U2 konusunu işgal ettik buradan devam edelim .. :)
minimum sistem gereksinimleri , internette çok farklı yazıyor fakat benim farkettiğim en kötü 512 mb ekran kartı , 2 ghz işlemci ve 3 gb ram doğru düzgün oynamak içn gerekli..
Printable View
U2 konusunu işgal ettik buradan devam edelim .. :)
minimum sistem gereksinimleri , internette çok farklı yazıyor fakat benim farkettiğim en kötü 512 mb ekran kartı , 2 ghz işlemci ve 3 gb ram doğru düzgün oynamak içn gerekli..
Arkadaşım CD´lerini verdi bana ama yüklenmesini anlatmadı.
Detaylı arayamadım, nasıl yükleneceğini anlatan resimli falan bir anlatım var mı bildiğiniz ?
ps3 online felan oynanıyomu. oynanıyosa bi zahmet tarif edinde oynayalım :D
bana da şirketti bir arkadaşımdan 2 dvd olarak elime geçti . direk kurdum çalıştırdım ilacıyla. sadece save sorun çektim onu da offline account la çözdüm .. senin sorun nedir tam olarka
ben cdciden aldım 2 cd direkt normal şekilde kurdum hiçbi şekilde sorun çıkmadan..benim ekran kartı 512 ama görüntü inanılmaz derecede güzel çok gerçekçi görüntü
open-source olması çok daha keyifli hale getiriyor oyunu açıkçası. her zxaman sevmişizdir open source u :)
ben pc içinde aldım 1gb ekran kartı ama görüntü takılıyo. sorduğumda adama kaçak cd lerde olabiliyo dedi. doğrumu beni mi mikti cd ci:D
grafik ayarlarını yaptın mı ? çözünürlük yada texture kalitesi çok etkiler..
küçük takılmalar oluyor fakat görüntü ayarıyla alakalı sanırım bi de hangi versiyonu yüklü bende 1.0.0.4 versionu yüklü şuan son version yani , son version yapıp görüntü ayarlarını bilgisayarınızın kaldıracağı en uygun şekilde kurun takılma çok azalıyor, bende fena takılıyordu araştırdım patch yüklencekmiş bi baktım benimki zaten o sürüm, ayarlara girdim kurcaladım uygun ayarları yaptım düzeldi.. bi de type-R kardeş senin sistem gereksinimleri nedir ? baya bi iyi olması lazım rahat oynayabilmen için
sistem gereksinimleri..
GTA IV - Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM
windows 7 yazmamışlar ama 7 de oynyorum ben :) sorun yok
http://www.vo2ov.com/GTA-4-Mega-Car-Pack-_449372.html
bunu buldum , indiriyrum bakalım nasıl çıkacak
Draggerla beraber kullandğımız resimlerinide koyduğum araba paketi.
3-4paketten sonra en iyisi bu geldi bize.
Araçlar sürüş olarak güzel yol tutuşlar güzel ve seçenek bol.
Link video da var.
http://www.youtube.com/watch?v=Jv-4_k4rbwU
http://i45.tinypic.com/r0cbq9.jpg
http://i45.tinypic.com/5n3qf5.jpg
http://i50.tinypic.com/blqja.jpg
http://gta.wikia.com/Main_Page
Burası baya işinize yarar..
Bende uzun zaman önce bitirdim oyunu,çok keyifli ama bir süre sonra parayı harcayacak birşey olmadığı için sıkıldım:):)
parayla hiç işim yok oyunda valla , bazen canım sıkılıyor boş boş turluyorum:d
ok şimdi gördüm youtube daki videonun infosunda var adres . indireyim onu ..
http://www.youtube.com/watch?v=y_JLCmwmGow
video nn hikayesi eleman araba sürmeye çalışıyor başarılı olamıyor...
karısıda al 8 saat GTA sonra tekrar denicez ! diyor ...
ondan sonrasını görün
:D
Yüklemeyi isterdim ama ne yazıkki pc'min kapasitesi yetmiyor :D:D. Arabadan para mı kalıyo :D
hahahha evden yayan çıkıp arabayla dönem isteği gelmiyor dğeil bazen bana da :D
valla fena oyun...draggera her gittigimde 2 saat takılıyorum :)
GTA4 takılıyorsa, 1.0.0.4 patch ve üstüne razor crack yapmanız gerekiyor.
