-
buda yeni sarı faciam 106 gti
-
kazasız belasız iyi günlerde...
-
-
Kazasız, belasız... arka farlar bayağı buğu yapmış ama :(
-
kanka hayırlı ugurlu olsun
şimdi :D
o jantlardan kurtul
o direkdeki göstergelerden kurtul
o stoplardaki suyu yok et ordan
direksiyonu değiştir
msn e gel :D
-
hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin
-
direksiyon simidim gerçekten çok kötü adamın eli asit salgılamış resmen buldum recaiden alıcam stoplara gelince biyerden su alıyor ama nerden bulamadım kırık çatlak yok jantlara gelincede 306 jantı alıcaktım alamadım bu jantlar çok hoşuma gidiyor değiştirmeyeceğim büyük ihtimalle ama bulursam uygun yollu 306 gti jantı alırım :)
-
Maşallah, Kazasız Belasız.
-
Maşallah abi. Vakit olunce bence dışını komple stocka çevir:)
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
kanka hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın :D
saol ciyerim
-
Maşallah,yavaş yavaş yapın bakalım :).. Kayseri ile bağlantısı var mıydı aracın? :)
-
arabanın kasası çok güzel ama arabadaki boya bi değişik arkadan bakıyorsun bal köpüğü önden bakıyorsun m3 sarısı karanlıkt abaşka güneşte başka ışıklı bi yerde başka renk ben çözemedim arabayı :)sedefli gördüm ama bukadar dandik sedeflide hiç görmedim
-
logo iptalleri olmasa, çıtalar siyah olsa, jantlar ve stoplar orjinal olsa,birde direkteki göstergeler olmasa çok daha iyi olurdu...kazasız belasız sürüşler...
-
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
kanka hayırlı ugurlu olsun
şimdi :D
o jantlardan kurtul
o direkdeki göstergelerden kurtul
o stoplardaki suyu yok et ordan
direksiyonu değiştir
dogru solemıs bunlardan sonra cok daha ıyı olucaktır kazasız belasız
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah,yavaş yavaş yapın bakalım :).. Kayseri ile bağlantısı var mıydı aracın? :)
valla herkes öle sölüyor ama ben bu arabayı izmirden aldım inan bilmiyorum kayserinin arabasımıdır değilmidir
-
araba da açok apaci işi var yavaş yavaş düzeltiyorum sıra onlarada gelicek allah nasip ederse aklımda folyo kaplatmak var ama bakalım onları yapıcağım zaman baya bi uraşacağım araba ile
-
araç diri duruyor maşallah kazasız belasız...jantları tek renk yaparsanız daha güzel durur bence...siyah yada füme olabilir...
-
Maşallah, kazasız belasız
-
-
Abi hayırlı ugurlu olsun,inşallah allah banada nasip eder bi 106 gti :)
arayıştayım
-
iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
valla herkes öle sölüyor ama ben bu arabayı izmirden aldım inan bilmiyorum kayserinin arabasımıdır değilmidir
ızmırdekı plakası ee mıydı ?
-
güzel araç eksikleri zaten biliosunuz kazasız belasız sürüşler
-
-
-
hayırlı olsun kankam güle güle kullan
-
Bence bu arabanın hakkı 306 gtı jantı bu renge çok yakışıyor.. Bikaç işlemden sonra çok güzel olacaktır araca maşallah..
-
Abi Maşallah bi ara getirde canını alıyım bunun :)
Jantları 306 yaparsan daha güzel olacak ama onlarda ağır olur orj. jantıda yakışır ;)
Direksiyon momo corse çok cici olur oyuncak gibi;)
Göstergeleri söküp orj vites topuzu takarsan daha güzel olacak ;)
Stoplardaki buğu ledlilerde genelde oluyor güneşli havada geri vites ve sinyal ampullerini söküp bekletirsen düzelir büyük ihtimal ;)
Maşallah 41 kere :)
-
Alıntı:
Ersin YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
ızmırdekı plakası ee mıydı ?
hayır 35 dzl 51 idi
-
havalar bi ısınsa el atıcam ama suan ***** kış ayındayız havanın azizliğine uğruyoruz ilk güneşli günde arabaya saldırıcam
-
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
Abi Maşallah bi ara getirde canını alıyım bunun :)
Jantları 306 yaparsan daha güzel olacak ama onlarda ağır olur orj. jantıda yakışır ;)
Direksiyon momo corse çok cici olur oyuncak gibi;)
Göstergeleri söküp orj vites topuzu takarsan daha güzel olacak ;)
Stoplardaki buğu ledlilerde genelde oluyor güneşli havada geri vites ve sinyal ampullerini söküp bekletirsen düzelir büyük ihtimal ;)
Maşallah 41 kere :)
amg den sonra bu seni sarmaz olm :hahaha:
-
hayırlı olsun güle güle bin.bağaj kapagında bi kayma mı var son iki resimde gözüme takıldı çizgilerden anlaşılır kaymış gibi sağa doğru...kazasız belasız...
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun kankam güle güle kullan
eywallah davşanım :)
-
Alıntı:
06ZYV65 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güle güle bin.bağaj kapagında bi kayma mı var son iki resimde gözüme takıldı çizgilerden anlaşılır kaymış gibi sağa doğru...kazasız belasız...
kayma yok bilinçli yapılmış sanırım bağaj açma kolu yok motor bağlamışlar ordan açıyorum bagajı muhtemelen onlarda o nedenle yapmış olabilirler belkide ben uydurdum şimdi ama bi ayarsızlık var bagajıda normale çeviricem
-
kanka yüzüne dedik birde sanal diyelim o zaman..hayırlı olsun allah kaza bela vermesin allah agız dadıyla binmeyi nasip etsin,gerçi 106 pek ağız tadıyla binilmezz :D
-
saol bro saol havalar iyi olsunda su arabaları bi deneyelim senin hilti ile
-
hayrlı olsun reıs kazasız belasız bın ıns..
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
bı tur versene :D
ne olm bu bisikletmi lan bi tur vereyim :)
-
Alıntı:
ferhat306 Nickli Üyeden Alıntı
hayrlı olsun reıs kazasız belasız bın ıns..
amin saol sende vti ne kazasız belasız bin hayırlı olsun sanada
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
saol bro saol havalar iyi olsunda su arabaları bi deneyelim senin hilti ile
ekstra bişeymi yaptın arabaya..