah dıyorum arabayı baya bır guzellestırmıssın;) foto ceken arkadasımız sayesınde cok daha guzel gozuktugu kesın:icon_tup:
sağolasın kardeşim allah razı olsun gel dioruz gelmiosunkiiiiiiiiiiiiiii :):)
:D
-
mertcim masallah cok ama cok guzel duruyor k...nı kası kanka nazar degmesın o yollara da sokma arabayı :D
-
en son beşiktaş'ın alt yapısı ben ele alıcam :D palayla beledıye bınasına saldırcam
değişik çözüm yolları bulucam Yanı gördün bugun :D
-
Alıntı:
en son beşiktaş'ın alt yapısı ben ele alıcam :D palayla beledıye bınasına saldırcam
değişik çözüm yolları bulucam Yanı gördün bugun :D
aynen iyiki benımkiyle gelmedık vala :D cok sakat yarın benımkınıde görursun ;)
-
Hocam cidden çok güzel olmuş çekimlerde araçta.Bende de sedan beyaz var sade bir şekilde yenilemeyi düşünüyorum bende.Bu fotoğraflar benim için çok iyi örnek oldu. Alaah kaza belanın yanında çizik de vermesin:)
-
Mekan gayet güzel bence, kompozisyonlar da hoş, fakat noise sorunu var genel olarak, onu da halledersen çok daha iyi olur ;)
-
Alıntı:
Bartholomew Nickli Üyeden Alıntı
Mekan gayet güzel bence, kompozisyonlar da hoş, fakat noise sorunu var genel olarak, onu da halledersen çok daha iyi olur ;)
Hdr kullanalım derken az bozduk fotoları,ham hallerınde gokyuzu flan cok daha ıyı :)
-
Alıntı:
Hdr kullanalım derken az bozduk fotoları,ham hallerınde gokyuzu flan cok daha ıyı :)
Farkettim ztn :) Ayrıca 3de 1 kuralına uymanı tavsiye ederim. Aşağıdaki fotoda bunu uygulamışsın, farkındaysan bu diğerlerinden daha profesyonel duruyo. Kurallara uycam derken de özgünlüğünü elden bırakma tabi :))
http://img695.imageshack.us/img695/9063/mg892212.jpg
-
[QUOTE=Bartholomew;1091198]Farkettim ztn :) Ayrıca 3de 1 kuralına uymanı tavsiye ederim. Aşağıdaki fotoda bunu uygulamışsın, farkındaysan bu diğerlerinden daha profesyonel duruyo. Kurallara uycam derken de özgünlüğünü elden bırakma tabi :))
eyvallah ;)
-
-
Maşallah beyaz renk kendini çok belli ediyor yaa asilliği ile kazasız belasız..