Biz full grafik acık, hicbir takılma olmadan oynuyoruz.
Oyunun otomobil dosyası orjinalde 80küsür mb olmasına ragmen bizde 230mb falan, oyundaki neredeyse tüm otomobilleri degistirdim.
Ona ragmen takılma yasamıyorum.
Özgürün de verdigi otomobil packi en iyisi, simdiye kadar 5-6 tane herbiri 200-300mb olan otomobil packi yükledim hepsini denedim.
En sonunda bu packi buldum, yol tutus ve süspansiyon ayarları tamamen degistirilmis, araba sesleri degistirilmis vs cok basarılı ;)
Mesela sultanrs sesi cok güzel ve blowoff var fakat bunu tek otomobilde duymak yerine 3 farklı otomobilde duyabiliyorsunuz, yine eski paketlerde dönüslerde takla atan arabalar bunda muazzam yol tutuyor :)
Birkac foto da benden gelecek birazdan ;)
youtube daki videonun infosunda olan pack bu değilmi?
Evet , veridğim youtube linkinde olan paket.
Bu arada cok iyi sistemi olup da bu oyunu hic oynamamıs arkadaslar var aramızda, cidden sasırıyorum :D
GTA4 bence su an olayın sonu :)
Hikayesi zaten inanılmaz, görevler mükemmel...
Bunun yanında eski GTAlarda olmayan bi sosyallik var, arkadaslarınızla icmeye gidiyorsunuz bowling oynuyorsunuz bilardo macı yapıyorsunuz vs, yine nete girip kız arkadas bulabiliyorsunuz, onlarla takılabiliyorsunuz.
Esnaf sabah kepenk acıyor, aksam kapatıyor. Sehir gercekten yasıyor :)
Bu mükemmel yazıyı mutlaka okuyun, hergün oynadıgınız oyunda neler oluyor cidden cok sasıracaksınız :D
http://www.playstationturk.com/incel...nmeyenler.html
Alıntı:
BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?
- Mesela motoru güçlü bir araba aldığınızda ve bolca drift yaptığınızda, özellikle 360 derece kendi etrafımda dönmeye kalktığınızda arabanın arka tekerlekleri alev aldığını görürsünüz. Bu gerçek hayatla eş değer bir fizik kuralıdır.
- İnternet cafenin birine girip www.whattheydonotwantyoutoknow.com adresini yazarsanız harita üzerinde ki bircok mekan vs nerde ögrenebilirsiniz...
- Oyunda sürekli araba ile gezmek, görev yapmak yerine birgün boyuncada sürekli yaya olarak gezmeyi deneyin. Bu şekilde çok farklı sahnelere şahit olacaksınız. Mesela yine böyle birgünde yolda yürürken bir müzik grubu gördüm. Dört beş kişi yere koymuşlar çantalarını havanın kararmasına yakın Times Meydanı civarında sokakta küçük bir gösteri yapıyorlardı. Yanlarına gidip ayrıntılara bakmak isterken ekranın sol üstündeki yazıya hayran kaldım. L1 ile bahşiş verebiliyordum. Güzel bir ayrıntı daha...
- Birgün yine ballandıra ballandıra oynuyorum. Keşfede keşfede... Bir şehirden bir şehre geçecektim. Bir baktım bir polis el kol işaretleri yapıyor bana. Hemen frene asıldım, durdum. Kenarı çektiler arabamı. Benden öncede 3 araba cekmişler CEZA YAZIYORLAR =) 75 $ verdim... MAFIA oyunundakine benzer güzel bir sahneydi...
- Bu arada birşey daha dikkatimi çekti, oyunun henüz %35 lerindeyim. 3. şehirdeyim... oyunun başında kazı çalışması yapılan yollar ve köprüler yavaş yavaş bitiriliyor... Sizde dikkat ederseniz oyunun gerçek hayatla ne kadar uyumlu olduğunu görebilirsiniz... LIBERTY CITY gerçekten yaşayan bir şehir.
- Yine tıpkı MAFIA oyununda oldugu gibi gece yine şehir dolaşması yaparken köprüde intihar eden ve onu engellemeye çalışan bir adam gördüm... Harika bir ayrıntı daha... Oyunda insanların günlük hareketleri kadar psikolojik davranışlarınıda ayrıntılı bir şekilde yer verilmiş.
