http://www.youtube.com/watch?v=hqs8HfnT_Dw
Otomatık cıvıc 2kısı 160+85kg
Bravo tek kısı 120kg
Cam : cem :D
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=hqs8HfnT_Dw
Otomatık cıvıc 2kısı 160+85kg
Bravo tek kısı 120kg
Cam : cem :D
maşallah jumbo:) cem biraz ürkmüş ama:D:D:D yardın beni cem gece gece:D
bide fireni şişmese sıkıntı yokmuş:D
helal sana jumbooo :).olm goguslugun ustunden dusen ne ole :D
jumbo o ağırlıkla iyi gecmısın:) bide bravoyu kullanan viteslerı cok yuksek devirdemı deıstırmıs acaba bi bilgin varmı
jumbo maşallah maşallah nan ne güzel gidio senin machine :D
jet met dinlememişsin helal :D
Vay canına hju :D
hahahahahahahahaha :D masallah jumbik 3 lü denicez bi ara ;)
Jum vermişin küsküyü borasa :) maşallah.
kendı kasındı dur dıo sisleri kapatam. yok dıo cam acıktı 6.denemenın vıdeosu bu :D
bora oyle :) 2boy geçtim ben kafa kafaya gidioz dio hhahahahahhah :D 3lü deneicez dur hele nihahaha
her turlu denerız 3lu 4lu teklı farketmez yanı :D
ben varım bu gece;=)
kaaan arabayı alabılırse denerız hauhauhuauha :D
ya jumbo o yanındaki insanı 200 ile giderken kapıyı açıp atsana aşağı :D
Nosmu basıyon la o 2 deneme ne biçim olmuş öle ahuahua fena gitmiş o ağırlıga rağmen, kadranda fena ha bi indigo kadranım olmadı hiç bi zaman
NOT STOCK (A) 106'cı deyımlerı valla bısı yok aracta :D el frenını cekıo o yanımdakı zaten oldurcektı bızı :D
otobanın balçova parAleli:) deneme için birebir;)
sonuç gayet normal aynı denemenin bi benzerini 1.4 90 bg stock d4d ( 1260 kg) ile 1.4 80 bg polo( 1080 kg) ile denedik 2. vites sonuna kadar beraber 3. vites sonunda polo acmayabaşlamıştı. ama aynı denemeyi ben kat ve yazılım sonrası bi daha yaptık fark benım lehime bi kac tır boyu olmuştu :)
bravo 105likmi acaba ?
masallah jumbom kazasız belasız:)
105 likse cok cok normal sizin rakıbınız 120 bglık :)
e tabi o da etkilemiştir , hele 1 de ekstra kişiler warsa doğal...
manuel & Otomatık m3 denemedık arkadaslar 250+ otomatık olunca bıraz farkledıo yanı.
Bravo 1400 kilo ama bunuda unutmayın bi arkadaşta diyor Megane bravoya 2 boy atıyor diye o zaman o bravoda problem var