http://www.youtube.com/watch?v=Bmx3rYlZtMw
Printable View
Yorumlar güzel olmuş
Allah akıl fikir versin
Ne güzel yorumlar yapmışlar altına , destekliyorum.
Bir buldozer vermek lazım videodakilere.
Gerçekten !*&%!. Girerler birgün birilerine sonra ayıklasınlar pirincin taşını :).
eski bir video...
birde mertere gerek kalmadı die bi video varda şimdi bulamadım :D
Uff.. Makas feci yaa...
abı cok klass ya uff mukemmel tunikci arkadaslar.
Terbiyesizlik. Bu kadar yavaş gidip resmen öbür adamı bariyere sıkıştırıp zorla yol almış. Sonrada nasıl yırttık diyo. Sen sağdakine dua et. Birde gazladığını sanmıyormu bunlar ifrit oluyorum. Çekimin yapıldığı araç ne çözebilen var mı?
5 saniyede 2 kere koydun helal olsun
bu kadar yavas gidip bide videomu cekmişler :)
madalyamı astılar şimdi ona makastan dolayı?
birde şöyle bişi var
http://www.youtube.com/watch?v=xYYFJOYdVXg&feature=fvw
sinancetinkaya (5 months ago) Show Hide
+14
Marked as spam
Reply
Bende diyorum bu millet arkadan kamyonların altına girmeyi nasıl başarıyor, eğitici bir video oldu teşekkürler :)
velhasili (5 months ago) Show Hide
+13
Marked as spam
Reply
girseymişsiniz kamyona daha fazla hit alırdınız burda :)
bu 2 yorum iyiymiş :D
amele sümükleri
Aslında o video da bir şey değil. Batıl inanç var ben dahil insanlarda. Video çekerken birşey olabilir diye aşırı gereksiz tedbirli olunca biraz boş bir video olur. Asıl kayıt habersiz yapılan olur. :D
İlgileniyorsan kameradan çekilmiş ham halini yada prodüksiyon yapılmış halini paylaşabilirim. :rolleyes:
Birde kameranın bulunduğu yer insanı çok yanıltır. Yolcu koltuğunda cam direğinin dibini çeken bir kayıttan hiçbişi belli olmaz.
Renault Fairway'se meşhur tiki memo olabilir :D
Video saçmalık gerçekten makas buysa biz yanlış biliomuşuz :) Yüzde 90 nımız makasın meşhur olduğu zamanlarda yapmışızdır bu işleri :) Ama gereksizmiş baya önce anladım
Aris Rulez :) Cihan abinin baya eski videolarından :D Schumi ninde dediği gibi orda baya tedbirli gitmiş :) Normal zamanını görmeniz lazımdı tabi eskilerde kaldı :)
Bunu çok matah bişeymiş gibi neden tüm forumlara koyuyorsun anlamış değilim?
moderotorsen sıl gıtsın bıldıım kadarıyla burası vıdeo paylasım bölümü bu forumun dogrumu? burda sana matah olmayan bıntane vıdeo cıkartıyım cok kolay matah vıdeolarıda sen koy kımse bısı demez sana yazmak ıcın yazma
makas he :D ahhhh black M gun ve TB ahhhhhh :D
Başka bir siteye sizin kendi videonuz oldugunu söyleyerek koymuştun, gelen tepkiler üzerine o ibareyi sildin.. Yaptıgınızı uyarmak için moderatör olmaya gerek yok, trafikte başkalarını tehlikeye atmaya da hakkın yok. Bunu da övünerek buraya koymana anlam veremiyorum dedim sana , yazmak için yazsaydım senin gibi, 2006 dan bu yana o kdr mesajım olmazdı..
evt benım vıdeom 2003 hatta dıgerlerını de koyarım sorun yok benım ıcın ama sana dedıgım gbı uyarılcak cok vıdeo var burasıda vıdeo paylasma bölumu bu sıtenın ısteyen ıstedıgını koyar sanırm bunun hesabını sen soramssın mod olurusn en fazalda vıdeoyu sıler uyelıgı ıptal ederısn mod san ok neden koyuyorsn dıye bı yazı yazamssın benı uyarmak sana dusmez burdakı araba kulllananaların 100 de 90 ı böle işleri zamanında yaptı yapıyorda ferrarısınde tut şahinine kadar aksini söyleyen varsa ya o yzde 10 luktur sozum olmaz yada yalan soyluyordur
yab ırakın gençler yanladsıonnnnnnnnn :) baltayı taşa vurmasınlarda :D gelir girmede ngierer biri :)
ü
tepkiler gereksiz olmuş :)hanginiz makas atmadı ?
küçükken çok gaz basardım hatta babamın bi mercedesi vardı onlada yanladıgımı zannederdım sokaga bı gırerdım tampon bı sag kaldırıma bır sol kaldırıma degıcekmıs gıbı olurdu sımdı dıyorum ki ne kadar cesaretlıymısım ...
adrenalin güzeldir tavsiye ederim ama başkalarının hayatını tehlikeye atarak degil bide sosyal mesaj veriyim.
trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım...
videodaki arkadaşı uyarıyorum :D
sprite ile acı gerçekler hoşgeldiniz :) yapmadım diyen yalan söyler
Bu da eskilerden bi video :) Ceemmmmm :D
http://www.facebook.com/home.php?ref...5593547&ref=mf