- Bazı arabalarda zenciler dumanlı cigara alemleri yapıyorlar. Dikkat ederseniz arabanın içi gözükmüyor resmen. Ben ilk gördüğümde araba yanıyor sanmıştım =P
Bizim Jacob' da bu alemleri yapan arkadaşlarımızdan. Bir kere helikopter sürerken yapmıştı. Niko önünü göremeyince baya bir fırçalamıştı Jacob' u =)
- Bunları dün msnde bir arkadaşıma anlatırken oda bana birçok şey anlattı. bagaja ceset sokmak gibi... (sanırım bu görev icabı bir durum)
- Çok güzel ayrıntılar var oyunda. Mesela yolda arabasını tamir edenler, arabasını çaldığımız adamların arabayı kaybetmemek için arabaya tutunmaları ve bizim gaza basmamızla birlikte bizle sürünmeleri gibi... Ayrıca harika bir olay daha anlatayım sizlere. Bir binanın tepesine çıkıp yanınızdan helikopter geçiyorsa eğer koşup sıçrayıp helikopterin ayaklarına tutunabilirsiniz. Aynı şekilde motorla otobanda giderken önünüzde bi kamyon yada tanker varsa motorun üstüne çıkıp kamyonun kasasına atlayabilirsiniz... PARS KİRAZ OPERASYONU hesabı =) Buda EUPHORIA fizik moturunun marifetleriyle alakalı bir durum işte... Azcık reklam olsun =)
- Bu arada trasvesti gördüm arkadaşlar. Oyunda bir çok eksik varken neden travesti koymuşlar bilmiyorum. Bana arabayla gezerken el kol hareketi yaptılar. İnanın cok fahişe görmüştüm oyunda ama travestiler cok daha güzel =) YANLIŞ ANLAMAYIN MODELLEME OLARAK =)
- Birde bu sabah başıma geldi. Otostop ceken ögrenciler var. Üniversite çevresinde giderken başıma geldi. Sırtlarında çantalar...vs Buda cok güzel bir ayrıntı...
- Yolları temizleyenler, dükkan önlerini temizleyen insanlar, kazı çalışmaları yapanlar...vs bunları zaten söylemiyorum bile. Bu arada bir çatışma anında bi arkadaşın başına gelmiş. polis megafondan şu anonsu yapmış... DONT MAKE ME SWEAT yani BENİ TERLETME =) ayrıca dikkat edin bazen polisler gece devriyesi atıyor. Biz genelde araba kullanıp görev yapan bir oyuncu milletiyiz ama inin yürüyün, yaşam gibi oynayın oyunu. ben yine bu polis devriyeleri sırasında yolda yürürken yanıma yaklaştılar ve kafasını dışarı cıkartıp HEY MAN, WHERE ARE YOU GOING? ARE YOU AMERICAN? dedi... bir an dedim şimdi kimlikte ister bunlar =)
- Niko' nun eski bir asker oluşu ve donanma subayı oluşundan mıdır nedir güzel dövüş teknikleri var. Mesela size bıçak çeken biriyle kavga ederken elinden bıçagı alıp ona saplaması gibi... bu arada geçen yine böyle yürüyorduk Michaelle ile... Bir Meksikalı dövmeli kollu vs. grup vardı. geçerken adam bana WHY DID YOU LOOK TO ME dedi (neden bana baktın) sonra çıkardı bıçagı saldırdı üstüme. KESİNLİKLE BİR GÖREV DEĞİLDİ. SADECE YÜRÜYORDUK. harika bir ayrıntı daha...
- Bir kafeye girdigimde orda radyodan çok güzel anonslar geliyor. Birçoğumuz bunları ingilizce oldugu icin dinlemiyoruz ama harika bir atmosferdi gerçekten... Mesela radyoda haberlerde BAŞKANIMIZ BU AYKİ GEZİSİNİ IRAK OLARAK BELİRLEDİ diyordu. bunlar gerçekten önemli ve hoş ayrıntılar...
