-
Renault 21 Concorde Tanıtım Broşürü
-
paylaşım için teşekkürler... zamanının güzel arabasıydı.. 2.0 lt 117 ps güç iyiymiş :D
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler... zamanının güzel arabasıydı.. 2.0 lt 117 ps güç iyiymiş :D
çok bile:D200 yapıyor,11,7 saniyede 100e çıkıyo daha ne olsun.benim s40tan 4 saniye daha iyi 1000 mt süresi var:D
-
95 senesinde babamda vardı aynı kırmızıdan ondan öncede manager vardı oda kırmızıydı :D zamanın en güzel arabalarındandı belki motoru çok mükemmel değildi ama konforu çok iyidi. Birde bir klima ve ısıtma sistemi vardı mükemmeldi... donardık yazın... daha iyi klima sistemi bilmem ben bu araçlardan başka...
paylaşım içinde teşekkürler nostalji oldu benim için :)
-
orjınal beyaz yada siyah bir concorde olsa şimdi ne iyi olurdu.. manager'a 7 sene gibi uzun vir süre bindik çok sağlam bir araçtı.. ;)
-
2005clionun arka camları manuel olduğun düşünürsek üretildiği yıla göre mükemmel donanımları var
-
bizdede 2 yeşil 1 beyaz bi kırmızı manager ve 2 concorde vardı.
bendede ordan kalan bi hastalık:)
-
bizdede vardı 94 kırmızı :D
-
Paylaşım İçin Teşekkürler..
Zamanın Güzel Araçlarından..
-
arkadaşımda vardı bu 2.0 versiyonlularından
240 filan rahat rahat yapıyordu h4 kişi iken
ayrıca çokda güzel yol tutuyordu az ankaraya gidip gelmedik concordela
-
Eskiden Renault bayisiydik , hatırlıyorum da galeriye ilk geldiği zaman büyük sükse yaratmıştı , çok keyifli bir araçtı. :)
-
paylaşım için teşekkürler hala bir 21 imiz var beyaz 94 model bir concorde
-
Dayımda vardı eskiden,şehirler arası yolculuk gerçekten inanılmaz keyifliydi bunla.
-
yol bilgisyarı olayı fena sükse yapmıştı :)
-
gerçekten güzel paylaşım teşekkürler,,,nedense eski dergileri eski katalogları böle tanıtım broşürlerini okumak daha bi keyif veriyo bana :) concorde zamanının gerçekten iyi bi arabasıydı şimdi laguna aynı yerde değil aynı başarıyı devam ettiremediler......
-
94 meneger ve 94 concorde muz vardı hatta araba kullanmayı meneger da öğrendim desem yalan olmaz ;)
-
Bizde kullandık cok aldık sattık tank gibi aractır :)
-
vay be ne kadar güzelmiş harbiden paylaşım için teşekkürler :)
-
Herseyı gectım koltuklar fena olmus,yolda uyuya kalırım onlarda:D
-
way be güzel bi nostalji oldu bizde vardı bi tane :D
-
sene 97 de ilk ve tek pert ettiğim araçtır 21 :)
-
http://img31.imageshack.us/img31/5991/dsc01701zh.jpg
sarı sisler, amerikan park
yurdum deyimiyle jdm concorde ahahahahaha :D :D :D
-
taşra beldelerinin başkan aabası diorum ben bunlara. Eskiden küçük yerlerin yerel yöneticilerinde hep bundan makam aracı olurdu :D
-
Araba kullanmayı Concorde ile öğrenmiştim gemi gibiydi mübarek :D çok severdim
-
92 modeli vardı lise yıllarımda.. hastasıyımdır 370k km. de satmıştık hala tık yoktu.. o dönemin arabaları zaten çok çok iyiydi bende.. sanırım 95 modellerinde abs standarttı.. bence tek kötü yanı deli gibi yakması bi de frenleriydi..kanadını sevdigimin :)
-
abs varmıydı 95te bilmiyoum ama 88li modellerde turbo olanlarda abs vardı:)
-
buna bi bbs rs tamam :D güzelmiş paylaşım için saol
-
21 manager askerde makam aracıydı :D 200bin devirmişti :D
-
zamanin makam araclariydi
guzel nostalji oldu tesekkurler
-
benimde eniştemde vardı ben küçükken en çok arkada oturduğum için ayak seviyesindeki arka cam açma butonlarını hatırlıyorum az araamamıştım :) güzel paylaşım gerçekten varsa elinde bu tarz nostaljiler olan paylaşsın yaw :)
-
manisada ben 12-13 lük cocukken 19-20li yaşlarda bi abla vardı mahallede petrol yeşili concorde'u vardı.daha gecenlerde gördüm gene hala aynı araba ve aynı apla.hayatımda gördüğüm en kral araba kullanan bayandır kendisi.bu sebebtendir bi hayranlığım var kendisine.hoş coluğa cocua karışmıştır ama...kral araba kullanıo diorum gercekten kral kullanıodu gazlardı,köseleri dönerken el freni falan fena agresif yaani :)
-
ne arabaydı be.hastasıydım bu arabanın 90 ları başında.pederin çalıştıgı servise bakıma her gelen concordun içine biner saatlerce otururdum
-
toros'un reklam flmne denk gelirseniz onu izleyin. o daha efsane :)
-
valla koltuk destekleri çok iyi duruyo hee
-
21 turboları var 4 çeker olanları var...
yakında roll de görebilceğiniz bir 21 turbo olabilir...
-
Sene 1992, 1976 R12miz vardı, babam komşunun R21ini biryere götürmesi gerekince ona binmiştik, o koltuklar o kadar mı rahat olur Allahım? :D
Alıntı:
bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı
toros'un reklam flmne denk gelirseniz onu izleyin. o daha efsane :)
bundan mı bahsediyorsun?
http://www.youtube.com/watch?v=0JIux...eature=related
-
zamanın muhtesem araclarndan biriydi. hala cok temiz titizlikle bakılmıs concordelar bulabilmek mumkun ama geneli harap ve bitap bir halde. bende size 21 serisinin aga babasını gostereyim:)
1992 model gumruk girisli
http://img62.imageshack.us/img62/9957/47339262.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/9165/28310379.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/1806/51821653.jpg
-
renocuyuz ama ben sevmiyorum bu 21 ailesini
-
Guzel araclardır concordeler.Bizdede manager vardı kanatsızı gayet konforluydu zamanında.
-
forumda ilişkisi olmayan yokmuş demekki:)