Kar sezonunun son videolarından ....
Printable View
Kar sezonunun son videolarından ....
maşaallah,aracınız çok güzel ilgiyle takip ediyorum.
maşallah gerçekten çok güzel hayalimde var bi quatro yapmak :)
Quattro asiri zevkli yagmurda,camurda,karda bayirda....Ellerine saglik guzel video.
Çok güzel video, birde aracı canlı duyunca daha bir çok hoşuma gitmişti. Çokta güzel dönmüşsünüz bu arada:D
maşallah tanıda bir video olmuş :)
nazar değmesin :icon_tup:
aynen öyle zevkli meret , karda bir başka..
bide kar lastiği olsaydı off off..
tabi sen devir kesicideyken duymuştun ,ses kameradan dolayıda boğuk çıkmış ,zaten pilide 5 dakkada bitiyodu yoksa çok eğlendik.Alıntı:
Çok güzel video, birde aracı canlı duyunca daha bir çok hoşuma gitmişti
keyifli bir video olmuş. paylaşımın için sağol.
sesi çok güselmiş beyaa
egzost ne var bunda susturucu
vede şöle bir hızlanma videosu yada deneme videosu falan yokmu merak ettim gidişini çok zevkli olsa gerek GT30 ile
Maşallah
maşallah aracınız çok güzel.videoda çok güzel olmuş.kazasız belasız
keske bi kere canli goreydim su arabayi ... :)
Arac üzerindeki turbo ile gayet sağlık ve yerinde gidiyor, maşşalah, sanırım araba roll on :) drag vs. için değilde zevkli sürüş için yapıldı.
http://www.ibelieveinadv.com/commons...ilunapark1.jpg
Sonradan quattro olmuyor di mi :(
Süper, maşallah. Sesi çok güzel geliyo bence.
maşallah bu karlı hava da 4 çeker bir araç seyredemedim diye üzülüyordum çok güzel görüntüler tşk..
@Outlaw kardeşim ,gel gör arabayı yerimiz belli yurdumuz belli ,telimde var sende heralde :)
@GTI genel olarak aracı daha çok zevkli kullanım amaçlı yaptım fakat drag ve roll yapmak istediğim birkaç güçlü araç var... onlarla iletişim geçicem zaten :)
telefonunu vermistin ama o telefon aradiginiz numara kullanilmiyor diodu , sanirim numara degistirdin yada ben yanlis ceviriyorum her seferinde :)
çok güzel maşallah..
Maşallah güzel video.
maşallah çok güsel arabanızı kazasız belasız süremeler nasip etsin
bnde'de a4 1,8t guatro var ama stoc onlada denemeler yaptım kar çamur özellikle kar geldi die kar lastiği taktım kemerburgazda güsel denemeler yaptım ama şimdi senn arabayı görünce canım çekti bende istiyorum bide gidişini merak ettim şimdi sorma :D:D:D
bi quattro alacam ama.. kim bilir ne zaman :)
pek güzel, ses harika.. maşallah :)
//udqhu =))
Çok eğlenceli bir araç fakat iyi güçler almak için kaliteli malzemeler gerekli :)
İyi eğlenmişinizdir sizde ,kar lastiği şart ...ilk iş kar lastiği alıcam sonbaharda ..uzuza kapatırız ;)
Herkese lazım :)Alıntı:
bi quattro alacam ama.. kim bilir ne zaman
pek güzel, ses harika.. maşallah
//udqhu =))
quattro iyi hoş güzelde haldex controllerlı hali çok daha başka.. bazen arabanın geç tepkime vermesi yani öndeki gücü arkaya aktarma süreci insanın canını sıkıyor. Sizin videonuzda da bariz bi şekilde belli oluyor özellikle 15. saniyede tam spool başlarken kafa tutunamadığı için arkayı devreye sokuyor haldex ama 1 sn ye yakın tepkime süresi alıyor
Guzel bir kar videosu olmuşş gündüz cekımı 4 ceker acık alan gayet iyi..Arac zaten şahane maşallahı var ama sıyah tavan kaliteyi bozuyor bence..zevk tabi.
Benim aracımda hakdex yok ,torsen sistemiyle calışıyor sürekli quattro yani sadece mekanik olarak torku arka ve öne dağıtıyor. Aracın geç tepki vermesi uzerinde kar lastiğinin olmaması bence, arabayı hafif hafif dönme cizgisine oturtmak gerekiyor o yüzden başlarda yavaş basıyorum sonra allah ne verdiyse :) Haldexli sistemdede haldex kontrollerla o gecikmeyi azaltmak mümkün.
maşallah usta çok güzel sesı varmıs araçta fena duruyor;)
Ses güzel derken turbo sesi dimi ,ben HKS bov'u daha az sesli bir bov'la bdeğiştirmeyi düşünüydumda, çok dikkat çekiyor :)
quattro cok zevkli makine bide haldex olucak tadından yenmez.
aracın sesi cok guzel turbonun ufleyisi kulaklarımda tıslıyor:D aracınızın yururunu bende dahil bir cok insan merak ediyor bir ara bi hızlanma videosu 100-200 olabilir 0-200 olabilir:D koyarsanız cok makbule gecer madem rollinglere gelmiyorsunuz en azından bi video koyunda gt30 lu halini gormekten mahrum kalmayalım...
http://www.hpamotorsports.com/haldex.htm
Haldex'in yeni bir güzelliği Gen II
Evet 2000 yılı sonrası S3 lerde haldex olması lazım ,torsen tamamıyla mekanik ,teorik olarak haldex gibi gecikme yaratmıyor. Haldex normal kullanımda %90 ön ve 10% arka çalışıyor ,eğer bir kayma hissederse %50/50 gibi dağıtıyor. Haldexin devreye girmesi içinde min. 20 derecelik bir kayma gerekiyor tabi birde elektronik gecikme var :)
A4 ve diğer 1988- 90 senesinde audi modellerinde kullanılan torsen sistemi bence gayet başarılı, Sanırım a4'ün kullandığı versiyon 93 senesinde geliştirildi 96 senesine kadar kullanıldı sonra hemen yeni versiyonunu çıkardılar sonrada Haldex sistemine geçtiler.
Şuan Bugatti Veyron, Audi, Vw Haldex kullanıyor.
Bu arada gunlukmu kullaniyorsunuz araci yoksa hafta sonlari gazlama zevk amacli fln mi? Bende k04 dusunuyorum ilk baslangic icin sonrasinda gt serisi bisiler de gunluk kullanimda yasayabilecegim sorunlari merak ediyorum benzin tuketimi disinda):
Ben aracı günlük kullanmıyorum ,dediğin gibi hafta sonu zevk amaçlı kullanıyorum. Günlük kullanımda kesinlikle daha küçük bir turbo düşünürdüm. K04 günlük kullanıma uygun ve montajı kolay bir upgrade yada eliminator serisi bir gt olabilir. Komple büyük turbolu bir sistem bence hem benzin açısından hemde servis aralıkları açısından pek uygun değil. Büyük turboda mutlaka montajdan sonra bazı problemler çıkıyor ,bu problemler turbonun lokasyonu olabilir ,kullanılan malzemelerin kalitesi gibi şeyler olabilir net birşey söylemek zor. Bolt-on larda bile sonrun çıkabiliyor. Bazen en kalteli dediğin parça sorun çıkartıyor ve az kaliteli bir malzeme ile olayı çözüyorsun. Fakat sistemi bir kere oturttunmu çok fazla sorun çıkmıyor fakat servis aralığın standart araba gibi olmuyor devamlı yağ değişimi bakım yaptırman sart.
Tesekkurler aciklama icin.