- Oyunda birkere cep telefonum yenilenmişti ve kamerası falan olmuştu. Ne güzel çıkartıp onun bunu fotoğrafını çekebiliyordum. Sonra save dosyası silinince yeniden başladım ama şimdi öyle birşey keşfedemedim. Bunu yapmasını bilen arkadaşlar var ise yada yeni bir cep telefonu almasını bilen arkadaşlar var ise lütfen benimle irtibata geçsinler. Ayrıca internet üzerinden alışverişlerde faydalı bilgiler bilen arkadaşlar varsa mutlaka bana ulaşsınlar, öğrenmek istiyorum =)
- Panayır alanında, çöp kutusunun birinde bir vibratör bulunuyor. Meraklısı bakabilir. Bende şansıma denk geldim. Yanlış anlaşılma olmasın =)
- Oyundaki golf sahalarına yüksekten bakılınca, yine penisi andıran bir şeklin ortaya çıktığı söyleniyor. Denemedim, sadece edindiğim bir bilgi. Deneyen var mı?
- Oyundaki mekanlarda eski serilere ait haritalar, surfboardlar, kutular, grafitiler vs. bulunuyor. Ayrıca oyunun rakibi olarak gösterilen bir çok oyuna taşlama şeklinde dalga geçercesine yazılar ve resimlerde yer almakta. Saint Row gibi oyunlar için...
- Özgürlük anıtına gizli bir kapıdan girildiğinde şehrin kalbi diye nitelendirilen özgürlük anıtının GERÇEK kalbine ulaşıyorsunuz. Acaib bir durum...
- Eğer Playboy X' i öldürürseniz, Playboy X' in apartman dairesinde Claude Speed' e ait kıyafetleri bulabilir ve giyebilirsiniz. Seçim sizin tabi...
- RockStar' ın başını San Andreas' ta çok ağrıtan "Hot Coffee" moda GTA 4 tede atıfta bulunulmuş. RockStar bizi biraz eğlendirmek için oyuna "Hot Coffee Shop" adlı bir yer eklemiş durumda. Gidere gider yani, yürü be RockStar kim tutar seni =)
- Bohan' da bir apartman dairesi içerisindeki kahve masasının üstünde OG LOC' a ait CD ler mevcut durumda. OG LOC hepimizinde bildiği üzere San Andreas' ın şımarık ve bir okadarda kendini beğenmiş çok konuşan zenci çocuğu =)
- Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle (senin kıyafetlerine, botlarına ve motoruna ihtiyacım var) adlı bir görevde Terminator 2 'ye yine atıfta bulunulmakta. Buda değişik bir ayrıntı tabi...
- Broker' da terkedilmiş bir Burger Shot var. Dikkat edin tinerciler olabilir =)
- Özgürlük heykelinde üstteki kapıların birinin önünde , önünde Hapiness is ... yazan kazak alınabiliyor.
- LCPD Suçlu kayıtlarında yer alan bir kişi, Rockstar' ın bir diğer oyunu olan Manhunt' taki Carcer City' de yaşıyor. İlginç bir ayrıntı daha...
- Oyunda çeşitli yerlerde uzun sakallı ve takkeli imama benzeyen adamlar çıkıyor. Eğer dikkat ederseniz birde kafasında kipa olan Yahudi din adamları var. Müslüman olanlar selam, yahudi olanlarsa çuvi diye selam veriyorlar. Oyunda dinler arası farklı kültürleride koymuşlar. Bu arada oyunda bir çok taksici Yunanistan ve Hindistan göçmeni. Arabalarına çarptığınız zaman arabadan inerek Yunanca MALAKA diyerek sizin bir aptal olduğunuzu (kibar olarak söyledim) söylüyor...
- Arabanız ile giderken gündüz vakti ışıkları açmak istiyorsanız kare tuşuna basılı tutun. Gece ışıklarınız açıkken yine kare tuşuna basılı tutarsanız uzunları yakarsınız. Aynı şekilde yine basılı tutarsanız ışıklarınızı eski haline döndürürsünüz. Önceki aracı uyarmak isteyenlere güzel bir ayrıntı daha =)
- Arabalarda oyunda lisansları alınmamış olsada hem resimsel olarak hemde teknoloji olarak güzel birşekilde aktarılmış. Bazı arabaların ABS fren sistemleri yokken bazılarınında var. Buda bize daha kolay ve teknolojik bir kullanım farkını sunuyor.
- Arabaların bazılarında çok gelişmiş otomatik GPS ekranı bulunmakta. Biraz kulak verirseniz ingilizce olarak size gideceğiniz yeri sesli olarak tarif ediyor. Sağa yada sola dönmenizi, dümdüz gitmenizi falan söylüyor.
