Herkese selamlar biraz önce Casablanca Eray ile görüşdüm hipodruma ( batıkent) bakmaya gitti ve daha hiç araç girmemiş :icon_tup: karların üzerinden ilk biz geçicez saat 21:00 gibi orda olalım diyoruz gelmek istiyen herkesi bekleriz
Printable View
Herkese selamlar biraz önce Casablanca Eray ile görüşdüm hipodruma ( batıkent) bakmaya gitti ve daha hiç araç girmemiş :icon_tup: karların üzerinden ilk biz geçicez saat 21:00 gibi orda olalım diyoruz gelmek istiyen herkesi bekleriz
Neden olmasin... ;)
Çok uzak kalıyo malesef :)
Anıtkabir dolaylarında yeteri kadar eğlendim dün 2 buçuk saat kadar. :D
banada uzak ama gelicem bi mani olmassa...
polis basmasin gencler:) tam karsisi hani...
ah ah nasıl canım çekti :D
kamyon şamrelini subinin arkasına bağlıcan üstüne oturcan :D:D
Ahahahahah. :D
İnsan olun, lunapark tırtıl niyetine iyi gitti işte gece. :D
havalar kurusun da roller coaster ride da yaparız st ilen:D
bana cidden uzak malesef...
büyük ihtimal ordayım ;)
Arkadaşlar şimdi oradan geldim girişte sadece naylondan bi şerit var onu kaldırıp girecez bizden başka hiç bi araç girmemiş. Akkopru hipodrom deil batıkent 75,yıl hipodrom otoparkında olacağız saat daha erken olsun istiyosanızda bana uyar telefonumu vereyim
506 423 44 75
532 467 45 29
Arkadaşlar yer banada yakın değil ama zemin kaymaya müsait olduğu için orayı seçtik. Sonuçta herzaman yapabileceğimiz birşey değil.
Böyle bir fırsatı kacırmayın, biz inanılmaz eglendik :)
Valla herkesin durumu farklı :)
Ama ben 2 gün üstüste olimpiyat stadı ve bahcesehire gittim :)
Hergün 150-200km diyelim :)
Ama o eglence herseye degerdi ;)
Ankara'da heryere ulaşım gayet rahat herkes durumuna göre katılmalı..Yarına olsa kesin ordaydım ama konyalarda kaldık..İyi eğlenceler :)
biz 8de ordayız gelenler erken gelsin :D
az kaldı günceli :D
biz şimdi çıkıyoruz 2 araba 3 kişi ordayız gelecek olan herkesi bekleriz :D
eray
0532 467 45 29
0506 423 44 75
Bende cikarim birazdan orda tanisiriz artik :)
çalışıyorum ya kapanıştayım izin c.tesi kar olursa acısını çırarırım ama iyi eğlenceler size...;)
İyi eglenceler...Coco fazla kaydırma orayı burayı :)
Şimdi gördüm.
Cebeci tarafından gidecek olan var mı ? :D
başlık güzelmiş ozaman size
ne kadar naylon varsa okdar poşet var diyorum :D
iyi eğlenceler angara
zuhahaha süper geceydi koskoca alan bize mahsustu bizden başka kimse yoktu güvenlikler karışmadı dahi uyarı için gelmişti baktı yararlı birşeye benziyor yanlayında göreyim dedi :D:D
saat 8 gibi ben yarım saate gelirim dedi 22:30da geldi geri
biz alana ilk girdik bir fabia vardı arkasından cmax geldi sonra onlar gitti onur ile can geldi
merso 124 kasa coupe ve passat 3bg süper eğlenceydi
9:15 gibi alican abiler geldiler fazla kalmadılar
en son e36 coupe geldi bizden miydi bilmiyoırum 10 dk durdu gitti
ama şunu belirteyim onurun arabası mükemmel Allah kaza bela vermesin 10 numara maşallah