Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir aklımı kurcalayan bir konu,
Filtre egzozlu bı fn2 ıle 1.4tsı abt (210hp) scırocco roll'de ne olur..?
Printable View
Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir aklımı kurcalayan bir konu,
Filtre egzozlu bı fn2 ıle 1.4tsı abt (210hp) scırocco roll'de ne olur..?
fn2 alır gider gibi duruo ama tork canavarı scirocconunda süpriz yapabileceği gelio aklıma
200 km üstü fn2 geçebilir.
Fn2 Abt chipli roccoyu geçer ama rocco revo yazlımlı olsa tabiki rocco diyorum
hadi herkes sildirsin chiplerini revo yaptırsın .. sanki aralarında dağlar kadar fark var , yada varsa bile bunu biraz teknik olarak anlatsaydın ..
yanlış anlama tepkim sana diil ama böyle kestirip atılan msjlara anlam veremiyorum,
abt geçemez ama revo " tabiki" geçer gibi
Revo = 225 Hp 330 Tork
ABT = 208 Hp 300 Tork
arada çok bi fark gözükmese bile denemeler sonucu Ciddi Fark var
ben yolda giderken 160 lığına gelmiştim. 2 de bastık fark 4-5 boydan fazla olmuştu.
fn2 her türlü alır diyorum. bu sciroccolar nedense hic yürümüyor. bunlar bana sırf görüntü geliyor
yanlışın var yürüyen roccolara denk gelirsen bir gün nasıl gittiğini görürsün ozmn
profesyonel ellerde 1.4 tsi ın neler yapabildigini gosterdik aslında bikaç hafta önce golf gt ile.. :) guzel bir remap yapılmıs 1.4 tsi için fn2 gercekten hafif kalacaktır.. :)
istanbulda fn2 sahibi arkadaşlarımız var. scirocconuzla deneyin isterseniz. aradaki farkı görün.
gökselle filan çok knştm bi denk getiremedik getirsek revolu roccoyla denetirz
yazıcağımı kimse yanlış anlamasın ama çoğu kişi scirocco 1.4 leri küçük göruyo ne yalan soylim hepimzde 1.4 ten bukadar güç beklemezdik ama kaliteli bi remap ile 220 230 lara kadar çıkan Hp orjnali 240 olan torkun 330 340lara kadar çıkan ciddi rakamlardan sonra gerçekten çok farklı bir gidiş güç oluşuyo arabada 160 ile 240 hp ye kadar olan çogu araba klasmanında çok farklı araçla denedik sonuç ise çk başarılı yani demek istedğim kimse sciroccoları küçk görmesin =)
Rocco 2.0 likte yapılsın seko güzel olur dimi =)
tabiki 1.4 kendine göre çok iyi gidiyor yetio yani dediğin gibi =)
ben biliyorum sciroccoların nasıl gittiğini,bizzat gördüm. 200 e kadar en hızlıları stock fn2 ye 5-6 boy atar.
2.0sciroccoyla bilemem sonuc neolur ama bu karsılasmada fn2 bence.
2.0 tsi la fn2 evt fn2 diorm ama revolu bi 1.4 160 lık fn2 yi aynen 200 e kdr götürür baya
Ankarada ki 1.4 tsi Golf gt yi herkes unuttu valla. Burada ep3 tayyarları meeletiodu resmen. Şimdi eksozlu fn2 yi geçermi dioruz. İi yazılımlı bir rocco fn2 yi azda olsa geçer.
kimse dememiş ben yazayım bari.k pro'lu type-r uzar gider :D
fn2 typer önce ep3 le yakın yürüsün sonra sciroccoyla denesin :)
Fn2 böyle taze gelin edasındayken fark yer 210 luk roccodan ,Ancak head,cai,egz.lu ep3 kadar yurudugunde geçer ..rocco kilosu ile golf gt fark yoksa,onuda bizim ank.golf gibi ufak tefekle desteklersen ıyi giden sk2 ya dahil bye bye yapar :)
Ah gidi zavallı FN2 :) Adam gibi ne parçası geldi ne yürüyeni oldu. Dillerde dolaşıp duruyor sürekli.
Rocco fn2 yi üzer kaldı ki çok ciğerli olmayan bir çok ep3 ü dahi üzebilir.
1.4 motoru kimse hafife almasın gerçekten güzel makina.
cogu fırmada, headers var. fırmaya maıl atın, fıyatta ve kargoda anlaşın, gelsın tr ye:) faturayı ama 200dolar altında gostersınler onu unutmayın soylemeyı:) gelsın headers ara boru cekın kromdan 70mm son bı susturucu tamam. ınjen caı var zaten, bıtanede k-pro ve mugen beyın gelene kadar safc afr 13.5 yapın bakalım bu araba yururmu yurumezmı:)
Millet 6 sene garanti var diye mi tırsıyor hakkaten, şöyle göremedik adam gibi yüklü FN2.
Abi anlatması kolay. Aslına bakarsan Hondata da çıktı yani bi şekilde beyin problemide çözülür ama işin aslı headers ın çok pahalı olması
150.000¥ yani 2bin TL + shipping çok para. Sirkülasyon olmadıkçada kimse distribütörlük şeklinde getirtmeyecek. Bu durumda headers gelmeden Fn2 yi yürütmek çok mantıklı değil.
Piyasadaki parça durumuna bakarsak şimdilik sirocco geçer :)
Ama ilerde neler olur onu eminim herkes tahmin ediyordur. :)
iide geçtimi farkmı attı?? yooo resmen ıkındı sıkındı. Bozuk diyorsunda, ya gt de istanbulda yürürse nolacak?? ben gt kprolu dolu arabaya kaf tutar demiorum bak dikkat et. scirocco yüklendimi sadece eksoz caili fn2 zor fark atar diorum olay bu. artık ahmet mehmeti geçerse, ömer cemale fark koyarsa, ömerle mehmet arası farkı hesaplamakta bize kalmasın ;)
Beyazı karıştırmayın o kendını kurtardı 1.4 ün hışmından :D
http://videos.streetfire.net/video/C...-GT_725786.htm