- Bu arada otobüs duragında bekleyen insanların gerçektende gelen otobüse bindiklerinide gördüm. Ayrıca telefon klubesinde konuşan adamların yanı sıra akşam fahişelere laf atan grup halindeki gençlerde var. Ayrıntı üstüne ayrıntı yakalıyorsunuz oyunda iyice incelerseniz... Sabah kepenkleri açıp dükkanının camlarını silen adam gördüm. İnanmayanlar varsa lütfen dediğim gibi gerçekçi ve sabırlı oynasınlar =)
- Oyunun en büyük eksiği köpek kedi çocuk gibi ayrıntıların olmamasıydı bana göre... Kocaman yaşayan bir şehrin vazgeçilmez ayrıntılarıdır bunlar. Ama bir arkadaşımın dediğine göre ilerleyen bölümlerde bir çocuk karşımıza çıkıyormuş. Bilmiyorum nekadar doğru...
- Oyundaki bir çok gökdelene asansör yardımıyla çıkabiliyoruz. Yukardan koca şehre bakabiliyoruz. İllaki bir helikopterimizin olmasına gerek yok bunun için. Hatta ben çok caniyim, şeytana uymadan duramam, yaşasın sadizm diyen arkadaşlarımız varsa gökdelenlerin teras katlarındaki insanları aşağıya itebilirler... =)
- Oyunda cep telefonunuz çok işinize yarayacak. İstediğiniz zaman hastane, polis merkezi ve itfaiyeyi arayabilirsiniz. Ben adama birkere vurdum. İçim cız etti, indim aradım. Ambulans geldi ve adamı kurtardı. İçim rahat etti. Sonra oyunda cami aradım bulamadım =)
- Oyunda birçok mekan sizin tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Ben şans eseri birçok fast food, disco ve bar buldum. Sizler oralara girdikçe haritada simge olarak beliriyor. Ama ne hikmetse iki üç tane bulduğum rock bar gibi mekanlar bir türlü çıkmadı haritamda. Bende anlamadım niye olmadığını...
- Benimde başıma geldiği üzere geceleri tenha mekanlarda yaya olarak dolaşırsanız başınıza bir çok bela geliyor. Deneyin görün...
- Bu arada bir anda kendinizi bir çatışmanın içinde bulabilirsiniz. Mafyalar sizi kıyafetlerinizden ötürü yada bindiğiniz arabadan ötürü sizi başkalarıyla karıştırıp "Seni tanıdım, gebereceksin" naralarıyla öldürmeye kalkabilirler... Bir anda ne oluyoruz ya diyebilirsiniz... Eşgal bozuk olunca dertler derya oluyor tabi =)
- Oyunda herhangi bir olaya karıştığınızda yada ulu orta bir adam öldürdüğünüzde, araba çaldığınızda etraftaki insanlara dikkat edin. Aralarından biri yada bir kaçı cep telefonlarını çıkartıp hemen polisi arıyorlar. Olay yerinden uzaklaşsanız bile sizin bilgilerinizi yada vasıta bilgilerinizi polise veriyorlar. Onlarda sizin peşinize düşüyor.
- Eğer bir arabayla bir yayaya çarpıp arabanın önünü yanını kana buladıysanız yada bir çatışmada, kavgada üstünüz başınız kan olduysa bir an önce onu temizlemeye bakın yoksa polisler durumu farkettiklerinde sizin için hiç hoş olmuyor. Zaten eşgal bozuk birde vaziyet harap, aman gözünüzü seveyim dikkat edin =)
- Oyunda herşeyi kendinize siper olarak kullanabiliyorsunuz ama arkasına saklandığınız şeyin dayanıklı olmasına dikkat edin. Aksi taktirde kurşun onuda deler geçer sizide deler geçer =) Bu arada arabaların yakıt depolarına ateş ederek tek mermide havayi fişek gösterisi yapabilirsiniz... Yada insanları kafadan vurarak ağrısız sızısız ölmelerine yardımcı olabilirsiniz. İnsanlık daha ölmedi arkadaşlar, unutmayın...
- Hiç bir fahişenin telefonunu aldınız mı? Ben aldım. Birazcık ingilizce bilmeniz ve konuşmalara kulak vermeniz yeterli olacaktır. Bir telefon çakıyorum, taksiye atlıyor geliyor. Parasıyla değil mi kardeşim? İsteyene telefonu verebilirim. Öööörgh iğrenç bir espriydi kabul ediyorum arkadaşlar...
- Ya hepimizin iyi ingizlice biliyor olması şart yada bu oyunun Türkçe yapılması şart. Çünkü eminim çok fazla ayrıntı kaçırıyorsunuz. Yolda sivil polisler var ve hep istihbarat halindeler. Polisin olmadığı bir yerde araba çalarken bir anda arama çıktı hakkımda. Konuşmalardan bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz. Etrafta siviller geziyor. Ayrıca insanlar sizin hakkınızda yürüyüşünüzle olsun, tipinizle olsun birçok dedikodu yapıyorlar... Ben bazen çok gülüyorum gerçekten...
- Arabadan sadece uzi ile ateş etmek yokmuş. Pompalı veya molotof kokteylide kullanabiliyormuşuz. Ben denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim...
- Oyunda birkere helikopterle yüksek irtifaya çıkıp denize atlamak ve olacakları izlemek istedim. Helikopterden kendimi atmamla beraber altımdan geçen yolcu uçağının kanadına düştüm. Sonra tutunamadığım için yuvarlanarak denize çakıldım. Merak ettiğim şu... Uçaklara temasta bulunabiliyorsak yazılım ile bunlara belli bir
kütle ve etkileşim yüklenilmiş demektir. Acaba uçak düşürebilir miyiz? Çok mu abarttım?
- Bu arada sadist arkadaşlarımız için bir ayrıntı daha. Güzel bir yeraltı metrosuna inip metro tam gelecekken bir yolcuyu raylara doğru itebilirsiniz. Yazıklar olsun bize bu tarz hayal dünyasını aşılayan oyun dünyası zihniyetine...
Alıntı yaptıgım yazıyı okuyun, cidden cok sasıracaksınız :)
oyunda kafayı yedirten ilk şaşkınlığım şu oldu, teyp açıkken cep telefonu çalmadan önce müziğe dıtıdıtıdrırıırrı (cep telefonunun hoparlörleri etkileme sesi) sesleri karışmıştı oha demiştim. bu olay hep oluyor.
genelde yaptığım olay, giderim polis merkezi önünde adamın arabasına yumruk atarım polisin görebilceği yerde. adam iner bana bir yumruk atar bende polisin yanına kaçarım poliste eller havaya muhabbetinden alır adamı en yakın polis arabasına bindirir ve götürür :D
Dün aynısını yaşadım , birinin arabasını çaldım sonra indirdi beni arabadan yumruk atmaya başladı.O sırada geçen ekip arabası aldı arkadaşı:D
Oyunda çok sevdiğim bir özellikr ; araç içindeki birini silahla öldürünce kafası öne düşüp direksiyona çarpıyor korna ötüyor yine aynı şekilde bir araca hızlı şekilde çarpınca şoför ölüyor araç içinde yada yaralı bir şekilde kendisini dışarı atıp can çekişiyor.
Bu arada youtube linkinden tıklayınca baglantı acılmıyor zannedenler, arada bosluk bırakıldıgı icin olmadıgını farketmistir umarım :)
Car pack burda ;)
http://www.megaupload.com/?d=5D2YJA4I
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
Bu siteden oyunu seçip test et.
oyun ilk çıktığı zamanlar yükledim oyna oyna sıkıldım zaten oyun 15 gb baktım bitecek gibi değil gözümü kırpmadan sildim oyunu :)
Bu arada car pack ile ilgili bi uyarı;
GTA hatası kendi kullandıgınız arabadan cok görüyorsunuz :D
Oyundaki tüm otomobilleri göremiyorsunuz bazen, bol bol dolasmak lazım...
Buna en güzel cözüm trainer var, onu da veririz.
Trainer ile herseyi acabilirsiniz, istediginiz arabaları cıkarabilirsiniz, araba rengi yıkama vs tamir + modifiye yapabilirsiniz ;)
Göreve giderken racingle kavşakta patladım kesicide gidiyordum , sonuç nikonun beyin pekmezi aktı yere:D
Bir başka güzel özellik ise ; diyelim araç çalarken yada birini döverken yayan olarak dolaşam polis sizi gördü.
Eğer arabayla kaçıyorsanız oda yol kenarında olan arablardan birini çalıp peşinize takılıyor.